C.A.R.S
Re: C.A.R.S
Ano mám presne tu verziu hry čo ty aj mam zapate aktualizacie.Ale mam starší driver 376.33 kvoli inej hre ktora ide lepšie na tom driveri.Tu hru som nekupil priamo na steame,ale niekde na allkeyshop.com .Tak neviem doteraz som hral rok singleplayer bez problemov,že skusim mutľák a bum problemy su na svete.Dokonca som kvoli tomu robil aj reinstall windowsu a nepomohlo
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
aktualizuje sa to automaticky teda ak si to nevypol, kde si ju kúpil je fuk kedže si kúpil len serial a ten zadal do steamu...
akú tabulku vyhodí?
akú tabulku vyhodí?
Spoiler: ukázať
No,chcel som to nahrať,alebo spravyť screen a akurát mi to nespadlo.Ale vačšinou je to tak že ked mám najlepší čas alebo som prvý ma to vyhodí A ked sa mi nedarí ako teraz ked som hral tak nič sa nestalo.Príde mi to ako naschval ))
no dám to sem ked sa mi to podari zachytit ))dexterav napísal:tak potom naschvál error
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Pekná mašinka, ale ja sa snažím poskladať aktuálny GT3 rošt, takže toto "retro" mi nepasuje do krámu, ale určite tomu dám pár kôl.
Od kial máte takéto káry v hre? To su nejake dlc vozy? Ci ako
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Dosť áut v hre vyšlo ako DLC, ale sú aj free mody, napr. https://sk-sk.facebook.com/ProjectCarsMods/
//edit: Akurát na mňa vyskočila na Steame zľava, CARS základná hra 10,19 €, GOTY edícia so všetkými DLC 16,76 €
//edit: Akurát na mňa vyskočila na Steame zľava, CARS základná hra 10,19 €, GOTY edícia so všetkými DLC 16,76 €
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
ka-ching. Tak nainstalujem a skusim s klavesnicoumino_85 napísal://edit: Akurát na mňa vyskočila na Steame zľava, CARS základná hra 10,19 €, GOTY edícia so všetkými DLC 16,76 €
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Nejde mi o to nejak sutazit alebo davat kompetitivne casy alebo co Za 17 EUR dobry deal. Mozem si obcas trosku pohrcat s nejakym autickom
Dal som si ten Amateur mod, cize nejake assisty som mal zapnute. Pojazdil som si Spa.
Toyoda GT-86 pohodka, pomale.
RUF GT3 oproti Toyote vyrazne rychlejsie, ale v pohode kontrolovatelne
Mercedes AMG GT3 ine ako RUF, horsie sa mi chodila napr. Eau Rouge, inak ale porovnatelne a tiez OK kontrolovatelne
McLaren P1 prakticky nekontrolovatelne
Pagani Zonda R prekvapivo celkom OK ale uz sa tazsie vychadza zo zakrut. Dobra raketka
Sauber Mercedes C9 tiez prekvapivo este OK a tiez dobra raketka
Toyota LMP1 prakticky nekontrolovatelne.
S volantom by to bolo super.
Dal som si ten Amateur mod, cize nejake assisty som mal zapnute. Pojazdil som si Spa.
Toyoda GT-86 pohodka, pomale.
RUF GT3 oproti Toyote vyrazne rychlejsie, ale v pohode kontrolovatelne
Mercedes AMG GT3 ine ako RUF, horsie sa mi chodila napr. Eau Rouge, inak ale porovnatelne a tiez OK kontrolovatelne
McLaren P1 prakticky nekontrolovatelne
Pagani Zonda R prekvapivo celkom OK ale uz sa tazsie vychadza zo zakrut. Dobra raketka
Sauber Mercedes C9 tiez prekvapivo este OK a tiez dobra raketka
Toyota LMP1 prakticky nekontrolovatelne.
S volantom by to bolo super.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
- paranoid.asian
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 26. Feb, 2009, 16:37
Tak som to zase skusil a potreboval by som dako poradit ako nastavit gamepad, resp. si chcem utvrdit ze ta hra je posahana pre gamepad. Vec sa ma tak, to dead zone/sensitivite nerobi nic.
Problem c.2 je, ze po pusteni packy (vlavo/vpravo), kolesa idu do default polohy okamzite, co mi sposobuje nekontrolovatelne odbocenie auta do uplne opacnej strany. Vsimol som si, ze animacia tocenia volantu vodica ide plynulo, ale kolesa idu skokovo do default polohy, akoze wtf ? To sa mi Forza 6 Apex hrala ovela lepsie.
Problem c.2 je, ze po pusteni packy (vlavo/vpravo), kolesa idu do default polohy okamzite, co mi sposobuje nekontrolovatelne odbocenie auta do uplne opacnej strany. Vsimol som si, ze animacia tocenia volantu vodica ide plynulo, ale kolesa idu skokovo do default polohy, akoze wtf ? To sa mi Forza 6 Apex hrala ovela lepsie.
|MB| MSI B450I Gaming Plus |CPU| AMD Ryzen 5 5600G |CPU's Cooler| AIO 140mm
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.
|RAM| G-Skill 2x8GB DDR4 3200MHz Trident-Z |GPU| AMD Vega 7
|SSD| Intel 660p 1024GB M.2 NVMe |PSU| NZXT 650W 80Plus Gold |Case| NZXT H1 V1
|LCD| BenQ BL3200PT |Mouse| Logitech G603 |Pad| Razer Goliathus Speed |OS| Microsoft Windows 10 Pro x64 SK
|OC| Celeron D 330 E0 / Pentium E2160 M0 / Pentium E5200 M0 / Pentium E5200 R0 / Phenom II X3 720 C2 / Core i5 2500K / Core i5 6600K.