World of Tanks (MMO)
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: World of Tanks (MMO)
mno pozerám a vidím Pzgr 40 for 8,8 cm Kw.K. 36 L/56 buff na goldy
buff u mausa je smiešny kedže každý naňho aj tak loaduje goldy
fv4202 je super že už nebude total slimák
konečne E100 dostane normálne delo a nie T8
zato zrovna VK 45.02 (P) Ausf. B skorej nerfnú ako bufnú
rýchlosti t28/pro/T95 zvýšia presne tak ako som myslel
ale vzhľadom na to kam ich niekedy štart dá je to ok lebo často než prišli na miesto kde sa dalo vôbec na niečo vystreliť bol koniec
T-34-85M hm ten je vidieť raz za 1000 rokov aj to ked ho vytiahnem ja
nerf 110e5 na kopulke
myslím že dobré dielko
buff u mausa je smiešny kedže každý naňho aj tak loaduje goldy
fv4202 je super že už nebude total slimák
konečne E100 dostane normálne delo a nie T8
zato zrovna VK 45.02 (P) Ausf. B skorej nerfnú ako bufnú
rýchlosti t28/pro/T95 zvýšia presne tak ako som myslel
ale vzhľadom na to kam ich niekedy štart dá je to ok lebo často než prišli na miesto kde sa dalo vôbec na niečo vystreliť bol koniec
T-34-85M hm ten je vidieť raz za 1000 rokov aj to ked ho vytiahnem ja
nerf 110e5 na kopulke
myslím že dobré dielko
Spoiler: ukázať
To je milkyho skin? Inak ja som sa rozhodol grindiť britské heavyny už prvý deň mi recent spadol o 30 celkovo si myslím že to pôjde pod 3k Churchill 7 je neskutočný šrot, nechápem prečo mám v ňom skoro 70% winr
no prave preto mas 70 wr pretoze je to vyborny tank.. ja som ho doexpil a momentalne nemam na to prachy ale uz mozem kupit tu 8.tier HT, ale stale cakam ze mozno sa opat rozbehne akcia "na vrcholku stromu" a bude v akcii. nezachytili ste niekto ci to bude tnto rok opat?
No neviem ci bol vyborny, ale mozem povedat ze church 7 bol lepsi ako black prince
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Vo februari bude TotT pre Kranvagn bohuzial
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- dexterav
- Sponzor fóra gold
ja som práv sandboxil a ctčkoval WOT
podľa mňa len potvrdzujú moju teoriu že všetky zmeny oni dávajú potajomky do hry a nie v príslušnom builde ako to proklamujú
takže sa to pomaly zmení a nikto to snád ani nezaregistruje
hlavne sandox mal byť v podste slepý a mám tam lepšie presnosť ako pri bežnom wotku
vcelku sa mi páčia malý mausovia a tá línia je teraz taká homegenická, podobne ako línia na Grille15
jop je to milkyn, spústa toho bude v 17.1 ako HD ale tie jeho sú super, úplne perfektne vyzerá T-62
len škoda že to prestalo fungovať , nenaloaduje to hru a neviem prečo
len tie nešťastné atiny, včera smolka na ...
kranvagena 4 artinky vypli za 5s to že ma tam predtým ostreľovali asik 5min bez úspechu HT a MT plný goldíkov tomu len pridáva riadnu pachuť
inak mody budú časom akurát tak na 2 veci, alebo cheaty , v 17.1 dokonca ukazuje čím po vás striela
za mňa čo sa WoTka týka je najhoršia vec artinky a to neskutočné MM, to MM je snád horšie ako 6 artiniek , a to sa ešte pridáva MM štýlu 14x tier 10 a jedno chudobné medko T8 , moje
btw zistil som že replay zo SandBoxu normálne ide prehrať
podľa mňa len potvrdzujú moju teoriu že všetky zmeny oni dávajú potajomky do hry a nie v príslušnom builde ako to proklamujú
takže sa to pomaly zmení a nikto to snád ani nezaregistruje
hlavne sandox mal byť v podste slepý a mám tam lepšie presnosť ako pri bežnom wotku
vcelku sa mi páčia malý mausovia a tá línia je teraz taká homegenická, podobne ako línia na Grille15
jop je to milkyn, spústa toho bude v 17.1 ako HD ale tie jeho sú super, úplne perfektne vyzerá T-62
len škoda že to prestalo fungovať , nenaloaduje to hru a neviem prečo
len tie nešťastné atiny, včera smolka na ...
kranvagena 4 artinky vypli za 5s to že ma tam predtým ostreľovali asik 5min bez úspechu HT a MT plný goldíkov tomu len pridáva riadnu pachuť
inak mody budú časom akurát tak na 2 veci, alebo cheaty , v 17.1 dokonca ukazuje čím po vás striela
za mňa čo sa WoTka týka je najhoršia vec artinky a to neskutočné MM, to MM je snád horšie ako 6 artiniek , a to sa ešte pridáva MM štýlu 14x tier 10 a jedno chudobné medko T8 , moje
btw zistil som že replay zo SandBoxu normálne ide prehrať
- dexterav
- Sponzor fóra gold
Hm tue artinky zo sandboxu nevyzeraju zase az tak zle...
Napr bc t10, dmg z 2200 na 1300...
Iba 3 naboje...
Bez heatov a ap
A ten stun je tiež vcelku zaujimavy
Ale uz len to dmg zaručuje ze v podstate nevypne uz ani ht8 na ranu
Vcelku zaujali tiez znovu použiteľné spotrebaky po 90s znovu nabiti
Skoda ze som v robote
Napr bc t10, dmg z 2200 na 1300...
Iba 3 naboje...
Bez heatov a ap
A ten stun je tiež vcelku zaujimavy
Ale uz len to dmg zaručuje ze v podstate nevypne uz ani ht8 na ranu
Vcelku zaujali tiez znovu použiteľné spotrebaky po 90s znovu nabiti
Skoda ze som v robote
Sice som uz normalne wotko nezapol asi 8mesiacov a susi sa mi tam asi 25k goldov ale sandobx by som skusil. Najviac ma tiez zaujali tie arty a mozno by som si vedel predstavit ten system. Len sa obavam ze ak sa tato zmena implementuje tak artyny budu strielat ako doteraz iba na unicornov a stat na jednom mieste pokial ta niekto nezaebe tiez nepridava na psychickom zdravi.....
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- mArtinko5MB
- Používateľ
Posli mi tych 25k goldov plix
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Je to neuveritelne, ale je to tak, Wargamingu trvalo len 4 kola Sandboxu, aby zistil, ze zmeny v presnosti a strate penetracie s rastucou vzdialenostou, ktore kazdy skuseny hrac od zaciatku povazoval za blbost, su naozaj blbost https://ritastatusreport.live/2017/02/2 ... t-results/ grats
WoT/AW - Hadent
Aky je nazor miestnej komunity na T57 Heavy?
- mArtinko5MB
- Používateľ
Mam ju odomknutu, ale nekupenu. Je to podla mojho nazoru obluda Masaker DPM a velmi troll armor, hlavne na turrete
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- dexterav
- Sponzor fóra gold
Podla mňa je amx 50b lepsie
Mam dojem ze t57 často neprebije to co by prebit mala
Mam dojem ze t57 často neprebije to co by prebit mala
- mArtinko5MB
- Používateľ
Tak AMX je viac agilny a gun handling ma priatelnejsi, naopak vystreli pomalsie a prebija o 10 sekund dlhsie. Zalezi od preferencii Osobne by som vsak tiez uprednostnil 50b kedze som skor medium tanker.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto