- uhlopriecka 65"
- 4K
- HDR
- nizky inputlag
- hlavne na hry teda

- nejaky dobry pomer cena/kvalita (urcite bude moct adekvatne priplatit za kvalitu)
Co napriklad nieco taketo?
https://www.alza.sk/65-lg-65uh7707-d4026396.htm?o=1
Neoplati.stefan.koval napísal:neoplati sa pockat na tv s hdmi2.1? len sa pytam, scorpio to vraj bude potporovat.
Keby bol KS7002 drahy, tak ako monitor ku konzole je ok aj UE65KU6072.Ghost napísal:Andrej dakujem za rychlu odpoved, TV vyzera fajn. Co v pripade zeby bol len predsa drahsi (65" stoji vyse 2k), napada ta nejaka alternativa?
Nie je to presaturovane. Kedže väčšina tych drahych TV ma farby aj v HDR veľmi presne.quicky napísal:jediny moj pocit z hdr je ze to presaturovane...je sanca v nejakej predajni to pozriet nazivo? resp nejak tip.
oprava: Sony kd-55xd9305, nie oled, moja chyba,pametam si,ze to bola priorita pri vybere tak som myslel, ze to aj kupil.
citam k tej 7601: However, the 65PUS7601 doesn't meet the specification requirements of the Ultra HD Premium standard laid out by the AV industry’s Ultra HD Alliance. It peaks at around 700 nits rather than the required 1,000 nits, and only covers around 76% of the so-called DCI-P3 colour spectrum rather than 90%.