Zdravím, Zakúpil som si Grafickú kartu MSI RX 480 Gaming X 4G. Zapojil som ju nainštaloval ovládače a pc spadol, neskôr nasledovala blue screen of dead ktorý je niekedy pri páde sprevádzaný blikaním. Neviem si vysvetliť čím to je spôsobené. Skúšal som reinštalovať ovládače a pod. a však bezvýsledne. Taktiež pád niekedy nastane aj po spustení MSI Gamming APP alebo po zmenení Módu Z OC na Gamming.
Vtedy nastane Vyššie uvedené blikanie so sprievodom rôznych malých štvorčekov s "mravcami". Neviem si rady tak som sa obrátil na vás. Ak máte nejaké nápady alebo podobné skúsenosti bol by som rád za každú pomoc ďakujem.
-iKessTy
Pád počítača po výmene Grafickej Karty (RX480)
Pád počítača po výmene Grafickej Karty (RX480)
Case:EVOLVEO SA05 | PSU:Corsair CX 650M | RAM:ADATA 8GB KIT DDR3 2400MHz CL11 XPG Gaming Series | MOBO: ASUS Z97-P | CPU: Intel i7 4470 | GPU: MSI RX 480 Gaming X 4G | OS: Windows 10 home 64 bit
Re: Pád počítača po výmene Grafickej Karty (RX480)
ReklamáciaIKessTy napísal: Vtedy nastane Vyššie uvedené blikanie so sprievodom rôznych malých štvorčekov s "mravcami". Neviem si rady tak som sa obrátil na vás. Ak máte nejaké nápady alebo podobné skúsenosti bol by som rád za každú pomoc ďakujem.
Vyzerá to veru na chybnú grafiku. Ak by si mal možnosť ju ešte vyskúšať v inom PC aby si si bol na 100 % istý, ale všetko nasvedčuje tomu, že je chybná.
Spoiler: ukázať
Skúsal som to aj v inom a robilo to to isté.
Case:EVOLVEO SA05 | PSU:Corsair CX 650M | RAM:ADATA 8GB KIT DDR3 2400MHz CL11 XPG Gaming Series | MOBO: ASUS Z97-P | CPU: Intel i7 4470 | GPU: MSI RX 480 Gaming X 4G | OS: Windows 10 home 64 bit