kde som sa vyjadroval o NV, AMD? v ovladacoch su chyby casto, ale to ma kazdy to tu neriesime, velke firmy robia fixy, male firmy co predavaju veci za par eur nad vyrobu nerobia fixy
ja ti jednoducho poviem, ze pri niektorych "neznamych" znackach boli castejsie chyby v sw/hw tak ty teraz na mna vybehnes, ze to je chyba u pouzivatela... skus troska prezriet aj recenzie na niektore znacky,
...
teraz nejake bludy co ma maju urazit
...
70eur za telefon je lacny telefon, verim tomu, ze keby si si to vsetko zratal tak sa na tych 30eur mozno dostanes
tak sa pozrime na recenzie
https://www.china-phone.net/leagoo-m5-review.html
Low display brightness
GPS not sufficient for navigation
Bad cameras
-> setrilo sa na fotakoch (to beriem to je bezne)
-> setrilo sa na lcdcku, budme radi, ze je tam asi aspon IPS
-> gps u lacnych mediatekov s nevymyslenym dizajnom anteny je tiez bezny fakt u lacnejsich telefonov (to napr. honor fajn vyriesil a mal dobre gps aj pri mediateku za 130e u nas s danou.) // aj ked v druhej recke pisu, ze je to OK
http://www.notebookcheck.net/Leagoo-M5- ... 548.0.html
je tam lacny mono reproduktor
hreje viac ako ine telefony v podobnej kategoriiThe temperature development of Leagoo's M5 of over 48 °C (~118 °F) is definitely too high - especially since the maximum rates were measured on the handset's back (Stability Test > 1h). With surface temperatures of up to 39.7 °C (~103 °F) while idling, the waste heat is higher than in some other entry-level smartphones during load. The upper area in particular heats up annoyingly in computing-driven applications and games, and therefore, we did not use, for example, the fingerprint scanner because of the high surface temperatures.
multitouch iba na 3 prsty /bezne je 5+/
druhy sim slot je 2g only
nema notifikacnu ledku
nema usb otg
v sumare: ja nehovorim, ze na to na co si ten telefon kupil tak na to je zly, ale prosim nerozpravaj tu rozpravky o tom, ze sa tam na nicom nesetrilo a krutia na tom obrovske peniaze...
// -> a ano pisu, ze ma dobre telo
sam si tu napisal, ze si programator ... tak musis uznat, ze chyby v SW mozu vzniknut velmi jednoducho a duplom ked sa bavime o smartfonoch ktory jeden vyjde dnes a novy model o 2 tyzdne
//ad teclast, ano len problem je, ze cenova hranica cca 100 eur je vacsinou kriticka za tych 150-200 uz su vyborne produkty, pod 100eur je toho menej
/// ad chyby u cinankov
https://www.google.sk/search?q=umi+plus+touch+problems
toto je jeden telefon co sa mi drzi v pamati
+ mam doma Ainol tablet ktoremu za mesiac zomrel gyro modul a tym padom zacal padat aj zvysok softu... to bolo vyhodenych 200e
-> a aby si nevravel, ze som mal chybny kus, tie senzory odchadzali zaradom vsetkym
//// taktiez poznam ludi co pouzivaju dogee za 50eur, len netrieskaju bludy o tom, ze sa na tom nesetrilo
///// proste ja som na teba neutocil len som povedal, ze sa na lacnych telefonoch setri ci uz tym, ze sa nikto netankuje so softom alebo na hw (hw veci nejake som ti tu vypisal konkretne na toto) a ty tu prides na mna plnym utokom, a potom, ze to u nas takto vyzera