Všeobecná diskusia
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Všeobecná diskusia
no to mu dal vyzrat ze dpsiel na konci dna. nic ine.
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
tak neviem, biela smerovka asi nie je podla pravidiel. raz som isiel za otcom a som presvedceny ze on tam ma namiesto jedneho zadneho stretavacieho hmlovkovu ziarovku, nikdy nespominal ze by nepresiel na STK, ale dufam ze ho ani nepustia, lebo mi pripada ze on schvalne robi vec tak aby boli napichu, tak tam drbol hmlovku
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
trafil si asi jeho blby den, ja na posledy na stk, prisiel technik, pred vstupom na stk mi povedal aby som pozapinal vsetky svetla, smerovky, ze si to omrkne skor ako to pusti dnu. Behal okolo a vravi mi, ze mi nesvieti jedna soferova parkovacka. Ja reku ok, idem najist ziarovku. On ze nemusim, ze on ma. Doniesol, otvoril som kapotu, ze idem to vymenit. Len mi povdal ze to vymeni on, aby som sa nezaspinil ked som v cistom. Este aj plasty si odsrouboval. Ked to vymenil, este raz to obehol a potom ma pustil dnu. Dnu sme pokecali o zenach o detoch a isiel som vysmiaty domov.
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
no prosim.
>> A nakoľko ťa z fóra trocha poznám - fenomenálne myslíš naozaj, alebo sarkasticky?
prd poznas - ved kukni v tej teme "ake mate brzdne sily" ze kto ma STYRI kiloňjutne. Snejki na A8, ja na americkom chrápe, ty, myslim ze Zoom napisal tiez s jeho americkym chrápom. Mozno este jeden-dvaja. Takze myslis ze to bolo sakrasticky ?
Zadok : zvycajne brzdi podstatne menej ako predok zvlast pri tych silnuch masinach (o 2.5kN sa tu nebavime), preco mas rucnu lepsiu nez prevadzkovu netipujem.
>> A nakoľko ťa z fóra trocha poznám - fenomenálne myslíš naozaj, alebo sarkasticky?
prd poznas - ved kukni v tej teme "ake mate brzdne sily" ze kto ma STYRI kiloňjutne. Snejki na A8, ja na americkom chrápe, ty, myslim ze Zoom napisal tiez s jeho americkym chrápom. Mozno este jeden-dvaja. Takze myslis ze to bolo sakrasticky ?
Zadok : zvycajne brzdi podstatne menej ako predok zvlast pri tych silnuch masinach (o 2.5kN sa tu nebavime), preco mas rucnu lepsiu nez prevadzkovu netipujem.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
co to mas za auto ze mas v predu cez 4kN, vzadu sotva cez 2? daco co je velmi tazke na predok zjavne..
mne napr zadna (parkovacka) brzdi silnejsie ako predok, nakolko mam zadok tazsi jak predok
preco je rucna lepsia jak prevadzkova?
lebo rucnu taha pokial nezablokuje .. kdezto prevadzkovu stopne pri FO ktore nameral na predku (zalezi od STK)
mne napr zadna (parkovacka) brzdi silnejsie ako predok, nakolko mam zadok tazsi jak predok
preco je rucna lepsia jak prevadzkova?
lebo rucnu taha pokial nezablokuje .. kdezto prevadzkovu stopne pri FO ktore nameral na predku (zalezi od STK)
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 19. Okt, 2006, 02:00
Ako je to s dodatočným zapísom alternatívnych diskov? Chcel by som si techničák rozšíriť o R17 a R18. Jedna sa o golfa. Chcem to mať v poriadku kvôli poisťovni hlavne. Tuším mi to môže vydať importér? resp. výrobca? a zápis sa prevedie na polícii. Alebo sú nejaké TUV certifikaty ku konkrétnym diskom s KBA číslom. Vie mi niekto to jednoducho zhrnúť, aké sú možnosti?
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
undertaker ma omegu TDS
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345
- Shairachaz
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Mar, 2014, 12:04
Pekné čísla, ja mámundertaker007 napísal: 1. náprava: Ľ: 4.14 kN P: 4.29 kN
2. náprava: Ľ: 1.5 kN P: 1.8 kN
2.13 - 2.04
1.0 - 0.83
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
poradte neake najblizsie rakuske alpy, kde je celkom alcne ubytko a pekne lahke tury.s kamosmi na vikend chceme skocit.dik
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
Čisto náhodou niekto skúsenosti s jaguár XJ 2012-13? Najma kvalita interiéru/celkove pohodlie?
- warrior606
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 20. Aug, 2013, 17:55
Mam skusenosti. Mal ho znamy asi 3 roky. Kvalita interieru vynikajuca a pohodlie na prednych sedadlach prvotriedne. Jedine na zadnych sedadlach nie je vela miesta pre vysokych a je tam aj problem ked mas vyssiu detsku sedacku.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
jezisi prepac, vazne sa pytas na pohodlie 2012ky premioveho vozu co stal sest cifier ?
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
https://www.youtube.com/watch?v=lkOwNKX ... u.be&t=195quicky napísal:Čisto náhodou niekto skúsenosti s jaguár XJ 2012-13? Najma kvalita interiéru/celkove pohodlie?
a musim https://www.youtube.com/watch?v=05yUpaaWMZE
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65