On-Ear sluchadla
On-Ear sluchadla
Ahoj, skuste prosim poradit nejake lacnejsie On-Ear sluchadla pre brata s co najslusnejsim zvukom za cca 50Eur. Nebranim sa cine. Ak by bola moznost odpojitelneho kabla aj za vyssiu cenu tak by to bolo genialne. Zatial mal koss porta pro a bol celkom spokojny ale znicil kabel (nemal zaruku). Dakujem
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
Re: On-Ear sluchadla
Oprava kabla je lacna zaležitosť, aj zadarmo ak maš niekoho s pajkovačkou.
Nepišeš ake veľke a skladne môžu byť, ale za 50€ napr. Fostex TH-5. Aj keď je to iny zvuk ako Porty (vyrovnanejši), ale zato podstatne lepši..
Nepišeš ake veľke a skladne môžu byť, ale za 50€ napr. Fostex TH-5. Aj keď je to iny zvuk ako Porty (vyrovnanejši), ale zato podstatne lepši..
In-Ear nechce lebo su mu nepohodlne, Over-Ear zasa nie lebo su velke a zle prenasaju, koss mu vyhovoval len pri jeho brutalnej starostlivosti mu kabel nevydrzal ani pol roka, prepajkovany bol uz asi 3x. Teraz uz rozmysla nad niecim novym, v tomto segmente sa vobec nevyznam a preto som dufal v nieco s odpojitelnym kablom co najmensich rozmerov a samozrejme s 1000e zvukom, lel.
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
nepohodlne su vtedy ked mas zle gumicky no... nie jedneho borca som presvedcil ked som mu dal na vyber z 10 parov gumiciek s penov
neboj dal som aj ja na vyber, aj z memory foamu... proste su mu nepohodlne, nepaci sa mu ze pocuje vlastne dychanie a mikrofonovy efekt..
Vymenny kabel je hovadina. Hlavne v tejto kategorii. A ani toho nie je veľa na vyber.
Najlepši zvuk maju tie Fostexy, ale nedaju sa zložiť. A su rozmerovo trošku väčšie, ale nie ešte veľkosti overear. Z tych rozmerovo malych napr. Shure SRH144 (otvorene), SHR145 (uzavrete), v-jays. Niečo veľkostne medzi Soundmagic P21 (super konštrukcia), Beyerdynamic DTX350 (problemovejšia konštrukcia), German Maestro 3CAN116 (problemovejšia konštrukcia).
Najlepši zvuk maju tie Fostexy, ale nedaju sa zložiť. A su rozmerovo trošku väčšie, ale nie ešte veľkosti overear. Z tych rozmerovo malych napr. Shure SRH144 (otvorene), SHR145 (uzavrete), v-jays. Niečo veľkostne medzi Soundmagic P21 (super konštrukcia), Beyerdynamic DTX350 (problemovejšia konštrukcia), German Maestro 3CAN116 (problemovejšia konštrukcia).
Co to znamena problemovejsia konstrukcia? Radsej by som obetoval skladatelnost a kompaktne rozmery a mal co najrobustnejsiu konstrukciu.
Z circumauralnych v tejto cene je co najslusnejsie?
Z circumauralnych v tejto cene je co najslusnejsie?
Problemovejsia znamena ze je krehsia, hlavne plastovy most resp. jeho casti a pri nejakom hrubsom pouzivani sa to moze lamat. Daju sa na nete najst fotky. Tie Soundmagicy maju ocelovy most.
Z over ear nejake Superluxy alebo Samsony, to je ale hlavne cisto na domace pouzitie. Je to velke.
Z over ear nejake Superluxy alebo Samsony, to je ale hlavne cisto na domace pouzitie. Je to velke.
Ok diky za rady, nieco mu uz vyberiem. Zatial ma moje DT-990, tak sa nehrnie do kupy novych..
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
Samsony mam, super za tu cenu ale fakt to nie je na behanie po vonku. Pripadam si s nimi ako zavoznik v tej cesko-slovenskej filmovej klasike...
Asi by som to riešil bezdrátovými sluchátkami... https://www.alza.sk/bezdrotove-sluchadla/18859897.htm... tu máš link na alzu tam sú všetky bezdrátové čo majú.