cavte, znamy si chce vyhodit vypinac PC dakde na stolik, tak mu k tomu zhanam kabelaz. Problem je ale ze on by to potreboval tak na 1,2-1,5m a co som nasiel dostupne extendery tak len 30 cm [ http://www.tichepc.sk/BitFenix-Alchemy- ... 1012027003 ]
viete mi poradit ci sa daju zohnat aj dlhsie, popripade nenasiel by sa niekto sikovny kto by to vyrobil? Ono by sa to asi dalo asi aj ponadpajat ale ak by tam chcel aj led/rst tak sa nedoplati za par kablikov.. Popripade nedaju sa zohnat len tie koncovky (mozno aj kabel na metre ale tam uz by sa daky zohnal v elektre vhodny, sleeve byt nemusi).
Ak mate dake tipy tak budem vdacny za kazdy
2pin I/O cable extender
Re: 2pin I/O cable extender
Zájdite do elektra kúp káblik, zmrstovacie buzirky a izolacku pôvodný káblik rozcvakni a nadpoj myslím si že tu nieje potrebná ani letovacka. Pokiaľ svietil aj pôvodný vypínač bude svietiť aj ten druhý, Gabo predáva ak sa nemýlim tie vandal vypínače aj s podsvietením.
Navsteva elektra napadla aj mna hned ze tam uz budu vediet idealne ako na to, len podrobnosti ako to bude mat vyvedene budem vediet az zajtra tak zatial zbieram dake tipy a ked tam je ta buzirka tak je nutna este aj izolepa? a nadpojit to len tak (skrutit konce kablov)? alebo Radsej aj cez daku svorkovnicu?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
buzirka je buzirka = ziadna izolacka. alebo kasli na buzirku a oblep to izolackou, pripadne pouzi WAGO svorky ci hocijaku cokoladku. Toto je tak elementarna hovadina, ze tu neni co riesit
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
To už ako chceš ty ja to riešim buď izolackov alebo pretiehnem cez to ešte väčšiu zmrstovacku a nahrejem majú ich vo viacerých farbách
Ja si myslím že tu nieje potrebné používať "čokoládku" stačí ich odblankovat a skrutit pre lepší pocit zletovat ak je prístup k letovacka. Ja to bežné iba skrutim keď sa mi moc chce tak to zletujem, samozrejme záleží na tom čo robíš ale takéto veci netreba niak extra prežívať.
Edita: jasné ešte sú tu wago len treba kúpiť tie na zacvakovanie nie tie na tvrdé vodice.
Ja si myslím že tu nieje potrebné používať "čokoládku" stačí ich odblankovat a skrutit pre lepší pocit zletovat ak je prístup k letovacka. Ja to bežné iba skrutim keď sa mi moc chce tak to zletujem, samozrejme záleží na tom čo robíš ale takéto veci netreba niak extra prežívať.
Edita: jasné ešte sú tu wago len treba kúpiť tie na zacvakovanie nie tie na tvrdé vodice.