Zdravim,
kupil som si tuto kartu a kedze som sa az teraz dozvedel, ze ma VIVO, chcem sa spytat ako dostanem TV signal do PC? Karta ma toto prislusenstvo: http://www.bit-tech.net/hardware/2006/0 ... 0gt/2.html (okrem CD). Sice je to tu uz niekolko krat rozoberane, ale neviem, ktory kabel pouzit, co kam pripojit a to najdolezitejsie je, ze neviem, ako to v PC spustim? Treba to nejak nastavovat? Aky program mam pouzit potom pre pozeranie TV? Nechcem nahravat, ale ide mi hlavne o kvalitu obrazu a jednoduche ovladanie.
Dakujem.
ATI X1900GT a VIVO
hm
no ma tam jednu moznost a to video in resp. podpora HDTVComby napísal:Podla mna na TV mozes zabudnut. Karta ma sice ViVo, ale to neznamena, ze podporuje TV. To by si musel mat kartu All-in-Wonder (vyraba ATI) alebo inu TV kartu. ViVo podporuje iba stiahnutie videa na PC napr. z VHS rekorderov.
- dingo27
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 30. Nov, 2005, 20:00
Ak mas doma video, to ma(by malo mat ) video-out, pripadne by malo ist video out aj zo SCART konektora... Ale to uz nie som isty...
PC: CPU CeleronD 2.6 -> 3309 MHz Arctic cooling Super silent 4 ultra : ), Epox 4pda3I(i865PE+ich5), GF MSI 6200 AX-TD256/64, 2x256 GOODram DualChanellDDR 400(2.5,4,4,8 ), 200GB SATA Hitachi !, 300W modded case + homemade upravy, momentalne prebiehaju dalsie upravy
NTB: FujitsuSiemens Esprimo mobile V5505 : Intel CentrinoDuo, Core Duo T2330 1,6 GHz, 1GB 667DDR2 RAM DualChannel, Wifi a/b/g/n, LCD 15", HDD 80GB SATA, DVDRW, citacka, expres card, 3:45 hod. 4400MAh bateria, no proste paradicka
NTB: FujitsuSiemens Esprimo mobile V5505 : Intel CentrinoDuo, Core Duo T2330 1,6 GHz, 1GB 667DDR2 RAM DualChannel, Wifi a/b/g/n, LCD 15", HDD 80GB SATA, DVDRW, citacka, expres card, 3:45 hod. 4400MAh bateria, no proste paradicka
Video Inmajko_pe napísal:no mam doma DVD Orava 501, ma to dost vystupov, ale stale neviem ako dostat TV do PC...teda sorry, ale z toho prepajania som magor. Dakujem zatial za prispevky
Vstup pro analogove video, obvykle u TV karet, grafickych a kombinovanych karet, digitalizacnich karet atp. Podporovan vìtsinou jako format S-VHS (mini DIN) a composite video (cinch), nìkdy jako YPrPb (3*cinch) nebo jako RGB (*cinch). Oblibeny pro pøevod videokazet do digitalni podoby. Take pouzivano misto TV karty - po pøipojeni videorekorderu s tunerem.
Vseobecne pozri sa na tvfreak.cz forum , je tam toho popisane viac ako dost.
8F. Nepocujes , nevidis , nevies. GUGL nieje iba vyhladavanie , je to ZIVOTNA FILOZOFIA. GUGL som JA.