Rad by som si nechal poradit neake sluchadla . Z radii v kancli mi uz rastie tumor a Beaty ktore som kupil ked som bol mlady a hlupy som uz chvala bohu predal
Nieco som uz obzeral ale nikde sa neviem pohnut ... Jedna strana radi Sennheiser druha zas cosi ine
je neaky big deal.. hlavne pri lacnejsich sluchadlach kedze by mi to dost orezalo budget. U mna je priorita aby mi z nich nevybuchla hlava po troch hodinach ... a samozrejme aj neaky kvalitnejsi zvuk ... myslim ze aj keby boli otvorene tak tu ludi nepotrha kedze sedime dost oddelene ... k tomu to cancer radio kde mele stale frekvence jedna len tak nieco neprehlusi
hawkeye napísal:Beyerdynamics DT 770 Pro 250 Ohm + nejaky Fiio zosilovat...
nieco cez 200e ale zvuk megaparadny a mozem ich mat na hlave 3-4h a ani neviem o tom
Good Co sa tyka elektronickej hudby tak tam hraju dobre ? ... ak hej tak to asi dalej nebudem spekulovat a vezmem ich
Dunar napísal:Nj, rozpocet 200 € a sluchadla za polovicu. To su mi co zas za novoty...
Pokiaľ doma nehráš z integrovky na MB, tak dobre vieš ako aj 50€ slúchadlá neprejavia potenciál na zlom zdroji...Rovnako položku slúchadlá ber do úvahy aj s náušníkmi, takže viac ako polovica.
Alebo to len prax u mňa ma naučila, že proste ak sa nebavíme o rozpočte 30-50€, tak už myslíme aj na zdroj, nielen na slúchadlá.
789xan7music789 napísal:
hawkeye napísal:Beyerdynamics DT 770 Pro 250 Ohm + nejaky Fiio zosilovat...
nieco cez 200e ale zvuk megaparadny a mozem ich mat na hlave 3-4h a ani neviem o tom
Good Co sa tyka elektronickej hudby tak tam hraju dobre ? ... ak hej tak to asi dalej nebudem spekulovat a vezmem ich
Takže aký máš rozpočet? Lebo zabudni na to, že aj s "nejaky Fiio zosilovat" sa udržíš do 200€.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD:970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas:♡ LG 48" C11 OLED♡Myš: G Pro Superlight WireKlávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Ano, pri tej cene je dobre rozmyslat aj o nejakom lepsom zdroji, akurat ze v tomto pripade zahraju tie msr7 ci H6 aj z integrovanej lepsie ako M40x z nejakeho dacu.
DT770 250 ohmov s nejakym Fiiom budu dost cez 200€ a to je uz lepsie kupit tie Beoplay. Hraju o dost lepsie aj bez lepsieho zdroja. A zahraju v pohode aj z mobilu. DT770 nie.