Výmena karty Gainward titan x 12gb
Výmena karty Gainward titan x 12gb
Zdravim vsetkych.Mam kartu Gainward GeForce Gtx Titan X 12GB DDR5 3439, monitor benq xr3501 - 2560x1080, cpu i5 4670K, 16Gb ram.1tb ssd disk. a ked spustim napriklad hru Deus EX vsetko na max v rozliseni 2560x1080 tak hra uz nie je taka plynula.je to take spomalene. tak sa chcem opytat co mam vymenit.aby to bolo ok? dakujem z odpoved
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: Výmena karty Gainward titan x 12gb
reálne nič
deusex je odpad čo sa optimalizácie týka z 1080 si pomôžeš možno 5FPS
a TXP je myslím cenovo dosť mimo
dúfam že ho máš OC lebo to dokáže pridať riadno fps kedže def takty sú proklate nízko
vzhľadom na fps čo dáva moja 1080 asik ani TXP nepomôže podľa mňa v DEUSExe
deusex je odpad čo sa optimalizácie týka z 1080 si pomôžeš možno 5FPS
a TXP je myslím cenovo dosť mimo
dúfam že ho máš OC lebo to dokáže pridať riadno fps kedže def takty sú proklate nízko
vzhľadom na fps čo dáva moja 1080 asik ani TXP nepomôže podľa mňa v DEUSExe
Spoiler: ukázať
Taktovane nieje nič. Ani cpu ani grafika. Zatiaľ som si vždy vystacil so základnými taktmi.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
chyba...
určite taktuj a máš minimálne 20% na GK , v defaulte to beží cca -+1100MHz a base 1GHz tiež nič moc a tak si ho predstav na 1400MHz
titan je práve o taktovaví hlavne tie staršie ale aj TXP má relatívne low takty ak netakuješ oberáš ho o spústu výkonu
určite taktuj a máš minimálne 20% na GK , v defaulte to beží cca -+1100MHz a base 1GHz tiež nič moc a tak si ho predstav na 1400MHz
titan je práve o taktovaví hlavne tie staršie ale aj TXP má relatívne low takty ak netakuješ oberáš ho o spústu výkonu
Naposledy upravil/-a dexterav v Št 29. Dec, 2016, 16:08, upravené celkom 1 krát.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Rovnako pretočiť pamäte na 8GHz.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Všetko v biose alebo cez nejaký soft?
S ram pamätami netreba robiť nič?
- dexterav
- Sponzor fóra gold
jedno podruhom aby si nemusel riešť čo ti kde prečo padá
najskôr GK, potom, cpu a nakoniec ram na cpu
najskôr GK, potom, cpu a nakoniec ram na cpu
Uz sa to podarilo vyriesit. zresetoval som nastavenia hry. msaa som vypol.vysiel som z hry a na zaciatku som nastavil Ultra. ale nic som manualne pojednom nezapina. iba na vsetko ultra.a teraz to fici bez akychkolvek zasekov.na 144hz.skusal som aj rychlo pohybovat mysou.ale je to plynule.pomohlo vypnutie msaa.pripominam ze cpu ani titan este niesu taktovane.vsetko na zakladnych taktoch.takze asi este mam nejaku rezervu na hry aj na buduci rok ale dakujem za rady.