Stolicka k pc
Re: Stolicka k pc
Kazdy jeden kus je "original".Easa napísal:Asi tolko k tym Ermagram, 10 listov problemov, jeden to nevie zmontovat, druhemu poslu inu sedacku, treti ma fail sedak...
.
To by mali odspodu montovať aj nejaký kovový plát typu Handmade by Jožo vo štvrtok, podobne ako dáva AMG na motory...
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Ja s mojou ldseating za viac ako pol rok jediný problém nemám.montaz 5minut,jasné zrozumiteľné... Nosnosť prekračujeme a evidentne jej to nevadí
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
-
- Pokročilý používateľ
Stream 285sys-max vybava
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Ktory mas potah? cenovo dost rozdielne.quicky napísal:Stream 285sys-max vybava
Cena
E - 242 € F - 253 € M - 264 € O - 273 € COM+ - 316 € P - 352 €
EDIT:
a teraz Emagra
Vsetko s podruckami, opierkami hlav, jednoudchymi mechanikami a kolieskami na tvrde:
X5 bez posuvu - 256 EUR
X5 celosiet (posuv) - 277 EUR
X7 posuv v zaklade - 267 EUR
X8 bez posuvu - 242 EUR
Postava 190 CM, 75 KG, sympatak, modre oci.
Teraz radte X7 sa mi velmi paci, celkovo vyzera fajn akurat je nizsia a bojim sa ci sadne, ta X5 celosiet neviem, som dost uzky takze asi bez problemov, X8 super cena a bez posuvu neivdim dovod priplacat na X5 bez posuvu. No, hlavne ze som vcera kupil novu GK, stolicku vyberam rok a sedim tu na kuchynskej uz
-
- Pokročilý používateľ
Tfuuuu budem musieť popozerať na faktúre...Ja som sa poradil s nimi ktorý poťah je "najpríjemnejší a najviac odolný"
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Na potahy sa pytam lebo mame dve macky a planujeme aj psa, momentalne stolicky su tam zadrbane ze tie chlpy ani nepovysavam a preto chcem nieco kde sa to nezaspini az tak, najlepsie aj neposkriabe ale to je fajn mame vychovu
Mamka ma taky gauc ze sa neda poskriabat ale ten stal 3 litre tak taky material asi nedam....
Moja otazka hore stale plati, plus dalsi adept
https://www.zidle-eshop.cz/zidle/kancel ... php#popisz
Max vybava, teda opierka podrucky kolieska + ( velke +) nafukovacia opierka, skusal som to na therapiach a pecka, za tuto cenu to je dost zaujimavy bonus. Cena vo fullke - 246 EUR.
EDIT: na kancelarske zidle.com mi vychadza Emagra X8 o 20 eur lacnejsie ako cez zdrave sedenie. obchod nepoznam postovne neviem ako len davam do vedomia, mozno koli klesajucej ceskej korune.
Mamka ma taky gauc ze sa neda poskriabat ale ten stal 3 litre tak taky material asi nedam....
Moja otazka hore stale plati, plus dalsi adept
https://www.zidle-eshop.cz/zidle/kancel ... php#popisz
Max vybava, teda opierka podrucky kolieska + ( velke +) nafukovacia opierka, skusal som to na therapiach a pecka, za tuto cenu to je dost zaujimavy bonus. Cena vo fullke - 246 EUR.
EDIT: na kancelarske zidle.com mi vychadza Emagra X8 o 20 eur lacnejsie ako cez zdrave sedenie. obchod nepoznam postovne neviem ako len davam do vedomia, mozno koli klesajucej ceskej korune.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Kancelarskezidle sú overený shop, aj keď uvádzajú, že ich Servis plus je len pre CZ (prídu, zoberú, privezú) platí aj pre SVK, takže pokojne.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Jediný probém bude iba ak by si chcel vrátiť do 14 dní, potom sám platíš poštovné do ČR čo nie je lacná záležitosť, osobná skúsenosť.
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Hmm, ok chlapi, obchod je fajn, postovne drahe. a co tie stolicky?
-
- Pokročilý používateľ
Látka F-Queen spolu vyšla 9347kc
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
hmm, na stranke emagry je celosietova ako x5m (neviem ako dlho ale zda sa mi to celkom nove)
no a je tam sedak ako ma wingo a nie paranoid.asian
http://www.emagra.cz/cs/m-24-kancelarska-zidle-x5m
btw furt som za celosietovu
su aj ine ale od dakych 350
alebo pozri zahranicie
no a je tam sedak ako ma wingo a nie paranoid.asian
http://www.emagra.cz/cs/m-24-kancelarska-zidle-x5m
btw furt som za celosietovu
su aj ine ale od dakych 350
alebo pozri zahranicie
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65