neviem mne príde 16 už veľmi veľadexterav napísal:nejak sa mi začína pri týchto 16c + otvárať peňaženka

neviem mne príde 16 už veľmi veľadexterav napísal:nejak sa mi začína pri týchto 16c + otvárať peňaženka
tiez som na tom podobnedexterav napísal:nejak sa mi začína pri týchto 16c + otvárať peňaženka
Kvôli 100-200 MHz naviac by som určite nepriplácal za dosku povedzme 100 €, ale tak preto je na výber, každý si kúpi čo chce a potrebuje. Ale to by ten OC potenciál musel byť niekde úplne inde, aby malo zmysel priplácať za top modely, resp. tie lacnejšie by museli byť vyslovene nebezpečné, čo asi nie sú. Druhá vec je zvyšná výbava a tie updaty /ale to sú detské choroby čo sa časom ošetria všade, počítam/.pipo137 napísal:Praveze zatial vsetko nasvedcuje tomu, ze na poriadne OC Rezňa je potrebna aj poriadna doska s dobrym napajanim. Teda, jasne, aj na slabsej doske pojde oc, ale podla vsetkeho nie az tak vysoko
ASUS PRIME X370 PRO :CL4P-TP napísal:Ja asi predam svoju a vezmem rog crosshair ... proste tych par usetrenich eur mi nestoji za to ze v updatoch zaostavam za tzv. hi-endom znacky