IOS alebo android 6+
Re: IOS alebo android 6+
Vyhoda androidu je ze za 200 eur kupis napr huawei p9 lite alebo redmi 4 pro a mas velmi slusny novy telefon. Tiez nezabudajme ze kapacita na iphone sa neda zvacsit, takze treba kupit opat drahsi. Podpora je samozrejme lepsia na ios, to je proste fakt. Ale moc sa mi nepaci ze kupim jazdene 5s a mam vybavene - jazdenky maju vacsinou uz dost opotrebovanu baterku.
Je to o peniazoch vsetko. Ja som mal doteraz iphone 7 a tiez ked ma niekto s nim uvidel povedal ze ty musis mat penazi
Je to o peniazoch vsetko. Ja som mal doteraz iphone 7 a tiez ked ma niekto s nim uvidel povedal ze ty musis mat penazi
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Nic tragicke. akonahle clovek raz pochopi ako itunes funguje, tak neni s nicim problem.newmi napísal: Ale ked si potrpis aby ti telefon zvonil ako ty chces a chces si tam ladovat vlastne mp3 tak sa iphonu na 100 honov vyhni lebo osedivies.
No oproti iOS 7 ci 8, na iOS 10.2 jasne ze badat, ze to dlhsie rozmysla ci castejsie lagne...holt 3r stary fon na najnovsi OS nestaci.LordKJ napísal:ad 5S, tak minule sa praveze kamarat stazoval, ze uz sa pomaly zasekava a teda rozmysla nad upgradom (alebo ma len 5?, neviem proste tu malu srandu)
na iP5 to vidim riadne a ked si spomeniem ako bleskovo to ficalo s iOS6, s ktorym bol dodavany...
iPad Air (defakto iP5s, len ma vacsi displej a nevie volat) je na tom podobne, aj ked o nieco lepsie, lebo je vykonnejsi..
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
droid 6+ je mozno rovnako rychly ako IOS,ale nebude to tak po roku
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ale hej
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ale nie..nevymyslel som si to
-
- Sponzor fóra gold
bohuzial, ja tiez nie
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
no su vyrobcovaia a vyrobcovia, drviva vacsina komercnych znaciek len chrli modely ale ich support ziadny. Upravia si android podla seba, neodladia ho a skutocne po roku pouzivania je nutne telefon resetovat do tovarenskych nastaveni, lebo ide pomaly.
POtom je tu ina kategoria vyrobcov, nie tak komercne znamych, nemaju reklamu v kazdej reklamen prestavke v TV, kde ladenie FW a starostlivost o model trva podstatne dlhsie. (xiaomi, meizu..). ALe ak chceme porovnavat iphone s nejakym androidom a podporou, tak porovnavajme nexus zariadenia, tie su priamo od strojcov androdiov ako iphone od apple. Tam uz je podpora zariadeni na inej urovni.
Je tu este dalsia kategoria a to podpora komunity, napriklad moj telefon v popise lenovo vibe z2 pro. Podpora vyrobcu slaba, na to ze to bola vlajkova lod lenova. Co je velka skoda, lebo ten telefon je vyborny. Ale nastastie existuje komunita ludi, co robia ROM do tohto telefonu a udrzuju ho tak stale aktualne. Momentalne idem na CM14 android 7. Ale tato posledna moznost nie je pre kazdeho.
Preto moja rada je, chces android s dlhou podporou? Kup si nexus liniu.
A tie updaty starsich IOS telefonov na najnovsiu verziu nie su zas tak super, casto system v iphone je spomaleny a je nepouzitelny. POtom vznika xy dotazov po novom update, ako sa vratit spet.
shiro: tebe to mozno nevadi ze si chces zmenit zvonenie a koli tomu sa hras s pesnicou 15 minut keym ju pravis a nahras do iphonu, no mne to vadi. Povazujem to za uplnu debilinu, nemoznost si zvolit mp3 ako zvonenie, z pameti telefonu. To dokazu telefony v cenovej kategorii 30 euro. ano viem ze je to koli tomu, aby iphonisti pouzivali hlavne sluzbu od apple a nestahovali si mp3, ale nepaci sa mi, ze nemam navyber
POtom je tu ina kategoria vyrobcov, nie tak komercne znamych, nemaju reklamu v kazdej reklamen prestavke v TV, kde ladenie FW a starostlivost o model trva podstatne dlhsie. (xiaomi, meizu..). ALe ak chceme porovnavat iphone s nejakym androidom a podporou, tak porovnavajme nexus zariadenia, tie su priamo od strojcov androdiov ako iphone od apple. Tam uz je podpora zariadeni na inej urovni.
