dalšia vec napr momentálne to 8c čo je v konzolách zase až taký strašný výkon nemá lebo takty o provom ani nevravím
kebytak bolo všetko č/b

btw a dd proste nadržiava AMD ... keby aj čo bolo

4C asi nepodarky nebudu, ked 8C je zlepenec dvoch 4C. Uvidime.pipo137 napísal:To by som necakal (aspon nie teraz na zaciatku), kedze minimalne na tie 6c (tipujem ze aj na 4c) budu pouzite nepodarky z vyroby 8c, len s vypnutymi dvoma jadrami (resp. celym blokom pri tom stvor-jadre)
Btw, podla mna preto aj vyjdu tie 6c/4c neskor ako 8c - treba pockat kym sa tych "nepodarkov" bude dostatocne mnozstvo
...si ma akosi nepochopilM1ch4l napísal:4C asi nepodarky nebudu, ked 8C je zlepenec dvoch 4C. Uvidime.
dex: i tak se dádexterav napísal:tak 4c by nutne nemuseli byť zlepence proste jedno jadro preč a na podobnom základe aj APUa že by tam vošlo jadierko
Nechapem ako moze niekto suhlasit s clankami toho "pacienta" . V EU asi nieje vacsieho propagatora a zastancu AMD ako StachLeon napísal:2 stránky o tom ako pozerať na kúpu Ryzenu do budúcna
http://www.ddworld.cz/aktuality/proceso ... cesor.html
To hej, je to neskutočný fanboy a treba jeho články čítať s rezervou, ale stále lepšie ako ten obr-odpad na PCTbranox napísal:Nechapem ako moze niekto suhlasit s clankami toho "pacienta" . V EU asi nieje vacsieho propagatora a zastancu AMD ako Stach![]()
jj, viem, resp. to mi je jasné, pointa, čo som chcel pôvodne povedať je, že je to vyrobené ako jeden kus kremíka a teda variabilita s tým vypínaním jadier je tam celkom veľkádexterav napísal:ono ked to rozrežieš na poli máš 2 rovnaké CPU ten stred je iba zbernica, aj cahce je 2X