Čaute končí mi zmluva na internet od T-com a len tak zo zvedavosti som sa poobzeral po niečom lepšiom v mojej lokalite.Keďže som v týchto veciach ako maďar v kukurici(nič proti maďarom) tak Slovanet ponúka DSL 30 za 14 eur a rýchlosti sú takéto 30 Mbit/s | 3Mbit/s
Moja rýchlosť je na T-com linke je takáto http://beta.speedtest.net/result/6119118172.
Oplatí sa prechádzať na Slovanet ? Neviem konvertovať tie jednotky jeden provider ich ma uvedené tak druhý hentak no som v tom stratený
Ďakujem
Zmena Internetového providera
Re: Zmena Internetového providera
Slovanet by som nechcel ani zadarmo. A ze ponukaju rychlejsi net, tak to za 1. neznamena ze ti to linka bude zvladat ist tak rychlo a za 2. u slovanetu nikdy nevies ako ta obmedzia.
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Slovanet mam 3 roky optika 100/30 perfektne stabilny co sa tyka odozvy aj rychlosti...
anteny su peklo nech to je hociaky provider ak nemas max 300m a perfektny vyhlad na antenu tak to nikdy nebude "perfektne"
anteny su peklo nech to je hociaky provider ak nemas max 300m a perfektny vyhlad na antenu tak to nikdy nebude "perfektne"
Naposledy upravil/-a elementar v So 25. Mar, 2017, 21:09, upravené celkom 2 krát.
Spoiler: ukázať
ale tu sa bavime o DSL a prenajatych linkach od T-comu
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ja som zrovna takuto zmenu providera isiel riesit (Orange -> Telekom) a vyslo mi to ze budem dva tyzdne bez netu. Telekom mi tvrdi ze oni nemozu akceptovat objednavku kym o Orange nedobehla vypovedna lehota a nevypli net. co mi pride celkom ako <>vina, v minulosti dom DSL menil Slovanet > Telekom > Orange a vzdy to bolo tak ze dostal som prihlasovacie mena a chvilu mi isli dva nety paralelne, podla toho ktory login som zadaval
Spoiler: ukázať