Je tu este dalsia kategoria a to podpora komunity, napriklad moj telefon v popise lenovo vibe z2 pro. Podpora vyrobcu slaba, na to ze to bola vlajkova lod lenova. Co je velka skoda, lebo ten telefon je vyborny. Ale nastastie existuje komunita ludi, co robia ROM do tohto telefonu a udrzuju ho tak stale aktualne. Momentalne idem na CM14 android 7. Ale tato posledna moznost nie je pre kazdeho.
Preto moja rada je, chces android s dlhou podporou? Kup si nexus liniu.
A tie updaty starsich IOS telefonov na najnovsiu verziu nie su zas tak super, casto system v iphone je spomaleny a je nepouzitelny. POtom vznika xy dotazov po novom update, ako sa vratit spet.
shiro: tebe to mozno nevadi ze si chces zmenit zvonenie a koli tomu sa hras s pesnicou 15 minut keym ju pravis a nahras do iphonu, no mne to vadi. Povazujem to za uplnu debilinu, nemoznost si zvolit mp3 ako zvonenie, z pameti telefonu. To dokazu telefony v cenovej kategorii 30 euro. ano viem ze je to koli tomu, aby iphonisti pouzivali hlavne sluzbu od apple a nestahovali si mp3, ale nepaci sa mi, ze nemam navyber
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper
- Matej.T
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Mar, 2011, 22:09
Sranda je, že dlhšie som transferoval hudbu z OS X -> Android ako OS X -> iOS. Prešiel som na S7, lebo to bol dobrý kauf (350e). Oba systémy majú svoje výhody a nevýhody. U mňa rozhodla NFC. Považovať iTunes za debilinu je ... Kies (alebo ten ich nový sw) je úplne nepoužitelný odpad. iTunes je na úplna bomba voči tomu čo dokáže mať všetko poporiadku. Nie X vec riešiť cez appku X a vec Y riešiť cez appku Y.
Macbook Pro 2.4/8/256 (Late 2013) + Samsung Galaxy S9 Midnight Black DUOS
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
Gaming: Intel i5 8600k | delid by Gabo |+ Barrow CPU block | EVGA GTX 1080 SC + EKWB nickel plated block | ASRock Z370 Extreme4 | Corsair Dominator 16GB DDR4 3200Mhz | Corsair RM650i | Fractal Design Define R6 TG | Samsung EVO 850 250GB | EK-DuraClear + EK D5+ EKWB PE 360 + EKWB XE 240 + LG 27GL850 + Corsair K70 RGB + Logitech G403
HTPC: Intel Xeon 1225v3 | MSI H87I | Crucial 8GB | Fractal Node 304 | Seasonic G Series 360
-
- Sponzor fóra gold
mne sa nepaci iba MTP, lebo mi to skoro nikdy na ziadnom telefone a PC nejde... ale v pripade, ze to slape tak nakopirujes hudbu ako keby na usb
aj tak som sa teraz nalakal na spotify premium a tam je hudba jednym klikom vsade a hlavne cez internet
aj tak som sa teraz nalakal na spotify premium a tam je hudba jednym klikom vsade a hlavne cez internet
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Kies je sracka. Nevravim ze itunes je odpad, ale ak chces nieco riesit s telefonom si nan odkazany. A ak nemas pri sebe pc s itunes tak smola. Neviem ako myslis transfer hudby na android. Vzivotr so nic take nerobil. Maximalne co som si nejaku mp3 skratil
mam iPhone 5S a este stale je ten system minimalne rovnako svizny ako android 6 na LG Nexus. Ale novy apple by som nechcel, nepaci sa mi ze pochovali Jacka a niektore tupe android ovce sa im pchaju do riti a robia to iste. Aby potom clovek behal z redukciami a nemoznosti zaroven nabijat telefon ani nehovorim.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ios sa mi zda ze poslednu chvilu preslapuje na mieste. posledne verzie nic neprinasaju, akurat nove verzie softverov (u android sa vyda aktualizacia google a je to) a potom nejake chujoviny typu nove smajliky apod. u mna je to trosku ekvivalent dumbfonu, hodi sa to na ipad kde pouzivam asi dokopy tri aplikacie a paci sa mi rychlost a vyzdrz na baterku (staci nabijat raz za 7-10 dni). na telefon ale ktory ma prevadza vsade, a potrebujem tam mat vsetky svoje veci, ulozene hesla, dokumenty, hudbu na cestu apod. by mi to ale pripadalo prilis obmedzujuce, aj vydrzou na baterku napr. manzelke ale zvazujem nakup nejakeho starsieho modelu ked ju prestane bavit sucasna lumia.
