kvalitne sluchadla s ovladanim hlasitosti
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
kvalitne sluchadla s ovladanim hlasitosti
Po tom ako mi zena vyprala Xiaomi Hybridy tak sa mi zda ze nejako divne zneju a chcelo by to nejaku nahradu. podmienkou je mikrofon, play/pause a volume na kabli (na putko na krk uz som rezignoval). hudba bude skor rock a metal (pink floyd, tool, ulver, dream theater apod.). ma to byt in-ear, asi nejaka cina, cena aby to malo najlepsi pomer .
kedze este vela vas dokaze byt stale zavesenych na head-fi.org a pod. strankach dajte vediet nejake tipy.
kedze este vela vas dokaze byt stale zavesenych na head-fi.org a pod. strankach dajte vediet nejake tipy.
Spoiler: ukázať
Re: kvalitne sluchadla s ovladanim hlasitosti
skus Rock Zircon Ale nemaju volume na kabli, hm. Inak su
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Bud budú kvalitné alebo s ovládaním. Jedno s druhým sa vylučuje.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
a to uz preco? xiaomi ovladanie maju a su v pohode. pozeral som este tieto: https://audiobudget.com/product.php?bra ... id=JR-E103 aj tie zircony, ale tam nie je to ovladanie a zaradit ku kriteriam pre telefon aj tlacitka na volume ktore nahmatam cez nohavice mi uz pride nerealne.
Najlepsie sluchadla s pomerom cena/vykon su Vivo XE800. Akurat nesplnaju kriterium toho ovladania, maju len zaklad. Maju menic zo 100-eurovych sluchadiel a aj tak hraju. Tazko im moze cokolvek ine co tu zazneje konkurovat. Daju sa splasit za 18€.
S tym komplet ovladanim to budes mat dost uzky vyber.
Ked trvas na ovladani, mozes skusit tie nove Xiaomi Pro/Pro HD.
S tym komplet ovladanim to budes mat dost uzky vyber.
Ked trvas na ovladani, mozes skusit tie nove Xiaomi Pro/Pro HD.
dunar vies dat niejaky link kde ich kupit za 18 aby som mal aspon trochu sance na origo?
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Diky, objednal som 1 ks na skusku, som celkom zvedavy ake budu v porovnani so xiaomi piston 2. Co mi je ale trocha zvlastne ze cena fluktuuje medzi 18 az 100e preto sa celkom bojim fakeov...
// a sorry ze som sa sem vplietol
// a sorry ze som sa sem vplietol
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Bráchovi som kupoval tie Zircon a že hrajú super, cena vyšla nejakých 12 € vrátane dopravy a boli do 1 týždňa doma.
Tie VIVO sa mi osobne pozdávajú, objednal by som si ich aj ja, navyše je tá hodnota (do 22 €) aj pod sumu DPH a CLA.
Tie VIVO sa mi osobne pozdávajú, objednal by som si ich aj ja, navyše je tá hodnota (do 22 €) aj pod sumu DPH a CLA.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40
Na avmanii zas az take ody na tie Vivo nepadaju, resp. najviac sa im vycita, ze po basovej stranke celkom zaostavaju, osobne by mi to vadilo, kde ma byt bas tak nech to sluchadla aj zahraju, preto radsej ostavam u Zirconoch a Xiaomi Hybrid. Ale kazdemu vyhovuje nieco ine, cize mozu byt pre niekoho dobre.
-
- Pokročilý používateľ
AVmaniu som pozeral nedávno tiež a presne ako píšeš - sťažujú sa majitelia na podanie po basovej stránke, ja som pre brata zvažoval práve Zircon vs VIVO a Zircon som vybral aj kvôli cene.
Po ziadnej basovej stranke nezaostavaju. Len su to sluchadla vyrovnane, ktore si nic nevymyslaju, nemaju umelo zvyrazneny bas ako napr. tie spominane Zirkony.lukas68 napísal:Na avmanii zas az take ody na tie Vivo nepadaju, resp. najviac sa im vycita, ze po basovej stranke celkom zaostavaju
To ze niekto ma radsej dunivejsi zvuk, resp. je zvyknuty na viac basov nie je problem sluchadiel.
-
- Pokročilý používateľ
U jedného predajcu išla cena hore na 28 dolárov a druhý jé už nedostupnýDunar napísal:https://www.aliexpress.com/store/produc ... 24538.html
https://www.aliexpress.com/store/produc ... 76144.html
Obidva su overene.
castelL napísal:U jedného predajcu išla cena hore na 28 dolárov a druhý jé už nedostupnýDunar napísal:https://www.aliexpress.com/store/produc ... 24538.html
https://www.aliexpress.com/store/produc ... 76144.html
Obidva su overene.
No uvidime ci mne to vobec poslu...zatial je uplne ticho