Caute, brutalne ma irituje bzucanie na reprakoch ak su zapnute (Bose Companion 3 Series II). Zdroj bzucania som lokalizoval. Bzuci ten reprak, co je pripojeny ako pravy cez RCA do subu. Cim to moze byt sposobene? Ako to mozem fixnut? Predpokladam, ze budem rozoberat sub.
Dik za pomoc.
Jemne bzucanie na reprakoch -> RCA
- kovinator
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 20. Jún, 2013, 23:25
Jemne bzucanie na reprakoch -> RCA
Spoiler: ukázať
Re: Jemne bzucanie na reprakoch -> RCA
skus zapojiť bzučiaci reprák do ľavej dierky, ak prestane - rozoberáš sub, ak nie rozoberáš reprák
v prvom prípade to može byt sposobené akým kolvek rušením na ceste RCA-zosilnovač (trhnutý/prepáleny kontakt) ak je to z výroby tak stým veľmi nepohneš, môže byt zle navrhnutý plošný spoj = elektromagnetické rušenie
v prvom prípade to može byt sposobené akým kolvek rušením na ceste RCA-zosilnovač (trhnutý/prepáleny kontakt) ak je to z výroby tak stým veľmi nepohneš, môže byt zle navrhnutý plošný spoj = elektromagnetické rušenie
- kovinator
- Používateľ
Hej vymenil som ich a zacal bzucat lavy. Takze ho otvorim, ale co dalej? dam sem fotku?
a 3,5 jack ktorý ide z PC/mobilu do subwoofera si skúšal vymeniť za iný?
- kovinator
- Používateľ
Hej, robi to aj bez toho, aby bol jack pripojeny. Staci ze je pripojene to ovladanie, repraky a je to zapnute.
http://imgur.com/a/6Na7J pripajam foto vnutra. Pod tym spodnym plieskom su schovane RCA. Nemozem ho ale dat dole, lebo je to nieco medzi T10 a T15 a prave teraz pri sebe nemam taky bit.
http://imgur.com/a/6Na7J pripajam foto vnutra. Pod tym spodnym plieskom su schovane RCA. Nemozem ho ale dat dole, lebo je to nieco medzi T10 a T15 a prave teraz pri sebe nemam taky bit.
tak ak je chyba na plošnom spoji tak stým veľa nespravíš, max tak opraviť viditeľne spálený/natrhnutý kontakt inak neviem