Herná myš
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Re: Herná myš
Tak isto fungovať a g700s Logitech myška za 100eur a vydržala fungovať pri hraní 4hodiny...Šmejd Logitech!!!
Mám doma aj Diamondbacka 2015 a teraz pár dní deathadder elite chroma či jako sa to volá,celkom daj. Obidvoje bez najmenších problémov so senzormi a to som prestriedal asi všetko zaujímavé na trhu (okrem futuristických Logitech čo vrzgaju ako génius)
Mám doma aj Diamondbacka 2015 a teraz pár dní deathadder elite chroma či jako sa to volá,celkom daj. Obidvoje bez najmenších problémov so senzormi a to som prestriedal asi všetko zaujímavé na trhu (okrem futuristických Logitech čo vrzgaju ako génius)
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Avšak tu nejde len o výmysel..ok, berme, že ja a geroswen a naše až 2-3 mesiace s DA Chromou boli náhodou...lenže s Razerom sa toto rieši už dlho, vyzerať dobre na začiatku,m mať masu a potom to tak vyzerá.
Peniaze ale pýtajú radi, pozrime sa na ich rebéliu u mechaník - to svoje "ideme si svoje, ideme cestou výskumu", čo je nakoniec len "chceme ušetriť" a utečú ku Kaihlu a potom vidíš na overclock.net, aké sú sťažnosti na odstupňovanú kvalitu spínačov na rovnakej klávesnici a tak...
A to sa ešte nezačnime baviť o ich SW prevedení radosti a šťastia u myšiek a klávesníc (a iných šmecí), to je obraz spoločnosti. A zase je potrebné povedať, že chyby robí každý výrobca, o tom žádna, QC je asi finančne náročné, no ide o konečné čísla počtu ľudí, ktorí majú problémy s jedným, druhým alebo tretím výrobcom.
Peniaze ale pýtajú radi, pozrime sa na ich rebéliu u mechaník - to svoje "ideme si svoje, ideme cestou výskumu", čo je nakoniec len "chceme ušetriť" a utečú ku Kaihlu a potom vidíš na overclock.net, aké sú sťažnosti na odstupňovanú kvalitu spínačov na rovnakej klávesnici a tak...
A to sa ešte nezačnime baviť o ich SW prevedení radosti a šťastia u myšiek a klávesníc (a iných šmecí), to je obraz spoločnosti. A zase je potrebné povedať, že chyby robí každý výrobca, o tom žádna, QC je asi finančne náročné, no ide o konečné čísla počtu ľudí, ktorí majú problémy s jedným, druhým alebo tretím výrobcom.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
-
- Pokročilý používateľ
problem neni len s razerom ale so vsetkymi znackami? ako maximalizujes zisk? no predsa zminimalizujes naklady na akceptovatelnu uroven zakaznikov... bohuzial. tento problem je vsade,cize vyberame stale najmensie zlo.
keby existoval produkt,ze okej myska za 150eur ale je tak tip top,ze nechapem z nej,tak nevaham. radsej ju kupim ako smeti za 50-80e.
na druhej strane napr ouroboros,kolko stal? 140e? no to bol taky bullshit ,ze som to okamzite predaval jak sa mi to dostalo do ruk,ak to malo vyrobnu hodnotu 20eur tak som vela povedal.
cize suhlasim s tebou ako si pisal, nehovorim,ze su top,ani nejaka super kvalita,skorej priemer so skvelym marketingom... aj ked ja na tie vyssie dve uvedene nemozem zle povedat, volakedy som mal tiez 2-3kusy uz a vsetky 100% boli aj po rok/dva roky uzivani (co kamosi menili G500/MX500 jak na beziacom pase lebo odchadzali senzory/kable).
keby existoval produkt,ze okej myska za 150eur ale je tak tip top,ze nechapem z nej,tak nevaham. radsej ju kupim ako smeti za 50-80e.
na druhej strane napr ouroboros,kolko stal? 140e? no to bol taky bullshit ,ze som to okamzite predaval jak sa mi to dostalo do ruk,ak to malo vyrobnu hodnotu 20eur tak som vela povedal.
cize suhlasim s tebou ako si pisal, nehovorim,ze su top,ani nejaka super kvalita,skorej priemer so skvelym marketingom... aj ked ja na tie vyssie dve uvedene nemozem zle povedat, volakedy som mal tiez 2-3kusy uz a vsetky 100% boli aj po rok/dva roky uzivani (co kamosi menili G500/MX500 jak na beziacom pase lebo odchadzali senzory/kable).
