sused by si chcel kúpiť nejakú lepšiu grafiku v rámci možností do svojho PC(žiaden zázrak). Keďže tam má ešte dosku soc.775 a procesor Intel E7200 pretočený na 3,5GHz tak zrejme zbytočné bude tam kúpiť nejakú výkonnejšiu a novú grafiku. Takže skôr by som uprednostnil bazár. Akú naj grafiku by ste odporúčili?
Grafika do starsieho PC
Grafika do starsieho PC
Zdravím,
sused by si chcel kúpiť nejakú lepšiu grafiku v rámci možností do svojho PC(žiaden zázrak). Keďže tam má ešte dosku soc.775 a procesor Intel E7200 pretočený na 3,5GHz tak zrejme zbytočné bude tam kúpiť nejakú výkonnejšiu a novú grafiku. Takže skôr by som uprednostnil bazár. Akú naj grafiku by ste odporúčili?
Spoiler: ukázať
-
castelL
- Pokročilý používateľ

- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Re: Grafika do starsieho PC
GTX 750Ti 2GB zoženie do 60 euro + je, že väčšina tých kariet má ešte záruku.
Prípadne niečo zo série HD 7xxx
Prípadne niečo zo série HD 7xxx
a GTX 760 by uz bola velmi brzdena? pozeram aj na bazosi aj na tu na bazari ale cenovo vychadza lepsie alebo rovnako 760 oproti 750Ti, co akosi nechapem
a do AMD velmi nechce ist pretoze vraj na CSku idu lepsie Nvidia karty
- molnart
- Sponzor fóra gold

- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ked je lacnejsia ber tu, urcite to nepojde kvoli procaku pomalsie. brzdene budu aj tak obidve