smc barricade router zomrel? :)
smc barricade router zomrel? :)
Zdravim,
Vcera sa mi zrazu z nicoho nic vypol net a ani po restarte nenabehol.Skusam de je problem, spojenie NET-pocitac funguje, tak skusim , router pocitac.. Hoci mam nastavene automaticke pridelovanie ip, prida mi to nejaku haluznu ip a nie 192.168.2.x pricom pise 'limited or no connection'
skusal som to aj na inych pocitacoch, dal som aj restart routra a furt to iste.. Any idea ?
Vcera sa mi zrazu z nicoho nic vypol net a ani po restarte nenabehol.Skusam de je problem, spojenie NET-pocitac funguje, tak skusim , router pocitac.. Hoci mam nastavene automaticke pridelovanie ip, prida mi to nejaku haluznu ip a nie 192.168.2.x pricom pise 'limited or no connection'
skusal som to aj na inych pocitacoch, dal som aj restart routra a furt to iste.. Any idea ?
hore pisem ze som skusal ten reset a tiez ze mi to pridelilo automaticky zlu ip , tusim nejaku 169... takze sa nejde pripojit na 192.168.2.1 a nic si nemozem zalohovat
no robil som s routrom zmenu port forwardingu aj jeho reset cez 192.168.2.1 asi o 15 00 a toto sa s talo o 21 00 pricom 6hodin bezal np... a len ta zrazu mi sekne uploadovanie v TC...
ad "pc nakonfigurovane" , co okrem automatickeho pridelovania ip? skusal som to na 3och PC oddelene ktore dovtedy bezali np vsetky zapojene do routra
btw: toto iste mi robilo ked som mal ako ISP roburnet : )) kazdy tyzden im odisiel jeden switch / router
no robil som s routrom zmenu port forwardingu aj jeho reset cez 192.168.2.1 asi o 15 00 a toto sa s talo o 21 00 pricom 6hodin bezal np... a len ta zrazu mi sekne uploadovanie v TC...
ad "pc nakonfigurovane" , co okrem automatickeho pridelovania ip? skusal som to na 3och PC oddelene ktore dovtedy bezali np vsetky zapojene do routra
btw: toto iste mi robilo ked som mal ako ISP roburnet : )) kazdy tyzden im odisiel jeden switch / router
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
tieto smesne routre maju sem tam taku chvilku, mas ho jednoducho zle resetnuty, skus ho resetovat este chvilku opkial ti neprideli poriadnu ip? 192.168.1.100 su tusim smc-cka az tak mozes konfigurovat ho ked si na rovnakej podskupine. a to ze sa ti zkozli router je uplne bezna vec v tejto lowend kategorii, preto sa nastavuje trebars nech sa kazdych 6-12hodin sam resetne
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
- je to tam "kde je teplo"
- mozno keby sa poslal do servisu a napalili by mu odznova firmware.... ale asi by som si kupil hnet inu znacku
- tu IP 169.254.189.233 ...[limited or no connection] si patrne vymislel sam windows pretoze mu router nepridelil a ani vobec neodpoveda.... (prisli ti nejake packety z routra???)
T.
- mozno keby sa poslal do servisu a napalili by mu odznova firmware.... ale asi by som si kupil hnet inu znacku
- tu IP 169.254.189.233 ...[limited or no connection] si patrne vymislel sam windows pretoze mu router nepridelil a ani vobec neodpoveda.... (prisli ti nejake packety z routra???)
T.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent
- Toman
- VIP
- Dátum registrácie: St 06. Júl, 2005, 20:00
mi mame (vo firme) mensiu siet postavenu na produktoch Micronet, zatial som s tym spojojny. (maju ich v ageme za par korun) Co mas teras za znacku? Zo servisom sa obrat na dodavatela alebo importera.
EDIT/ aha, sak hore je to napisane
T.
EDIT/ aha, sak hore je to napisane
T.
Naposledy upravil/-a Toman v Po 25. Sep, 2006, 14:39, upravené celkom 1 krát.
AMD 7600X, B650M, 32Gb 6400, RTX 3070TI, Fractal Torrent