pc pre stream
- vlasticka.b.
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Mar, 2017, 15:44
l I5 7600K alebo AMD Ryzen 1700?
Vyberám medzi intel I5 7600K alebo AMD Ryzen 1700, ktorý je lepší?
:P
- vlasticka.b.
- Nový používateľ
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
Re: l I5 7600K alebo AMD Ryzen 1700?
ten štvorcový.
Co takto napisat ako ho chces pouzivat ? Vyhody aj nevyhody AMD si videl vo vsetkych testoch za posledne dva tyzdne cize tam nejaka moc velka komplikacia a prekvapenie asi nenastane.
Co takto napisat ako ho chces pouzivat ? Vyhody aj nevyhody AMD si videl vo vsetkych testoch za posledne dva tyzdne cize tam nejaka moc velka komplikacia a prekvapenie asi nenastane.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
Re: pc pre stream
Okrem LOL-ka čo ešte hrávaš? Využívaš nejaké náročnejšie aplikácie (teda okrem toho streamu)? Do rozpočtu treba rátať čisto iba bedňu či aj monitor + periférie? Ako sa vyznáš do PC - budeš si to vedieť sama poskladať, prípadne pretaktovať (alebo máš niekoho známeho čo to spraví za teba)?
Spoiler: ukázať
- vlasticka.b.
- Nový používateľ
- vlasticka.b.
- Nový používateľ
Okrem Lolka ešte DOTu, rada by som to využívala aj na strihanie (vegas). Zháňam bedňu bez monitora. Ale vôbec sa nevyznám, nechám si to zostaviť. Som dievča.
:P
aké? Zvyšok zostavy? Rozpočet? Rozlíšenie? ... pýtaš sa či je lepśia modrá alebo červená farba. Ak očakávaš konkrétnu odpoveď musíš najskôr položiť konkrétnu otázku
Vlasta nerieš na dvoch miestach.
Broslo asi to zlúč s týmto, IMHO viac sa to hodí do nákupnej poradne, či? http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopic.php?p=1357465
Broslo asi to zlúč s týmto, IMHO viac sa to hodí do nákupnej poradne, či? http://pretaktovanie.zoznam.sk/viewtopic.php?p=1357465
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
si sa pytal ktory procesor je lepsi, tak som povedal ze ten stvorcovy ktore auto je lepsie ? To s gulatymi kolesami. Musime vediet na co chces pouzivat to auto, aby sme vedeli povedat.
Vidis otazky od Brosla...
Vidis otazky od Brosla...
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Jan, 2010, 16:52
V skratke : i5 7600k o 100€ lacnejší v hrách cca rovnaký výkon. Takže určite 7600k
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
i5 je lacnejsia a po OC o hodne vykonnejsia na hry
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Jan, 2010, 16:52
Nejaká i5 7600k + z270 doska napr. GIGABYTE Z270-Gaming K3 + gtx 1060 6gb + ssd 500gb + myslím že stačí 8gb ram pre začiatok, to je najmenej dokúpiť potom další 8gb modul, + chladič cpu , zdroj, a skrinku ti tu niekto poradí , ale bude to možno 100€ cez rozpočet prípadne urobiť niekde kompromis ( lacnejší cpu cooler, nižšie frekvencie ram) na cene dosť zaváži aj z kade to bude kupované.
Neblaznite a precitajte si vsetko co napisala
https://www.alza.sk/Order1.htm?list=1#sel=33699046
Z mojho pohladu by toto mohla byt teoreticky idealna zostava az na to ze je takmer 10% cez rozpocet. Ryzen na streaming vo vysokej kvalite a strihanie, rychle ssd na system a hry, platnovy disk na video, grafika da Dotu a LOL s prstom v nose. Loleq ak sem pride mozno upresni lepsi zdroj v danej cene (len prosim ta neblbni a nerad jej objednat Vengeance z amazon.de ked si to nevie sama poskladat). Otazne zostava:
- je 8gb ram dost na strihanie (nemam skusenosti)? Na Dotu a LOL bude stacit s prehladom.
- ake su skusenosti so sluzbou poskladania PC Alzou? Ja som si vzdy skladal sam...
- si ochotna navysit rozpocet aby sa to zmestilo? Da sa ist o nieco nizsie ale bude to na ukor kvality...
- no a samozrejme nam tu visi vo vzduchu otazka co s Windows... vies si ho zabezpecit a naistalovat sama (pripadne mas niekoho kto sa ti o to postara)? Lebo ak nie bude treba kalkulovat s kupou OS z Alzy cim sa cena este o 100€ navysi.
https://www.alza.sk/Order1.htm?list=1#sel=33699046
Z mojho pohladu by toto mohla byt teoreticky idealna zostava az na to ze je takmer 10% cez rozpocet. Ryzen na streaming vo vysokej kvalite a strihanie, rychle ssd na system a hry, platnovy disk na video, grafika da Dotu a LOL s prstom v nose. Loleq ak sem pride mozno upresni lepsi zdroj v danej cene (len prosim ta neblbni a nerad jej objednat Vengeance z amazon.de ked si to nevie sama poskladat). Otazne zostava:
- je 8gb ram dost na strihanie (nemam skusenosti)? Na Dotu a LOL bude stacit s prehladom.
- ake su skusenosti so sluzbou poskladania PC Alzou? Ja som si vzdy skladal sam...
- si ochotna navysit rozpocet aby sa to zmestilo? Da sa ist o nieco nizsie ale bude to na ukor kvality...
- no a samozrejme nam tu visi vo vzduchu otazka co s Windows... vies si ho zabezpecit a naistalovat sama (pripadne mas niekoho kto sa ti o to postara)? Lebo ak nie bude treba kalkulovat s kupou OS z Alzy cim sa cena este o 100€ navysi.