nVidia GeForce GTX 1080 Ti (recenzie, informácie...)
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: nVidia GeForce GTX 1080 Ti (recenzie, informácie...)
hm pred flašom som mal v andromede sústavne 115+ a po 2000 v podste semtam samozrjem aj viac
tera mám cca 110 max, ale 2100 ani nemusím dúfať a lieta to kade tade medzi 2020-2075
čiž flaš vyzrá byť ok ale moja GK je asik mizérium čo sa W týka, mrkni mi spotrebu
tera mám cca 110 max, ale 2100 ani nemusím dúfať a lieta to kade tade medzi 2020-2075
čiž flaš vyzrá byť ok ale moja GK je asik mizérium čo sa W týka, mrkni mi spotrebu
Spoiler: ukázať
Škoda, že už nieje poriadna zima, myslím, že takých 20°C na jadre by podržalo jadro na nižšej spotrebe pre benchmarky.
Kua, po výmene karty tie cievky spievajú úplne rovnako
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Aj moja 980Ti píska...všetko píska (teda srčí). Bavíme sa o nejakom vysokom 100+fps? Ak jo, tak ja som nikdy nezažil kartu, ktorá vtedy už nesrčí.
Rovnako ak to počuť len do 10cm od karty, tak to je zbytočné riešiť.
Rovnako ak to počuť len do 10cm od karty, tak to je zbytočné riešiť.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Vobec to nieje zbytocne riesit. Je to kua otravne ak to piska. Hlavne ked to mas na vode a pocujes iba to. A ze to vtedy pocujes inac ako ked mas v bedni osem fanov po 1300 rpm a dve HDD.
.
Áno, je to nad 100 FPS, keďže mám 144 Hz monitor Budem sa s tým musieť zmieriť, zasa to nie je nejaké extra hlasné. Teoreticky by som mohol vyskúšať zmeniť PSU, ale do toho sa mi moc nechce a so SF golden kingom 550W som spokojný.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
stiv napísal:Vobec to nieje zbytocne riesit. Je to kua otravne ak to piska. Hlavne ked to mas na vode a pocujes iba to. A ze to vtedy pocujes inac ako ked mas v bedni osem fanov po 1300 rpm a dve HDD.
To platí pre všetko - voda, pasív, vzduch.loleqboleq napísal:Rovnako ak to počuť len do 10cm od karty, tak to je zbytočné riešiť.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Ked ti nehuci nic ine v bedni tak to pocujes viac.
Piskajuce cievky pocujes 10cm? Na tu vzdialenost to moze byt nejaky maly sum a nie piskot.
A preco to teda nema zmysel riesit? Sa posunies dalej so stolickou aby si to pocul slabsie ci ako?
Piskajuce cievky pocujes 10cm? Na tu vzdialenost to moze byt nejaky maly sum a nie piskot.
A preco to teda nema zmysel riesit? Sa posunies dalej so stolickou aby si to pocul slabsie ci ako?
.
Opäť som zobral Asus FE a u Gaba mám už objednaný vodný blok.mino_85 napísal:A akú máš teraz kartu?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
A ešte jeden.stiv napísal:Ked ti nehuci nic ine v bedni tak to pocujes viac.
Ak to je počuť 10cm od karty, tak je veľké šanca, že po zavretí bočnice to nebude počuť ani z tých 10cm - každý si to už bude sledovať PODĽA SVOJHO CHLADIACO/HLUKOVÉHO RIEŠENIE (R.O.Z.U.M.E.J.V.O.D.A./.V.Z.D.U.C.H./.P.A.S.I.V.N.E.). Bohužiaľ, ide o elektronické komponenty, tie nebudú nikdy úplne tiché.
Predstav si reproduktory - predstav si, že z nich (ak máš ucho na meniči - podľa toho, o čo ide, tak buď na sube alebo tweetri) môžeš počuť pazvuk - ak ho počuješ všade a nie len z úplne najmenšej blízkosti (napríklad 10cm, čo je nereálna pozícia pri počúvaní), tak to riešiť netreba.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
http://www.guru3d.com/articles_pages/gi ... ew,40.html
tu je vidieť že 130% PL je málo
a to je len 2035 + 1,093V
tu je vidieť že 130% PL je málo
a to je len 2035 + 1,093V
Koľko by teda bolo treba na to, aby Time Spy GPU test 2 neznižoval takty? Tipujem, že aspoň 400W. Ono hlavne tá GBT Extreme Gaming nemá vôbec dobré napájanie, nejaké divné 3 fázové s tým, že tie fázy su quadrupled na 12.
K tomu pískaniu cievok, mal som v kompe teraz GTX 1050 od EVGA a GTX 1060 3GB tiež od EVGA než som tam konečne nahodil 1080 Ti a u nich to pískanie nebolo vôbec počuť, proste žiaden elektrický šum, keď si to porovnám s minulosťou tak akákoľvek výkonnejšia karta oproti strednej triede už pískala, teda skôr tak sršala a vždy je to aj o tom koľko šťavy ide cez VRM, pri nižšom PL to srší menej. Nemyslím si, že existuje úplne tichá karta v high-ende, podľa mňa zbytočne skúšať meniť kus za kus, ten rozdiel bude úplne minimálny, ale to je len môj názor.
K tomu pískaniu cievok, mal som v kompe teraz GTX 1050 od EVGA a GTX 1060 3GB tiež od EVGA než som tam konečne nahodil 1080 Ti a u nich to pískanie nebolo vôbec počuť, proste žiaden elektrický šum, keď si to porovnám s minulosťou tak akákoľvek výkonnejšia karta oproti strednej triede už pískala, teda skôr tak sršala a vždy je to aj o tom koľko šťavy ide cez VRM, pri nižšom PL to srší menej. Nemyslím si, že existuje úplne tichá karta v high-ende, podľa mňa zbytočne skúšať meniť kus za kus, ten rozdiel bude úplne minimálny, ale to je len môj názor.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
jop cca 400w
u mňa je jasné že mám žravý čip, dne sak som čekovala waty vs PL
proste 330W = pl120 , ako strix čiže pl je posunuté ale nestačíto
btw ale mám všeobecne vyššie taky ako s def biosom takže tak
heh kukám na ten GB bios
u mňa je jasné že mám žravý čip, dne sak som čekovala waty vs PL
proste 330W = pl120 , ako strix čiže pl je posunuté ale nestačíto
btw ale mám všeobecne vyššie taky ako s def biosom takže tak
heh kukám na ten GB bios
Mne sa ta Giga Aorus extreme celkom paci. Dokonca aj lacnejsia nez strixka. S Giga 980 Ti som celkom spokojny, az na tie thermalpady co som priskvaril po tyzdni.
.