co sa tyka kies/itunes a podobnych hovadin, ku mne mobil ktory vyzaduje instalaciu akehokolvek programu na pc ku mne nesmie.
k updateom: ako zalozny telefon pouzivam Sony Xperiu Neo z roku 2011 (512 RAM, 1 Ghz single core CPU). Zacinal na android 2.3, ked som ho nahradil novsim telefonom mal 4.4.2, teraz ked som potreboval na chvilu druhy fon nahodil som tam 6.0.1. jasne ze to nie je instalaciu aplikacii apod. a uz je to pomale ale da sa to. na sucasnom phone Xperia M2 z roku 2014 mam android 7.1.1, kupoval som ho s 4.3. treba sa len pri kupe trosku porozhliadnut, nekupovat modely s mediatekmi apod.
pojdes do obchodu a kupis si hotovu zostavu? nie, poskladas si ho pojednom, starostlivo vyberas zakladnu dosku, procak, grafiku apod. aj ked projekt ara je zabity, pri mnoztste android phonov to vies ako tak urobit a najst optimalny pomer ceny a vykonu, takze pre mne osobne je to vyrazne blizsie k pc filozofii. a ked dokazes kazde 3 roky si poskladat novy komp a nahodit tam windows tak nebude problem ani preflashovat telefon.
co sa tyka kies/itunes a podobnych hovadin, ku mne mobil ktory vyzaduje instalaciu akehokolvek programu na pc ku mne nesmie.
k updateom: ako zalozny telefon pouzivam Sony Xperiu Neo z roku 2011 (512 RAM, 1 Ghz single core CPU). Zacinal na android 2.3, ked som ho nahradil novsim telefonom mal 4.4.2, teraz ked som potreboval na chvilu druhy fon nahodil som tam 6.0.1. jasne ze to nie je instalaciu aplikacii apod. a uz je to pomale ale da sa to. na sucasnom phone Xperia M2 z roku 2014 mam android 7.1.1, kupoval som ho s 4.3. treba sa len pri kupe trosku porozhliadnut, nekupovat modely s mediatekmi apod.
pojdes do obchodu a kupis si hotovu zostavu? nie, poskladas si ho pojednom, starostlivo vyberas zakladnu dosku, procak, grafiku apod. aj ked projekt ara je zabity, pri mnoztste android phonov to vies ako tak urobit a najst optimalny pomer ceny a vykonu, takze pre mne osobne je to vyrazne blizsie k pc filozofii. a ked dokazes kazde 3 roky si poskladat novy komp a nahodit tam windows tak nebude problem ani preflashovat telefon.
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
navyse uz dost dlho je u androidu problem tiez, ze ked clovek chce 4" - 4.5" telefon, tak nekupi nic s poriadnym vykonom. Vsetko je od 5" vyssie a podobne vesla. Lebo vyrobci su idioti a neviem co si myslia. Takto je to posledny plus-minus rok? Preco je taky problem vyrobit 4" android osemjadro s 2GB RAM, kedze technicky to ziadeny problem nieje? Tuna vyborne apple zaplatal medzeru s iphone SE = iphone 6s so 4" displejom. V shopoch sa po nich len tak prasi.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
Ano to urobil apple dobre. Preto som po nom siahol pre polovicku. Ro mas to iste, preco nevyrobia Vecko s normalnym HW
-
- Sponzor fóra gold
nestretol som sa s nikym kto kupil 5" a nasledne chcel ist nizsie