Herná podložka pod myš
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: Herná podložka pod myš
Záleží od spracovania, mňa napríklad Swiftka (prešívané) menej "reže" ako žiaden okraj u QCK.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
ja pouzivam 3 rocnu taito a problem nemam s okrajmiwingo napísal:Qck nemá problém s okrajmi ani u mňa, na rozdiel od Taito.
Spoiler: ukázať
Moja má vyše 5 rokov, ale odlepené kraje na niektorých miestach má už asi 3-4 roky... ale ďalej sa to nešíri, nejak to nezavadzia tak neriešim
Doma 3 roky QCK Diablo limited edition a v praci velka QCK absolutne bez problemov .. clovek to zoberie kludne aj s kefou a vycisti vo vani po pol roku a potlac nezchadza
CPU: i7 10700KF @stock Cooler: Arctic Freezer 34 Esports Duo MOBO: MSi MEG Z490i Unify RAM: 2x32GB HyperX Fury @ 3200 CL16 GPU: GAINWARD RTX 4070Ti Phoenix, SSD: 2x Samsung 970 Evo 1TB nvme HDD: 3TB WD Blue PSU: Corsair SF750 CASE: CoolerMaster NR200P MONITOR: AOC 34" CU34G2/BK, PERIF: Corsair K65 LUX RGB, Logi MX Master 3S AUDIO: Beyerdynamics DT990
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
mam este xtrfy podlozku novu a pisu ze hodis do pracky a vyperes
Ja mam taito Controll a bez problemov chcem vyskusat nejaky hardpad
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
myslim ze sme sa zhodli ze na svete je viac ako jeden druh kvalitneho produktu v danej kategorii
hej ak si niekto bude chcieť vybrať podložku pod myš na základe tejto diskusie tak asi spácha samovraždu btw. prať podložku v pračke je na čo dobré ?
Ono v prvom rade sa treba zamysliet nad tym ako je pre teba ta podlozka dolezita ... je to podla toho na co si zvyknes , co sa ti paci a co ti trebarz vadi ... je to pokus omyljurco napísal:hej ak si niekto bude chcieť vybrať podložku pod myš na základe tejto diskusie tak asi spácha samovraždu btw. prať podložku v pračke je na čo dobré ?
Ludia ti mozu radit ber QCK ale proste neznesies ten material alebo neviem co a neaky lacny shit ti bude praveze sediet najviac ? Napr ja som si vyskusal rozne aj no-name znacky .... potom a4tech a podobne ... a na Steelseries sa to nechyta ... stale som mal pocit ze mam ruku jak na brusnom papieri
Naco je dobre co ? Sak ludia peru v pracke kadeco dokonca aj boty a podlozka je taky problem ? ... aspon sa s tym nemusis srat rucne heh A veru ta podlozka sa ti casom pekne zasere aj ked to na pohlad neni vidno ... ja svoju zobral pod kefu lebo som uz videl ze neak bledne a aky sajrad z toho siel by si pozeral
CPU: i7 10700KF @stock Cooler: Arctic Freezer 34 Esports Duo MOBO: MSi MEG Z490i Unify RAM: 2x32GB HyperX Fury @ 3200 CL16 GPU: GAINWARD RTX 4070Ti Phoenix, SSD: 2x Samsung 970 Evo 1TB nvme HDD: 3TB WD Blue PSU: Corsair SF750 CASE: CoolerMaster NR200P MONITOR: AOC 34" CU34G2/BK, PERIF: Corsair K65 LUX RGB, Logi MX Master 3S AUDIO: Beyerdynamics DT990
- mino_85
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Feb, 2012, 20:29
Minule som kefoval QCK Heavy, špina riadna, až ta tretí krát sa podarilo.
Ale ináč v pohode, po 5 rokoch vôbec neni rozťahaná ani nič, spokojnosť.
Ale ináč v pohode, po 5 rokoch vôbec neni rozťahaná ani nič, spokojnosť.
- palci
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Jan, 2011, 01:42
po 5 rokoch kefovania neni roztahana? Dobra bilancia Ja musim tiez troska ocistit tento tyzden lebo to nevyzera vobec pekne
Ale kamos ma A4tech a na je fakt nanic podla mna v porovnani s QcK
Ale kamos ma A4tech a na je fakt nanic podla mna v porovnani s QcK
Haha toto je dosť trefné A ináč išlo mi o čo najlacnejšiu. Ďakujem všetkým za rady. Dám vedieť, ako som sa rozhodoljurco napísal:hej ak si niekto bude chcieť vybrať podložku pod myš na základe tejto diskusie tak asi spácha samovraždu
no včera som zobral podložku pod kefu a myslel som si že je relatívne čistá.. ale ten kekel čo z toho išiel dole to som len pozeral prať v práčke ju môžem normálne nejako na 60° alebo na 100° ako mopy ?