Prenajom bytu vs Kupa domu (kalkulacia)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
Re: Prenajom bytu vs Kupa domu (kalkulacia)
matko ale ty si ladovy medved isto a tu garaz kde mas? celkom si neviem predstavit 23m2
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook
- _Mato_
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00
Ladovy medved asi tazko, kedze mavam na termostate cez zimu nastavenych minimalne 22.5 stupna . Garaz mam priamo v bytovke pod svojim bytom, resp. spalnou.
When I was a young man, I had liberty, but I did not see it. I had time, but I did not know it. And I had love, but I did not feel it.
Dvojizbak novostavba 55m, 2 osoby. Elektrina 20, voda+kurenie+smeti atd. 95.dendroid napísal:Presne toto som cca potreboval vediet. Je tu este niekto s novostavbou, co by mi vedel napisat svoje naklady ?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
- dendroid
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Pi 13. Jan, 2006, 02:00
Dakujem pekne vsetkym za info ohladom nakladov v novostavbe ... Co si myslite o prvom poschodi s balkonom ? Na prizemi pod nim su byty, takze balkon by mohol byt aspon take 3 metre nad terenom ... Treba sa bat, ze sa tam niekto obohateniachtivy bude snazit dostat ? Dalsou dilemou je kupelna, vyzera, ze sa tam miestami usadila cierna plesen ...
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
osobne si myslim, ze vyvysene prizemie/1 poschodie je v pohode
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
plesen bude ukazovat na vaznejsi problem. z vlastnej skusenosti viem ze ani v kupelke bez okna nemusi byt ziadny problem s plesnou, a na druhej strane poznam pripad ked ani okno plesni nezabranil.
Spoiler: ukázať
tie kosicke opicky, ti vylezu aj na 4te poschodie po balkonoch.. cize 1ve nehra az taku rolu.. ked tam budes mat nieco pekne prides o to tak, ci tak.
ta plesen.. no, nemusi to byt problem. niekto proste neodsava vzduch a potom to zabedni.
este v dome som mal problem s plesnou v izbe (severna stena) Savo a ceresit to vyriesili, potom uz stacilo len spravne temperovat.
ja osobne s tym problem nemam, lebo mam v kupelni hlavnu stupacku teplej vody.
ta plesen.. no, nemusi to byt problem. niekto proste neodsava vzduch a potom to zabedni.
este v dome som mal problem s plesnou v izbe (severna stena) Savo a ceresit to vyriesili, potom uz stacilo len spravne temperovat.
ja osobne s tym problem nemam, lebo mam v kupelni hlavnu stupacku teplej vody.
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Vdaka za rady. A co si mysliste o tom, ak sa byt uvolni az v septembri ? Ist do toho, neist ?
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
zapocitaj to do ceny, popriapde by bolo najlepsie zlomit ich na prevod teraz s tym ze z ceny je odpocitanych pomyselnych zopar mesacnych najmov ktore tam ostamnu byvat s vystahovanim k urcitemu datumu a pokutou za kazdy dalsi den.
Ale hej, na take malokto asi pristupy
oni budu mat skor peniaze, ty skor hypo
Ale hej, na take malokto asi pristupy
oni budu mat skor peniaze, ty skor hypo
malo kto na to pristupy ale ten prvy model je korektnejsi.
osobne by mi vadilo platit pol roka hypo za byt, kt. neuzivam.
osobne by mi vadilo platit pol roka hypo za byt, kt. neuzivam.
ved banka moze vyplatit hypo k datumu, ktory si sam urci, nie? Tiez by mi to vadilo, vyplatit nieco a byvat niekde inde.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Nevadilo by ti platit ak by si dostaval "najomne"v ramci tej zmluvy ku cene bytu.
hej, inak teraz kupit potom byvat je blbost, ale urcite sa da vselijako dohodnut kde je vola
hej, inak teraz kupit potom byvat je blbost, ale urcite sa da vselijako dohodnut kde je vola
- dendroid
- Sponzor fóra gold
Uz tu bola debata ohladom rohovych bytov, ze to vraj nie je OK. Co potom ale vyskove veziaky ? Tam je predsa vacsina bytov rohovych, nie ? Konkretne moj pripad orientacia na sever kuchyna, na zapad izby ...
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 01. Sep, 2008, 18:59
isto to neber. na zapad izby?v lete mega zle. kuchyna max na zapad.podla mna to neber a prizemie 1posch by som sa okrem zlodejov bal a tiez hluk z ulice. prach. komare. manzelkina teta ma a jedine plus je ze neolati vytah a hned je doma. ale inac nechvali to a zije tam 20roky. plesne kamo kazdy chce vykynozit a ked sa im to nepodarilo ddoposial a nemajunproblem ukaza kupujucim ta to take easy nebude. isto ne
hry- ps5
doma-HP probook
doma-HP probook