- Filipsss
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 08. Apr, 2012, 14:22
Na vianoce som si kupil Mad Catz Rat 6, zatial uplna spokojnost, mozem doporucit:
https://www.alza.sk/mad-catz-rat-6-d4535538.htm?o=3
https://www.alza.sk/mad-catz-rat-6-d4535538.htm?o=3
Spoiler: ukázať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
To ešte niekto kupuje tie myšky? Laserofka to istí proste...Btw, je to nová verzia? Lebo oni len teraz niekedy updatovali tie myšky...aspoň mám taký pocit.
Btw, ja zato som chcel počkať, kým to nepríde, lebo bohvie, ako to dopadne...no G403 bezdrátovka za 69€ na nemeckom amazone
https://www.amazon.de/gp/product/B01KV61240/ ? Ou jé. Celková cena v checkoute 69,56€ (dodanie až niekedy okolo 20-teho)
Podľa danej karty by to mala byť bezdrátová, no bezdrátová má ešte osobitnú kartu tu
https://www.amazon.de/Logitech-G403-Pro ... 01KT8D7HK/
...pri oboch kartách to predáva priamo Amazon, takže...no...proste uvidím.
V prospech ešte hraje kód z môjho linku, ktorý sa napríklad na anglickom Amazone zhoduje s
https://www.amazon.co.uk/Logitech-G403- ... B01KV61240 ...takže, no...uvidím...áááááá....
Píšem preto, lebo je možné, že to môže nakoniec stúpnuť znovu hore...no ak nie, tak ak existuje niečo s galaktickým pomerom cena/výkon/ponuka/kvalita/bohaneviemčoešte, tak máme víťaza.
Btw, ja zato som chcel počkať, kým to nepríde, lebo bohvie, ako to dopadne...no G403 bezdrátovka za 69€ na nemeckom amazone
https://www.amazon.de/gp/product/B01KV61240/ ? Ou jé. Celková cena v checkoute 69,56€ (dodanie až niekedy okolo 20-teho)
Podľa danej karty by to mala byť bezdrátová, no bezdrátová má ešte osobitnú kartu tu
https://www.amazon.de/Logitech-G403-Pro ... 01KT8D7HK/
...pri oboch kartách to predáva priamo Amazon, takže...no...proste uvidím.
V prospech ešte hraje kód z môjho linku, ktorý sa napríklad na anglickom Amazone zhoduje s
https://www.amazon.co.uk/Logitech-G403- ... B01KV61240 ...takže, no...uvidím...áááááá....
Píšem preto, lebo je možné, že to môže nakoniec stúpnuť znovu hore...no ak nie, tak ak existuje niečo s galaktickým pomerom cena/výkon/ponuka/kvalita/bohaneviemčoešte, tak máme víťaza.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- ZacI
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 28. Nov, 2009, 20:13
diky za info loleq, jednu som objednal, len tak z tej srandy 70€ ak sa mi nebude páčiť niekomu ju potom posuniem
case: Nanoxia Deep Silence 4 Black | psu: be quiet! Pure Power 430W | mb: ASRock Z97M Pro4 | cpu: Intel Core i5-4690K 3.5GHz | cooler: Scythe Mugen MAX | ram: Kingston HyperX Fury Black 1600Mhz 8GB | ssd: Crucial MX100 256GB | hdd: Seagate Barracuda 7200 2TB | gpu: Asus Strix gtx960 DC2OC 2GD5 | wifi: Gigabyte GC-WB867D-I | monitor: 25" DELL U2515H | mice: Logitech G403 wireless | mousepad: SteelSeries QcK Mass | speakers: microlab solo6C | headphones: Vsonic r02 white, Rock Zircon | phone: iPhone 6 16GB
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Ako to je vlastne pri bezdrátových vs drátové, nieje horšia odozva senzoru, ako pri káblovej?
