Spusal som aj znizit multiplikator na 7x100 a potom odstranit jumper a nenabehlo!

Slape bez problemov na 1Ghz no vyssie snim nepojdem sa zasekne! tak ze v biose sa my da nastavit 2 alebo 3 CL, 128 MB>CL3 - 256 MB>CL2 ! v BIOSE sa mi neda menit voltaz! Kde sa da alebo ako zvisit voltaz pamete a cipsetu?gabriel napísal:Pri tych 100x10 mas aku frekvenciu? 1000 MHz a slape?
Pamete mas ake -- ake mas v BIOSE nastavene casovania. Da sa ti na doske v BIOSE zvysit voltaz chipsetu?
No najlesie natom je ze mostiky boli prerusene, no je na procesore pisane ze sa jedna o variantu "B" CPU-Z mi vypisuje >>> FAmily 6, Model 4, Stepping 2, Ext. Family 7, Ext. Model 4, Revision A4. Len pre zaujimavost. Asi to tak vyskusam len ci doska podporuje 133 FSB?Sherpa napísal:On ma Thunderbirda. Tam sa ziadne mostiky nespajaju - thunderbirdy su odomknute. To, ze mu nejde FSB133 by som videl v RAMkach. Skus vyskusat len jednu, ci ti to pojde s nou (mne tak tiez kedysi nechcela jedna pamat nabehnut na 133MHz). Ten procak 133FSB zvladat musi aj keby nechcel.
Ked som ho kupil som ho mal Locknuty! Pouzil som vodive lepidlo a bolo. Musel som spojit L1 L3 L4. No viem ze nemam AXIA procesor ale teraz neviem mal som to nekde odpisane ale teraz neviem ! nato sa kuknem chipset. Jak mam zvisit voltaz pameti ja neviem! To by som potreboval poradit! na chisete (som menil chladic za CPU P150 chladic) co mam napisane na chipsete VT82C686 Bgabriel napísal:Ech Ech som prepozrel myslel som ze tam ma Duronikaa to ci bol Thunderbird unlocknuty by som 2x nepisal. Prve modely ak sa mi dobre zda boli LOCKNUTE a trebalo klasicky ako Durony odomkynat. Ine to bolo Pri Thunderbirdoch AXIA, ktore boli tusim uz odomknute a sli velmi pekne tocit.
Dalsia vec je ze nepoznam cloveka, ktory by s touto doskou dal 133FSB , bud mu to neslo korektne alebo vobec. Ine to je u teba Sherpa z ABITkou...
Ako som pisal bud doska (cipset) alebo pamet, alebo jej casovanie. Bud dat casovanie na najhorsie, trosku pametiam pritopit voltaz ak to je mozne a skusit...
Radsej by som vsak bol ak by si dal dole pasiv z cipsetu ak to ide a pozrel resp. odfotil co tam mas za model...
To by nam vela povedalo...