Tie obrazky dokazuju len to, ze konkretne testovane kusy su na tom tak ako su. Staznosti na clouding aj na KS7000 na nete najdes dost. Plus testovacie obrazy su specificke, co sa pri realnej prevadzke stava vynimocne ze mas na obraze toto. Plus tisickrat omielane, su to TV pre severoamericky trh.
Ci to ma ciernu 0,03 alebo 0,04 je celkom jedno, nie je to rozdiel o rad ako u IPS vs VA.
kúpa novej TV
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: kúpa novej TV
riadim sa aj tym, co som videl, mal som ich vedla seba v tme, typek si vybral ks7 a j62 vratil
ale nechavam to na tazatela, kludne si moze zobrat lacnejsiu a ak sa mu nebude pozdavat zobrat aj ks7 na porovnanie a jednu vratit
preco by sme mali rozhodovat my?
ale nechavam to na tazatela, kludne si moze zobrat lacnejsiu a ak sa mu nebude pozdavat zobrat aj ks7 na porovnanie a jednu vratit
preco by sme mali rozhodovat my?
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Re: kúpa novej TV
Ved ja za nikoho nerozhodujem, ani mu nebranim dplatit. Ani netvrdim ze KS7 nie je lepsi. Ale v jeho pripade to proste velky zmysel nema. Na to, naco to potrebuje je ten dvojnasobny doplatok neadekvatny. A zopakujem, ked uz doplacat, tak radsej FHD oled. V jeho pripade to ma daleko vacsi zmysel.