AMD Rx 4xx Series - Polaris, Vega
Re: AMD Rx 4xx Series - Polaris, Vega
AMD Radeon RX Vega... much name, very wow
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
hlavne to vobec nemalo byt o novych gpu, len kazdy na to cakal ako na spasenie, tak nieco museli utrusit. ja som tak tajne dufal ze ohlasia nejake zlacnenie sucasnej generacie RX460/480, ale samozrejme ziadny dovod na to zatial nemaju. kazdopadne uz s kupou novej GK pockam kym vyjdu RX5xx, predpokladam ze sucasne pojdu min. o padika dolu.
Spoiler: ukázať
ahoj sorry ze sa pytam ale vyjdu tento rok neake nove grafiky od AMD ?
CPU - INTEL Core i5-4670K Chladic - GELID chladič CPU GX-7 MB - ASRock Z87 EXTREME3 PSU - SEASONIC M12II-620W SSD - Intel 180GB 520 HDD - Seagate 2TB Barracuda GPU - GIGABYTE nVIDIA GTX780 CASE - COOLERMASTER Dominator CM-690 II
pozeral som road mapu tento rok by mali vyjst dva typy ? teda one core a dual core grafiky ? je neaky odhad aky priblizne maju vykon a tak ? chcel by som si tento rok kupit montak z freesinc spolu s amd grafikou len stale neviem ci sa to oplati
CPU - INTEL Core i5-4670K Chladic - GELID chladič CPU GX-7 MB - ASRock Z87 EXTREME3 PSU - SEASONIC M12II-620W SSD - Intel 180GB 520 HDD - Seagate 2TB Barracuda GPU - GIGABYTE nVIDIA GTX780 CASE - COOLERMASTER Dominator CM-690 II
co ja viem tak ako prve este pred vegou ma prist vylepseny polaris ktory bude uz oznaceny 5xx
http://www.svethardware.cz/amd-radeon-r ... en-5/44085
http://www.svethardware.cz/amd-radeon-r ... en-5/44085
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Refresh Polaris bude asi bieda, teda nic nove. Ibaze by Polaris 12 bolo nejake necakane prekvapenie, ale to asi tazko.
Vega by mohla byt zaujimava. Ak bude nejaka ta super speshul edicia ako naznacuju posledne novinky, mozno to bude mat necakane vysoky vykon. Ale mam pochybnosti. Urcite vsak Vega bude pokryvat viacero kariet, priestor nad RX 480 je minimalne pre 3 karty.
Vega by mohla byt zaujimava. Ak bude nejaka ta super speshul edicia ako naznacuju posledne novinky, mozno to bude mat necakane vysoky vykon. Ale mam pochybnosti. Urcite vsak Vega bude pokryvat viacero kariet, priestor nad RX 480 je minimalne pre 3 karty.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
- M1ch4l
- VIP
Tak Vega ze este nema stanoveny den vydania http://disq.us/p/1hsbiio
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Ja už som to čakanie vzdal. Nemôžu byť normálni v tom AMD, rok a pol teasovať kartu a furt nič.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 12. Máj, 2005, 20:00
normalne sa sam seba pytam, ci im to uz neni trapne ...keby radsej drzali hubu a zo dna na den prisli so "super" kartou... toto je akurat vysmech celeho amd.
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
kto by dnes čakal na vegu ,ak som to správne pochopil tak majú problém s HBM2 pamätami teda ich dostupnosť asi...
- M1ch4l
- VIP
Heh, suhlasim, quicky.
Ja zatial este "cakam". Este ma moja karta netlaci az tak, ze by som musel okamzite menit.
Mam vlastne 2 moznosti.
1. zostat pri HDcku a kupit si adekvatnu kartu, t.j. GTX 1070.
2. poskocit v rozliseni a kupit si adekvatnu kartu. No ked kukam na tie ceny monitorov co by sa mi pacili (3440x1440 alebo viac), tak to asi nepojde. Lebo taky monitor min. 20k KC a krmit sa to prakticky da len 1080 Ti, co je tak 23k, cize spolu min. 43k KC, a to teda fakt nie. To este par rokov pockam, kym sa tie monitory dostanu na normalne ceny.
Ja zatial este "cakam". Este ma moja karta netlaci az tak, ze by som musel okamzite menit.
Mam vlastne 2 moznosti.
1. zostat pri HDcku a kupit si adekvatnu kartu, t.j. GTX 1070.
2. poskocit v rozliseni a kupit si adekvatnu kartu. No ked kukam na tie ceny monitorov co by sa mi pacili (3440x1440 alebo viac), tak to asi nepojde. Lebo taky monitor min. 20k KC a krmit sa to prakticky da len 1080 Ti, co je tak 23k, cize spolu min. 43k KC, a to teda fakt nie. To este par rokov pockam, kym sa tie monitory dostanu na normalne ceny.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Z hbm/2 je viac trablov ako uzitku zatial
Vzhľadom na to koľko už vega vychádza je čokoľvek pod txp fail, aspoň od top modelu
Alebo potom ako vždy cena čo hlavne z hbm2 nebude len tak
Myslim že nieje len tak prečo má nv hbm2 iba pri gp100, profi za 4 litre
Vzhľadom na to koľko už vega vychádza je čokoľvek pod txp fail, aspoň od top modelu
Alebo potom ako vždy cena čo hlavne z hbm2 nebude len tak
Myslim že nieje len tak prečo má nv hbm2 iba pri gp100, profi za 4 litre