LCD Wide screen
LCD Wide screen
Zdar
Mam taku malu otazku chcem si kupit LCD, ale asi uz nejaky wide 20". Chcem sa spytat, co sa stane s obrazom z TV karty (Leadtek Winfast XP Expert). Mam na mysli, ze ak je obraz vo formate 4:3 tak ho roztiahne, alebo budem mat na krajoch cierne pruhy. A ako vyzera hra Battlefield 2 na takom LCD (na 95% hram len tuto) je podporovane take rozlisenie?
Za odpovede vopred dik.
Mam taku malu otazku chcem si kupit LCD, ale asi uz nejaky wide 20". Chcem sa spytat, co sa stane s obrazom z TV karty (Leadtek Winfast XP Expert). Mam na mysli, ze ak je obraz vo formate 4:3 tak ho roztiahne, alebo budem mat na krajoch cierne pruhy. A ako vyzera hra Battlefield 2 na takom LCD (na 95% hram len tuto) je podporovane take rozlisenie?
Za odpovede vopred dik.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- tak som to vyskusal, ak pustim TV tuner na fullscren pri widescren obrazovke tak mam po krajoch cierne pasi.
- co sa tika hier, ak hra nejde prepnut na widescreen tak je zdeformovana, ja mam LCD (s TV) na ktorom si mozem zapnut aby mi ten obraz preratalo na 4:3 ale niesom si isty ze to vie kazde sirokouhle LCD, pozry si predkupou manual
T.
- co sa tika hier, ak hra nejde prepnut na widescreen tak je zdeformovana, ja mam LCD (s TV) na ktorom si mozem zapnut aby mi ten obraz preratalo na 4:3 ale niesom si isty ze to vie kazde sirokouhle LCD, pozry si predkupou manual
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- UFO
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 06. Mar, 2005, 20:00
Zdravim. Ked hram na sirokouhlom monitore nejaku hru, ktora nema v moznostiach sirokouhle rozlisenie, tak to obraz samozrejme roztiahne. A velmi zle sa mi pozera na taky zdeformovany obraz. Je nejaka moznost, ako transformovat ten roztiahnuty obraz do normalneho pomeru 4:3 (cize tak, aby obraz bol prirodzeny a na bokoch boli cierne pasy)? Nemyslim v nastaveni monitora, ale cez nejaky program, alebo ovladace.. Dakujem.
GeForce ovladace taku moznost v nastaveniach maju, avsak ci to maju aj ATI karty to neviem...dobrotam napísal:Zdravim. Ked hram na sirokouhlom monitore nejaku hru, ktora nema v moznostiach sirokouhle rozlisenie, tak to obraz samozrejme roztiahne. A velmi zle sa mi pozera na taky zdeformovany obraz. Je nejaka moznost, ako transformovat ten roztiahnuty obraz do normalneho pomeru 4:3 (cize tak, aby obraz bol prirodzeny a na bokoch boli cierne pasy)? Nemyslim v nastaveni monitora, ale cez nejaky program, alebo ovladace.. Dakujem.
AMD Opteron 144 (1.8 @ 2.43) + AC Freezer64 Pro | MSI K8N Neo2 Platinum + Revoltec Northbridge Freezer | Samsung HD501LJ, WD Caviar SE16 WD2500KS | 2x Goodram 512MB 400DDR | DVD-RW NEC 4551| MSI NX6600-VTD128 Diamond (400/800 @ 530/1100) + Zalman VF700-AlCu LED | Creative SoundBlaster Audigy + Genius Home Theater SW-5.1 HT | Chieftec LBX-01B-B-B 400W | 2x Noiseblocker XL2 120mm | LCD Samsung 226BW