motto1:Mýliť sa je ľudské, ale zbabrať niečo dokonale na to treba počítač motto2: Silný zdroj a veľký chladič to istí motto3: Ten most prekročíme až k nemu prídeme, Jack O'Neill motto4:Nikdy nič nieje ľahké, Zeddicus Zu'l Zorander
čo sa týka tých slúchatiek, dostal som ich ako dar od bývalej, to že je to nejaký high end som sa dozvedel až neskôr, mne je to prakticky jedno po tých rokoch hlasnej hudby bubienky dostali svoje:) tie hd800 nejak neprežívam, ale musím uznať hrajú dobre. nič iné high end po zvukovej stránke doma nemám a preto sú iba pripojené k obyčajnému PC z roku 2012 či 2013
ps. iba 1x som ich mal von, pripojené k telefónu, ale ludia na mna pozerali ako na debila, takže tak asi:)
No tak keď už vieš ako ťa bývalka veľmo milovala, lebo u mňa by to bol dôkaz neskutočnej lásky , obetuj z rozpočtu nejaé to euro aj na nejaký usb prevodník zo zosikom v jednom, či aspoň nejakú schopnejšiu zvukovku. Dnes sa dá za slušne peniaze postaviť omnoho lepšia kvalita ako nejake intrgrované riešenie. V rozpočte čo píšeš by si na to mohol nájsť.