Ahojte, potreboval by som od Vás odporúčanie na GPS navigáciu do auta určenú pre rodičov, tj. vek nad 50 a dioptricke okuliare..
Potrebujem nech je to co najjednoduchsie na ovladanie, idealne daky vacsi display no a samozrejme co najlepsia cena.. diky moc za typy
GPS do auta
Re: GPS do auta
pozri daky garmin alebo tomtom. Vybava a velkost zalezi od ceny. Si musis sam pozriet idealny pomera cena/vybava pre teba resp tvojich rodicov ;-)
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- pepkopav
- Notebook expert
- Dátum registrácie: Ne 19. Feb, 2012, 19:05
ja mam uz tretiu MIO a som spokojny...tiez som z tych starsich,ocenujem citatelnost aj cez den, prehladnost,lahke ovladanie,dozivotne aktualizacie map...taka uz dobre pouzitelna stoji cca 140€...
ASUS ROG Strix G18 Intel Core i9 14900HX,RAM 32GB DDR5,NVIDIA GeForce RTX 4060,SSD 2000Gb,IPS 2560X1600,Windows 11...
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 18. Sep, 2015, 00:29
A budú to vôbec používať? Beztak jazdia predpokladám hlavne na miesta ktoré poznajú - teda ju nepotrebujú a ked občas budú chcieť niekam zájsť tak ju už nebudú vedieť ani nastaviť
Vidím to u fotra, jak maturuje s telefonom - si užijem ked má nový a nie to ešte s NAVI, ktorú by vytiahol raz za pol roka
Vidím to u fotra, jak maturuje s telefonom - si užijem ked má nový a nie to ešte s NAVI, ktorú by vytiahol raz za pol roka
Ja by som zobral nejaky smartfon s velkou obrazovkou a sygic (ten stoji 20E do 16.5.)
+ mas len jedno zariadenie
+ drziak na mobil sa lahsie najde ako na navigaciu
+ kym nepotrebujes navigovat, mas aspon telefon
+ taka zabudnuta navigacia v aute bude skor lakat zlodejov
- asi sa to rychlejsie vybije
A cenovo to ani nebude velmi drahsie, ak vobec bude
+ mas len jedno zariadenie
+ drziak na mobil sa lahsie najde ako na navigaciu
+ kym nepotrebujes navigovat, mas aspon telefon
+ taka zabudnuta navigacia v aute bude skor lakat zlodejov
- asi sa to rychlejsie vybije
A cenovo to ani nebude velmi drahsie, ak vobec bude
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW
D3 battletag: LubikKiller#2504
- lepermessiah
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Št 30. Dec, 2010, 02:41
No neviem, susedovi som RAZ pomahal s tym ako sa robi s jeho Garminom a odvtedy s tym raz za pol roka vie robit. So smartfonom mu pomaham v podstate vzdy ked som doma u rodicov, co je minimalne tak raz za 3 mesiace. Sice Sygic je lahky na pouzivanie, ale je to smartfonova aplikacia a jej usporiadanie je trochu ine ako standardne navi.
V dobach navi som ja zas najradsej robil s iGO Primo, ktore sa daju kupit od Becker, Navitel, Navon .. Garmin mi nejako nevonal, Tomtom zas vyzeral divne, ale bol sviznejsi (bavime sa o rokoch 2005-2010 mozno)
Ak to nema byt vyslovene prekvapenie, tak zober rodicov do Nayka alebo podobneho obchodu nech si to ohmataju, nakaz im nanavigovat sa do bodu B, podla toho v com to budu vediet bez otazok spravit, to im treba kupit. overena metoda
V dobach navi som ja zas najradsej robil s iGO Primo, ktore sa daju kupit od Becker, Navitel, Navon .. Garmin mi nejako nevonal, Tomtom zas vyzeral divne, ale bol sviznejsi (bavime sa o rokoch 2005-2010 mozno)
Ak to nema byt vyslovene prekvapenie, tak zober rodicov do Nayka alebo podobneho obchodu nech si to ohmataju, nakaz im nanavigovat sa do bodu B, podla toho v com to budu vediet bez otazok spravit, to im treba kupit. overena metoda
Spoiler: ukázať
Kolegovi vykradli auto, zobrali navigaciu a dazdnik, tak chudak stresoval hodne dlho, kedy ho pridu vykradnut, bo historia ciest v navigacii bola.
Aj telefon mozes zabudnut, ale matka a svokra stresuju, ze sa mi nejake diat neozvalo a mladi maju ten telefon furt pred ksichtom, takze podla mna mensia sanca.
Ale som uz asi stary, nenosim roznych 10 zariadeni po vreckach, tak mozno preto...
Aj telefon mozes zabudnut, ale matka a svokra stresuju, ze sa mi nejake diat neozvalo a mladi maju ten telefon furt pred ksichtom, takze podla mna mensia sanca.
Ale som uz asi stary, nenosim roznych 10 zariadeni po vreckach, tak mozno preto...
i3570K, Asus Maximus V Formula, 4x8GB DDR3 1600MHz Crucial Ballistix Tactical, Nvidia GTX980, Samsung 850Pro 256GB + 7TB HDD, watercooled, Seasonic 1kW Platinum, LCD Philips 240PW