mATX/mITX
mATX/mITX
Zhanam dosku v uvedenom formate pre socket 1155 s cipovou sadou aspon P67, kvoli taktovaniu osadeneho cpu i5 2500k. Ak niekto mate podobnu dosku urcenu na predaj, alebo viete, kde by ju bolo mozne este zohnat, akykolvek vyrobca, budem nesmierne rad. Dakujem.
Re: mATX/mITX
A myslis, ze to neskusam uz par mesiacov?
A myslis, ze kolko ludi ma archaicke atypicke dosky na predaj?
Mozes este skusit ebay alebo predat cpu.
Mozes este skusit ebay alebo predat cpu.
.
A preto to pisem aj sem. Urcite ich ma kopu ludi, len nie kazdy nutkanie zbavovat sa toho. Atypicke dosky to boli mozno pred tymi piatimi/siestimi rokmi. Dnes su uz uplne bezne a ani do herneho PC by som nepchal zbytocne preplacanu fullATX. CPU predavat nechcem samostatne. Jeho vykon ma vyrazne nijak nelimituje a snazim sa s nim vydrzat co najdlhsie, preto pozeram po najlacnejsom rieseni, cize vymena dosky. Dovod som este sice neprezradil, ale ked uz som to takto rozviedol, tak ide o prechod na maly format kvoli malej skrinke. Navyse mi povodna doska zacala dost vyrazne piskat a cez USB zvukovku mi to krasne lezie do audio bedni... Nakupu novej zostavy sa chcem zatial vyhnut.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Skús České Aukro (http://aukro.cz/), prípadne zahraničný Ebay. Na bazoši prakticky už nezoženieš nič.
mITX dnes stále až tak "bežné" niesu. Už skôr mATX. ATX formát má stále svoje opodstatnenie vo veľa prípadoch.
mITX dnes stále až tak "bežné" niesu. Už skôr mATX. ATX formát má stále svoje opodstatnenie vo veľa prípadoch.
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
len tak mimochodom vies o tom, ze i5 2500k bol vydany pred 6 rokmiAtypicke dosky to boli mozno pred tymi piatimi/siestimi rokmi.
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Ano viem a preto som to takto napisal. Ked vysiel ten procesor, tak boli vnimane ako atypicke, ale dnes uz su skor bezne a kupuje ich vela ludi prave kvoli ich rozmerom, s ktorymi dokazu ponuknut vsetko, co bezny uzivatel pozaduje. Nic ine, ako jeden PCI-e slot a dva na pamatove moduly tam osobne nepotrebujem. mATX format so socketom 1155 sa predaval normalne a dokonca sa stale da kupit uplne nova taka doska priamo v obchode. Ako som ale pisal,ide o H61 cipset a ja potrebujem nieco na urovni aspon P67.LordKJ napísal:len tak mimochodom vies o tom, ze i5 2500k bol vydany pred 6 rokmiAtypicke dosky to boli mozno pred tymi piatimi/siestimi rokmi.
Na Aurke sa najdu, ale stale len s H61, alebo potom uz klasicke ATX s vyhovujucou cipovou sadou. No nic, vydrzim s touto zostavou este aspon par mesiacov a potom prejdem na uplne novu platformu i ked sa mi do toho moc nechce veru...castelL napísal:Skús České Aukro (http://aukro.cz/), prípadne zahraničný Ebay. Na bazoši prakticky už nezoženieš nič.