o2 mobil net
- felipe25
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 19. Júl, 2010, 13:00
Re: o2 mobil net
tie pausaly su vysmech bohuzial.. keby tam bolo aspon par minut a SMS /nudzovo/..
ako datove su predrazene,
ako "alternativa" k sucasnym pre datovych minacov tam chybaju SMS a minuty.. predpokladam ze clovek to bude mat v mobile, a sem tam SMS alebo hovor predsa len uskutocni/odosle..
4ka ma v pripade SWAN zakaznikov fakt naj ponuku.za 7,50€ TO15 (15GB!, 300minut/SMS) je nieco, naco sa O2 nechyta ani nahodou..
ano, pokrytie je problem, cize, ponuka o2 je urcena vylucne ludom, co sa vyskytuju hlavne v mensich mestach, dedinach..
ako datove su predrazene,
ako "alternativa" k sucasnym pre datovych minacov tam chybaju SMS a minuty.. predpokladam ze clovek to bude mat v mobile, a sem tam SMS alebo hovor predsa len uskutocni/odosle..
4ka ma v pripade SWAN zakaznikov fakt naj ponuku.za 7,50€ TO15 (15GB!, 300minut/SMS) je nieco, naco sa O2 nechyta ani nahodou..
ano, pokrytie je problem, cize, ponuka o2 je urcena vylucne ludom, co sa vyskytuju hlavne v mensich mestach, dedinach..
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Nova ponuka o2 slabota. Ako keby mi nedali odmenu za prenos a na zariafenie, tak by to tiez nebola taka vyhra.
4ke sa zatial nevyrovna nic, ale vzladom na ich pokrytie su ceny pochopitelne
4ke sa zatial nevyrovna nic, ale vzladom na ich pokrytie su ceny pochopitelne
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40
4ka fajn, ale pre mna kvoli pokrytiu nula bodov. By som sa rad dozil niecoho podobneho ako maju okolite staty, napr. Polsko, tam mas za par supov neobmedzene data aj volania, plus dotuju aj telefony, vlajkove lode za 1zloty nenei problem. Ked som vcera videl u jedneho polskeho operatora 10gb za 10pln, co je cca 2.30e az sa mi chcelo plakat.
Najlepsie je povedat, ze nemusis platit a zobrat sa prec, jaaaj a ze potom sme tam kde sme.....
Najlepsie je povedat, ze nemusis platit a zobrat sa prec, jaaaj a ze potom sme tam kde sme.....
Nie, najlepsie je vyplakavat na fore ze ini maju internet za drobne a na Slovensku je najdrahsi v okoli.
Ma to hlavne dost s temou o o2 internete.
Ma to hlavne dost s temou o o2 internete.
.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
o2 mi dalo zlavu,ak neprejdem k inemu...ked zlava skonci,idem na easy..po prve je to lacnejsie a po druhe sa staci pozriet na pokrytie mobilnym netom o2 na tej ich mape..drzi sa hlavne v okoli miest..inde len 2G..nech idu do p
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 16. Júl, 2014, 09:40
Kto tu vyplakava preboha? Len hovorim ako sme na tom biedne, a ze tie nove dat. pausaly, ktore tak prezentuju ako najlepsie na svete, su smiesne. Ked to tebe vyhovuje....
tak potom mi pride dost divne nadavat, ze prisiel s niecim o nicom ked nic lepsie tu nie je. Ci len mne sa to zda divne?
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
oni skor pikacuju lebo 4ka ma este lepsiu cenu,m teda vyrazne lepsiu. o2, je sice lacnejsie ako orange/telekom, ale uz nie tak vyrazne
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)