- ZacI
- Nový používateľ
tak ono viacero zdrojov tvrdí, že pri g403 sa logitechu podarilo spraviť "ideálnu" bezdrôtovú myš, že tam nie je takmer žiaden rozdiel + stále môžeš napojiť kábel keby bolo zle, ale kábel budem používať len na nabíjanie tak to vidím
case: Nanoxia Deep Silence 4 Black | psu: be quiet! Pure Power 430W | mb: ASRock Z97M Pro4 | cpu: Intel Core i5-4690K 3.5GHz | cooler: Scythe Mugen MAX | ram: Kingston HyperX Fury Black 1600Mhz 8GB | ssd: Crucial MX100 256GB | hdd: Seagate Barracuda 7200 2TB | gpu: Asus Strix gtx960 DC2OC 2GD5 | wifi: Gigabyte GC-WB867D-I | monitor: 25" DELL U2515H | mice: Logitech G403 wireless | mousepad: SteelSeries QcK Mass | speakers: microlab solo6C | headphones: Vsonic r02 white, Rock Zircon | phone: iPhone 6 16GB
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Moja skúsenosť s kvalitnejšími bezdrátovými myškami je 0, takže prípadný ďalší "apgrejd" bude určo už bezdrátovka, len mať kvalitný senzor v myške, ktorý bude trpieť kvôli odozve komunikácií medzi myškou a PC, to nieje teda veľká výhra.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
V podstate len žmurkni po videách ohľadom G900, tam Logitech ukázal prenos "novej generácie", kde sa bavíme o stratach oproti káblovým v radoch niekoľko ms, čo je pomaly len ako chyba merania. G403 je o chlp horšia ako G900, no aj tak...ako hovorím, bezdrát sa práve stal realitou v hernom svete (s príchodom G900 a G403) - tu je tiež vidieť aj to, koľko cca stojí len to samotné bezdrátové riešenie u G403 vďaka cenovému rozdielu - vychádza to na tých 30-40€ (pri normálnych cenách) - tieto Amazon ceny samozrejem sú zvláštne...
Tu máš v podstate už priamo recenziu od Zy-ho
https://www.youtube.com/watch?v=ogzOpkM_ouo
Logitech in-house video na margo G900 a tejto bezdrátovej novinky od LTT
https://www.youtube.com/watch?v=wQxw-pX4dak
ZacI, modlime sa...modlime...
Tu máš v podstate už priamo recenziu od Zy-ho
https://www.youtube.com/watch?v=ogzOpkM_ouo
Logitech in-house video na margo G900 a tejto bezdrátovej novinky od LTT
https://www.youtube.com/watch?v=wQxw-pX4dak
ZacI, modlime sa...modlime...
- plavuskin
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 29. Dec, 2011, 22:17
Tie amazon ceny su OK k 8.1.2017 (mozno aj skor bola akcia ja som objednaval ked akcia koncila za 1hodin) boli Logitech G403 v akcii drat stal 39 bezdrotovu si uz nepamatam, tie som 2 objednal a bezdrat uz neviem ja nemam rad bezdratove mysky kvoli vahe ale to je uz osobna preferencia a to nabijane je tiez otravne jedine kde to znesiem je prenosna k notasu aj to pouzivam raz za uhorsky rok
Spoiler: ukázať
- ZacI
- Nový používateľ
no už je tá cena fuč
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Tak som rád, že som to nakoniec tu napísal a nie som jediný. ...Toto je ale naozaj terno, len tá dvojtýždňová doprava.
-
- Pokročilý používateľ
Bezdrôtové tak na word a YouTube,resp nejaký civilizáciou ale nie competitive gaming,kábel je kábel. Úverom,keď top hráči budú hrať s bezdrotmi a nie len na parádu.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
quicky jediny rozdiel pri g403kach je 90g vs 105g
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65