Top Gear - BBC
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 09. Jún, 2015, 13:44
Re: Top Gear - BBC
postupne to gradovalo a e04 jedna paraada , velmi sa mi to pacilo
Audio: Fiio E10K/ HiFiman HE 400 SE/ Microlab B77
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
nechapem hate stale je to high kvalita co sa kamery srihu a zvuku tyka... ti traja vobec niesu tak otravni ako v prvej serii... uplne dobre sa na to pozera ved je to BBC
Spoiler: ukázať
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Comu nerozmies? ked sa ochutnas slepaciu od babicky tak ta z restiky je tiez fajn no nech sa nevola slepacia od babicky
Ja som bohuzal stratil zaujem ako o top gear tak aj o staru trojku v amazone, BBC ma kvalitu a zazite zvucky strihy atd, Amazon ma ich troch, ani jedno mi solo nestaci.
A celkovo smer kam to berie rezia ala reality show uz vobec. a to nei je hate, to je moj nazor nevravim ze to je nekvalitne Hold Rasto Chvala je pre mna zaujimavejsi aj zabavnejsi ako toto
Ja som bohuzal stratil zaujem ako o top gear tak aj o staru trojku v amazone, BBC ma kvalitu a zazite zvucky strihy atd, Amazon ma ich troch, ani jedno mi solo nestaci.
A celkovo smer kam to berie rezia ala reality show uz vobec. a to nei je hate, to je moj nazor nevravim ze to je nekvalitne Hold Rasto Chvala je pre mna zaujimavejsi aj zabavnejsi ako toto