headphones <100e

Sekcia primárne určená k radám o nákupe PC komponentov a príslušenstva...
Používateľov profilový obrázok
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Re: headphones <100e

Príspevok od používateľa Chris »

662
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20

Príspevok od používateľa loleqboleq »

Ak niečo, v čom sa nebudeš potiť ani v lete, tak jednoznačne velur, inak ja by som skôr šiel do boženiek. Obe verzie sú mimoriadne pohodlné.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Norbi082
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 19. Júl, 2007, 08:00

Príspevok od používateľa Norbi082 »

loleqboleq napísal:Niekto sa pokúša o Superlux HD-669 Ferrari Edition. :D.
ake Ferrari?
To je Škodovácka metalíza :D
v skutocnosti je to take tmavise ako Alpha Dog :cool:
5600X | Ninja4 | B450M Pro4 | 16GB DDR4 | Aorus RX6800XT |WD Black NVMe 1TB| Seasonic G12 650 | NZXT S340
Philips 32” 1440p 165Hz | VR: HP Reverb G2 | Edifier MR4 | Topping DX1 | DT 150 | Razer Viper mini | SK64S | T300
Chris
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ
Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00

Príspevok od používateľa Chris »

loleqboleq napísal:Ak niečo, v čom sa nebudeš potiť ani v lete, tak jednoznačne velur, inak ja by som skôr šiel do boženiek. Obe verzie sú mimoriadne pohodlné.
mas prosim ta link na nieco, co bude pasovat ?
Master of PaloAlto NGFWs, Cisco ASAs
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Norbi082 napísal:
loleqboleq napísal:Niekto sa pokúša o Superlux HD-669 Ferrari Edition. :D.
ake Ferrari?
To je Škodovácka metalíza :D
v skutocnosti je to take tmavise ako Alpha Dog :cool:
Pff, neni perleťová, neni alfa dok (ja mám našťastie čierne alfy).
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: LG 48" C11 OLED Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
mArtinko5MB
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32

Príspevok od používateľa mArtinko5MB »

Chris napísal:
mam sice ine superluxy, avsak co pomoze vymena nausnikov okrem komfortu ? Pretoze chcel by som nieco makksie a co sa po dlhsom pocuvani nepoti ... ?
velur ako mam ja :) konkretne

http://www.mp4nation.net/brainwavz-hm5- ... ones-black

tie velke mi velmi nesedeli, ale je to otazka vkusu
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
loleqboleq
Pokročilý používateľ
Pokročilý používateľ

Dunar napísal:To nie su natahovacky.
A mozno boompro mal. On to nie je tiez ziaden zazrak. Ak uz niekomu zalezi primarne na kvalite mikrofonu, tak ten si isto boompro nekupi. A stale som nepocul argument preco ho kupit. Ano je lepsi ako bezne mikrofony na headsetoch byvaju. Ale davat zanho 20-30€ rozhodne nie je adekvatna investicia vzhladom ku kvalitativnemu rozdielu.
A nie, nesnazi sa od nicoho odhovorit, je mu totiz jedno kto si co kupi. Len sa snazi poradit, a vyvraciat niektore bludy a myty, ktore tu padaju.
loleqboleq napísal:
Dunar...To, že sú aj iné druhy mikrofónov je v pohode, no irelevantné v tejto téme a v tomto kontexte...to je akoby si prišiel a linkol tu repro, veď to je tiež zvuk vydávajúce zariadenie, len iný druh - irelevantné v kontexte.

Takže Sennheiser headsety majú lepší zvuk? Počkaj, čo?
https://youtu.be/iZ8_vD32cPY?t=2m17s
tu je ich 200€ výtvor. Prosím? Otvor si na druhú kartu BoomPro mic test a potom sa tu vráť a skús to ešte raz napísať.

Nakoniec, masové sťažnosti...pad rolling je často neznámou, v každom svete, vo svete spotrebiteľov i vo svete audiofilov;

, lebo do 60€ pochybujem, že bude človeka baviť niečo viac ako 668/669 + angleďáky.
Nie, nie je to irelevantne. Repro nie su sluchadla, ale mikrofon je stale mikrofon, tak tu neargumentuj bludmi.

Tym nahodne vybranym videom si chcel povedat co presne?

Ano, po case ludia experimentuju ak uz ich konkretne sluchadla nebavia ci len chcu okusit zmenu. Alebo ak z nejakeho dovodu nieco nevyhovuje. Ale nerob z toho prioritny ucel, a primarne dolezitu vec a uz vobec nie medzi "audiofilmi". A nie, nie je to neznama vec. Len nie je dolezita, prichadza na rad len v pripadoch opisanych vyssie.

Ty uz presne vies co bude cloveka bavit. :)
669 ani zdaleka nie su najlepsie sluchadla od Superluxu. Ani s novymi nausnikmi. Len su jedny z mala (snad 2-3 modelov), kde ide dat ten slavny boompro, tak len kvoli tomu ich tu stale protezujes.
Ospravedlňujem sa, ušlo mi, že si hodil odpoveď...no na margo tej odpovede....to je čo za Schiitstorm?

Ja som sa už stratil v tvojich odôvodneniach, tebe je 20-30€ veľa za mikrofón, ok, beriem, no 100+€ za Senn headset ti ľúto pri tom mikrofóne dať nebude? A proste takéto srajdy, ja ti niekedy naozaj nerozumiem, ty bořič mýtů.

Irelevantné porovnanie repro/slúchadlá? Poďme sa hádať, už asi 3 minúty som sa nehádal - V čom sú rozdielne? Že Repro nemá kombinovaný menič, no woofer a twitter s crossoverom? To je len iný formát..rovnako ako boommic a tranzistorový plnokrvník. Čudoval by si sa ako sa táto analógia podobá. Nespoliehajú sa obe na rôzne akustické tlmenia v konštrukcie ich "shellu"? Jediný rozdiel je, že (ak to nie sú Staxy), tak repro na hlave nosiť nebudeš...rovnko ako aj stolový mikrofón.

Irelevantné je to tvoje, že ak niekto chce mikrofón, tak sú lepšie riešenia, no on ich chce na slúchadlách kvôli komfortu a jednoduchosti...či má listovať na eBayi niečo v zmysle "Blue Snowball mounting kit for headphones"? :D
Ja som nezažil ešte lepší mikrofón takéhoto druhu (nezabúdajme, že sa jedná o V-Mod-u a tá sa vyžíva v robení sakra dobrých produktov).

Ja si za svojim odporúčaním stojím (myslím mikrofón). To s náušníkmi rešpektujem a akceptujem, to je to, čo neraz hovorím, že audio je silno subjektívne, človek má rôzne priority na základe skúseností a preferencií. Moje sa nemusia zhodovať s ostatnými, no skúšam poradiť a niekedy aj nanútiť, sám som sa mal poddať, keď som do toho len prichádzal.

Návrat na "Nákupná poradňa"