Za akú kartu vymeniť Titan X 12gb
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Re: Za akú kartu vymeniť Titan X 12gb
Je rozdiel niečo meniť na vzduchu a na vode. Ak by som to mal len na vzduchu a dostal rovnaké prachy ako za 2070 (nič v blízkej dobe by sa neplánovalo a výkon by bol približne rovnaký ako Titan X vs 1070), tak by som to určite vymenil. Vytiahnúť a vložiť grafiku ešte nikoho nikdy nezabilo. Furt tam vidím viac výhod než nevýhod.
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
jedinu nevyhodu co vidim je psychologicka hranica pre ludi co to kupovali ako funglac za "3x" taku cenu ako by ju dnes predali
inak nemozem s leonom nesuhlasit, ked ziskam lepsie "prevadzkove" vlastnosti + zaruku, tak preco nevymenit /pokial ma to nic nebude stat/...
inak nemozem s leonom nesuhlasit, ked ziskam lepsie "prevadzkove" vlastnosti + zaruku, tak preco nevymenit /pokial ma to nic nebude stat/...
- Leon
- Pokročilý používateľ
Šak o tom to je. Chalani to tu popisujú, ako keby sme sa tu bavili o upgrade. Jasné, že ako upgrade sa to brať nedá. Ale keby sa ponúkla možnosť vymeniť to za novšiu generáciu, kde fakt nič nestratíš, ani neprerobíš a len získaš (napr ako tu spotreba, záruka), tak nechápem absolútne prečo nebrať a ten hejt. Ale pochybujem, že hocikomu by sa takáto možnosť naskytla,... to by musel mať predajca šťastie na hlúpeho, žeby mu predať titána za rovnakú cenu ako novú 1070. Ani zakladateľ toto nerieši, len sme už odskočili
.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 30. Okt, 2008, 18:12
AK je to ten isty clovek tak jedna sa predava na bazosi za 850e
- Leon
- Pokročilý používateľ
https://pc.bazos.sk/inzerat/68727752/Ga ... B-DDR5.php
... nj, tento, ako vraví quicky, definitívne psychologický blok ešte neprekonal
... nj, tento, ako vraví quicky, definitívne psychologický blok ešte neprekonal
.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Podľa popisu je to asi on
OK. Tak ešte počkám keď výkon novej by som asi v podstate oproti tomuto nepostrehol. Takže ste mi ušetrili len peniaze. Ono asi 2 roky to ešte vydrží a o dva roky budem stavať celý nový počítať takže tam pôjde úplne to naj. Teda pre hráča.. Nová stála 1137eur
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Pozri, ja som radil, čo som radil hlavne z dôvodu, že si predstav situáciu, keď máš grafickú kartu po záruke a vypovedá činnosť (verím, že nie tvoj prípad)? Prídeš o grafiku a defakto aj peniaze, ktoré si mohol za predaj vyinkasovať. Ja neviem v čom je problém mať inzerát na inzertnom portáli bazoš (príklad) a raz za týždeň inzerát obnoviť, nepotrebuješ žiadne topovacie poukážky. Zváž si v hlave tento fakt, že si mohol mať podobne výkonnú grafickú kartu, novú a hlavne v novej 3 ročnej záruke. Pokiaľ sa nájde osoba, ktorej je to jedno, je asi za vodou, viď. stív, alebo dex. Každopádne ako mi oponovali chalani, Titan je výkonovo po OC lepší ako GTX 1070, budeš ale taktovať?
Asi áno. PC je už starý. Ale nič som ešte netaktoval. Po delid. Ktorý som urobil po kúpe na druhý deň ako som to pokladal. Cpu dal 4,5ghz stabilne. A grafiku som ešte neskúšal. Predám to potom ako celok. A s tou grafikou to predám skôr. Ako po častiach. Aj tak ma bude stáť stavba nového PC 4000eur. Proste je to hobby... Tie peniaze sa ti nikdy nevrátia späť. A pre 20% výkonu to nebudem predávať. Samozrejme že každý z vás mal pravdu. Vážim si to ze ste so mnou strácali čas.. Ďakujem všetkým inzerát som zmazal. Aj keď mi dnes napísal človek ze za 500eur by to kúpil. Nebudem vymýšľať...ešte malá otázka. Pri tom čo mám nastavené v hrách a pri tom mojom rozlíšení koľko ramky si na to hry berú?
Tak nakoniec som urobil kompromis a o 4:00 dnes ráno som kartu predal. A kúpil toto. Doplatil som 20 eur a kúpil Asus gtx 1080 turbo.
To si mohol doplatit trochu viac a kupit nieco normalne.
Teraz by sa hodili tie komentare o vymene karty za tichsiu. Rofl
Teraz by sa hodili tie komentare o vymene karty za tichsiu. Rofl
.
Viac peňazí proste nebolo a ani som to neplanoval. Ale po komunikácii s tým človekom som mu to pustil lebo ju potreboval. A jeho prácu uznávam. Robí video produkciu prakticky skoro všetkým u nás. Nemal problém sadnúť do auta o pol jednej v noci prejsť 200km a dať mi za ňu 650eur. Hry mam pustene cez 7 reproduktorov a hluk nepočujem. Alebo cez slúchadlá. Bedna je fractal. Je dobre odhlucnena. Takže to nevadí
To si dobre predal. Dalsia "rana" tym, co pisali, ze sa bude tazko predavat.
.