stol k pc
stol k pc
ahoj chcel by som sa spytat aku vysku mi doporucite na monitor a na mysku a klavesnicu mam 188cm ...ake by mal ma rozmery celkovo chcem klasicky stol kde na monitor budem ma trocha vysie polohu aky by mal byt siroky na monitor priblizne 28-30 palcovi a pod. dik za rady
CPU - INTEL Core i5-4670K Chladic - GELID chladič CPU GX-7 MB - ASRock Z87 EXTREME3 PSU - SEASONIC M12II-620W SSD - Intel 180GB 520 HDD - Seagate 2TB Barracuda GPU - GIGABYTE nVIDIA GTX780 CASE - COOLERMASTER Dominator CM-690 II
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
Re: stol k pc
nohy pravy uhol v kolenach
ruky na stole alebo na opierkach na stolicke? + sa daju aj taketo veci riesit http://i.ebayimg.com/images/g/ocAAAOSwo ... s-l500.jpg
a podla toho si urcis vysku stola
monitor budes musiet aj tak podlozit alebo kupit poriadny stojan
a tvoja vyska nehra rolu, kazdy ma iny pomer trup:nohy
ruky na stole alebo na opierkach na stolicke? + sa daju aj taketo veci riesit http://i.ebayimg.com/images/g/ocAAAOSwo ... s-l500.jpg
a podla toho si urcis vysku stola
monitor budes musiet aj tak podlozit alebo kupit poriadny stojan
a tvoja vyska nehra rolu, kazdy ma iny pomer trup:nohy
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
ruky mam na opierke stolicky... preco by som mal podkladat monitor ? zas nebudem pod stole buchat aby som rozkyval monitor a neaku stabilitu musi mat
CPU - INTEL Core i5-4670K Chladic - GELID chladič CPU GX-7 MB - ASRock Z87 EXTREME3 PSU - SEASONIC M12II-620W SSD - Intel 180GB 520 HDD - Seagate 2TB Barracuda GPU - GIGABYTE nVIDIA GTX780 CASE - COOLERMASTER Dominator CM-690 II
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
bavime sa o normalnom stole, co nema zvlast nizsie cast na klavesnicu a mys
monitor budes mat priliz nizko, preto podlozit
kedy sa uz naucia vyrobcovia robit monitory s vyskovo nastavitelnymi stojanmi, ktore dame aspon 30cm nad stol? a nie trapnych 18cm
monitor budes mat priliz nizko, preto podlozit
kedy sa uz naucia vyrobcovia robit monitory s vyskovo nastavitelnymi stojanmi, ktore dame aspon 30cm nad stol? a nie trapnych 18cm
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
ja si chcem dat stol robit cize vysku si urcim ja aka bude ... ale mas pravdu je lepsie vysie postaveny dik za radu ... este ma zaujima ci by mal byt vyssi aj pre ruky ci nechat priebeznu vysku aku mam