Zdravím,
rozmýšľam o rozšírení úložného priestoru v notebooku.
Jedná sa o notebook Dell Vostro 5568. Podľa dostupných informácií tam je možné obsadiť maximálne 7mm hrubý HDD. Vedel by mi niekto potvrdiť pravdivosť tejto informácie?
Ak je to pravda, v tom prípade by som vás chcel poprosiť o pomoc s výberom vhodného 1TB HDD. Keďže ide o ntb, chcel by som trochu lepší HDD. Najradšej WD, naopak so Seagate mám zlé skúsenosti.
Za každú informáciu budem veľmi vďačný
Interný HDD do notebooku
Interný HDD do notebooku
Spoiler: ukázať
Re: Interný HDD do notebooku
uz si kupil ? vsak otvor notas, vyber harddisk a odmeraj ho alebo pozri ako je uchyteny alebo ci tam je miesto .
inac ja som teraz vymenil v mojom notase Dell E6400 klasicky disk za SSD kingston 120 . asi najlepsia vec co som mohol urobit : notas sa menej zahrieva, je tichsi aj vetrak a brutsane zrychlenie .
ak by som mal malo kapacity uvazujem ze namiesto DVD mechaniky vlozim taky adapter ktori umozni vlozit dalsi harddisk .
inac ja som teraz vymenil v mojom notase Dell E6400 klasicky disk za SSD kingston 120 . asi najlepsia vec co som mohol urobit : notas sa menej zahrieva, je tichsi aj vetrak a brutsane zrychlenie .
ak by som mal malo kapacity uvazujem ze namiesto DVD mechaniky vlozim taky adapter ktori umozni vlozit dalsi harddisk .
Re: Interný HDD do notebooku
peterf28 necituj posledne prispevky