Herné slúchadlá do cca 50€
- BigRoland
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 14:44
Re: Herné slúchadlá do cca 50€
to som nikdy nepovedal, len hovorím vlastnú skúsenosť tak neviem čo sa rozhorčuješ
loleqboleq - nie je celá táto diskusia o headsetoch ?
BigRoland- to že ty nepoznáš dobrý headset do 50 eur neznamená že také neexistujú
BigRoland- to že ty nepoznáš dobrý headset do 50 eur neznamená že také neexistujú
Nerozhorčujem. Len hodnotiť celu kategoriu na zaklade 2 skusenosti je zcestne.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Ja tam vidím "Herné slúchadlá" a definícia headsetu je ako definícia auta, hovoria o príliš širokom spektre vecí.jurco napísal:loleqboleq - nie je celá táto diskusia o headsetoch ?
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
tak to by som si nechal vysvetliť čo všetko spadá do skupiny "headsetov"
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Headset:
- slúchadlá a mikrofón bez fyzického pripojenia
- slúchadlá a mikrofón ako osobitné produkty bez konečného spoločného konektora
- slúchadlá a mikrofón ako osobitné produkty so spoločne ukončeným káblom jednotným konektorom
- slúchadlá a mikrofón ako jeden produkt (vstavané)
- a tak dále...
- slúchadlá a mikrofón bez fyzického pripojenia
- slúchadlá a mikrofón ako osobitné produkty bez konečného spoločného konektora
- slúchadlá a mikrofón ako osobitné produkty so spoločne ukončeným káblom jednotným konektorom
- slúchadlá a mikrofón ako jeden produkt (vstavané)
- a tak dále...
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
oukej zase som o niečo múdrejší
Dobre tak na čom ste sa zhodli?
Najradšej by som mal slúchadlá priamo s mikrofónom. Ktoré mi teda odporúčate? (Najlepšie takí, čo sa do toho vyznajú, aby nevznikla ďalšia takáto diskusia)
Najradšej by som mal slúchadlá priamo s mikrofónom. Ktoré mi teda odporúčate? (Najlepšie takí, čo sa do toho vyznajú, aby nevznikla ďalšia takáto diskusia)
Spoiler: ukázať
Ak to musi mať miktrofon "napevno", tak:
Alebo si prihoď na HyperX Cloud. Nejake Steelseries, Razer, Creative a podobne zazraky sa kupovať neoplati.Dunar napísal: Superlux ma aj modely s mikrofonom. Superlux hmd-660e, Superlux HMC681EVO
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Rovnako kombinácia s BoomPro je v podstate o tom istom.
Ahojte, chcel by som si kúpiť nejaké lacnejšie slúchadlá na hranie, aj s mikrofónom. Dalo by sa nájsť niečo do 20 eur ?
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Ahoj a vitaj na fóre.
Pozri, môžem ti len úprimne povedať, že to je málo peňazí na "slúchadlá s mikrofónom", ak pozrieš tu
viewtopic.php?p=1337248#p1337248
tak vidíš, že okrem vyskladaného headsetu za 85€, je napríklad jedna AiO voľba Superlux HMD660E (niečo cez 40€) a toť je asi aj najlacnejšie použiteľné riešenie, i keď tam je problém s otrasnými ale že otrasnými náušníkmi); potom sú tu Kingston HyperX Cloud (len cloud, cloud "core" alebo cloud 2; žiadne cloud stinger napríklad) - tie sú ale o trošičku drahšie ako tie Superluxy.
Avšak ty máš rozpočet 20€ a najlepšie, čo v tej cenovke spravíš je:
- slúchadlá - https://www.muziker.sk/superlux-hd-681-rd
- mikrofón - buď stolový alebo "klopový", ktorý pripneš na kábel.
Toť sú riešenia, ktoré ti dajú aj aspoň základne kvalitný zvuk. A ten zvuk je dôležitý, pretože (s prepáčením) nahovno hrajúcimi slúchadlami to bude aj pre hry o to horšie, lebo ako hudba, tak hry tú kvalitu využijú (s radosťou).
Pozri, môžem ti len úprimne povedať, že to je málo peňazí na "slúchadlá s mikrofónom", ak pozrieš tu
viewtopic.php?p=1337248#p1337248
tak vidíš, že okrem vyskladaného headsetu za 85€, je napríklad jedna AiO voľba Superlux HMD660E (niečo cez 40€) a toť je asi aj najlacnejšie použiteľné riešenie, i keď tam je problém s otrasnými ale že otrasnými náušníkmi); potom sú tu Kingston HyperX Cloud (len cloud, cloud "core" alebo cloud 2; žiadne cloud stinger napríklad) - tie sú ale o trošičku drahšie ako tie Superluxy.
Avšak ty máš rozpočet 20€ a najlepšie, čo v tej cenovke spravíš je:
- slúchadlá - https://www.muziker.sk/superlux-hd-681-rd
- mikrofón - buď stolový alebo "klopový", ktorý pripneš na kábel.
Toť sú riešenia, ktoré ti dajú aj aspoň základne kvalitný zvuk. A ten zvuk je dôležitý, pretože (s prepáčením) nahovno hrajúcimi slúchadlami to bude aj pre hry o to horšie, lebo ako hudba, tak hry tú kvalitu využijú (s radosťou).
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Ja mám tieto: http://datacomp.sk/kingston-hyperx-clou ... 22082.html . Sú to síce plasťáky, ale zvuk majú slušný. Porovnával som ich so spolubývajúcim na intráku, on má Cloudy za 100€. Na cloudoch je kvalitnejšia konštrukcia, odpojiteľný mic a USB zvukovka, ale ináč zvukovo sú obe dobré...
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Je to konštrukčne hnoj, po pár rokoch prezrejú plasty, bude to otrasnejšie ako teraz, bude to vŕzgať a stále to bude znieť horšie. Na čom si ich skúšal? Na integrovanej? Tak potom silno záleží na tom, či to bola hnoj integrovka alebo aspoň nejakej kvality.
Môžem pokračovať, no nabudúce sa skús poradiť, zistíš, že si priplatíš groš a kúpiš oveľa lepšie.
Môžem pokračovať, no nabudúce sa skús poradiť, zistíš, že si priplatíš groš a kúpiš oveľa lepšie.
- diemkej
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Jan, 2011, 14:25
Kupoval som ich už dávno a dlho som nerozmýšľal nakoľko sa mi pokazili staré a potreboval som rýchlo náhradu... Na hranie stačí, na hudbu mám repráky... A mám to na Creative X-Fi HD...
BTW na tie RR One sa dajú niekde zohnať náhradné náušníky? Mám ich tiež doma, plne funkčné, len koža na náušníkoch je už zožltnutá a popraskaná....
BTW na tie RR One sa dajú niekde zohnať náhradné náušníky? Mám ich tiež doma, plne funkčné, len koža na náušníkoch je už zožltnutá a popraskaná....