Stolicka k pc
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: Stolicka k pc
stolicka bez podrucok taktiez, nie je to vobec blbost hlavne pre vysokych ludi kde jednoducho nie je priestor na podrucky lebo sa nezasunu pod stol.
Cakam kedy mi dojde z ebayu ta podrucka montovatelna na stol, staci mi jedna (ruku s klavesnicou mam vzdy viac vzadu ako mysku).
Taktiez film a serial postel, dude, make urself comfy! popripade lezo-sed s nohami na stole (co mi na nove, poriadnej stolicke vobec nie je tak prijemne ako rpedtym na smejde).
Cakam kedy mi dojde z ebayu ta podrucka montovatelna na stol, staci mi jedna (ruku s klavesnicou mam vzdy viac vzadu ako mysku).
Taktiez film a serial postel, dude, make urself comfy! popripade lezo-sed s nohami na stole (co mi na nove, poriadnej stolicke vobec nie je tak prijemne ako rpedtym na smejde).
- MaxPayne
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 09. Júl, 2009, 23:14
Mne sa tiež odtrhli podrucky a vobec ich nepotrebujem, sice mam monitor 43 palec, filmy pozeram bud na telke alebo na monitore s postele, kedze vzdialenost je ta ista, nahodou ak nieco pozeram na youtube, nohy dam na stol a ruky mam prekrizene ako pan ale uz aj tak budem musieť kupit novu stolicku kedze stara sa uz odrhla celkom, takze pojdem asi do dxracer, kedze mam sedenie divoke, potrebujem zeleznu konstrukciu, aj ked nemam veľa kg, nic podobnou nevydrzi akosi
Spoiler: ukázať
- Leon
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Dec, 2007, 08:00
Veď keď niečo hrajem alebo píšem mám ruky na stole. Ale mimo toho proste. 20+- minútové seriály pozerám napr na PC, iba filmy z postele. Nejaké novinky čo sú na celú stranu, alebo recky, tak tiež sa opriem kým celú stranu prečítam, preštudujem grafy. (na 4k je toho zobrazené viac než dosť ) Ak takto fungujete zasunutý pri všetkom tak ok. Ja 80 percent času nefungujem zasunutý pod stolom, tak si to neviem predstaviť proste bez podrúčok. Aj keď iba scrollujem, tak jedna ruka je na opierke.LordKJ napísal:tak ked citam, tak minimalne jedna je na myske predsa ved treba scrollovat
a hovorim serial pozeram z postele, nebudem pri tom predsa sediet
.
- zinomaster
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 02. Máj, 2011, 09:19
teraz mam tu stoličku čo je na strane 43. no ta sietovina na operadle je na .... a na .... a nechcem tu už ani vedieť. jedine ak by to bolo s bavlny teda látka ,eko kožu som mal to mi tak nevadilo ale príjemné to tiež nebolo a hlane je to klzké
opierky rúk nepotrebujem ani keď som od stola jednoducho mi vadia v pohybe ani kábel na slúchadlá ich nemá rad ani predný panel na skrinke a to mám 184 cm
nepredáva sa niekde len ten mechanizmus ? všetko ostatné mám a dobre prispôsobené podla najnovšich trendov
opierky rúk nepotrebujem ani keď som od stola jednoducho mi vadia v pohybe ani kábel na slúchadlá ich nemá rad ani predný panel na skrinke a to mám 184 cm
nepredáva sa niekde len ten mechanizmus ? všetko ostatné mám a dobre prispôsobené podla najnovšich trendov
- Andre
- TV & Audio expert
- Dátum registrácie: St 09. Jan, 2008, 14:00
ta s tym panom je brak so sietou
to sa s pruznou napnutou elastickou sietovinou neda porovnat
ja mam ruky na stole az po lakte, cize 30cm volneho miesta
to sa s pruznou napnutou elastickou sietovinou neda porovnat
ja mam ruky na stole az po lakte, cize 30cm volneho miesta
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
Corsair Scimitar + Roccat Hiro | Fnatic Gear Rush Red + CM wrist rest
Fanatec DD 8nm + Fanatec F1 V2 | Simgrade VX-PRO
Topping E50 + Focal Alpha 65
Ja mám na stole iba zápästia, lakte sú na podrúčkach. To by som musel mať inak dlhý stôl aby som si mohol oprieť lakte na stole a zároveň nebol prilepený na monitore...
- Andre
- TV & Audio expert
70cm hlbka stola, od monitora som 60cm
5600X | Fera 5 | STRIX B550-F | 16GB DDR4 | RTX 4070 SUPER | Seasonic Focus Plus 650 Gold | NZXT S340 Elite
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 09. Jún, 2015, 13:44
myslel si tu co som linkol? york za tych cca 160e?zinomaster napísal:teraz mam tu stoličku čo je na strane 43. no ta sietovina na operadle je na .... a na .... a nechcem tu už ani vedieť...
Audio: Fiio E10K/ HiFiman HE 400 SE/ Microlab B77
- zinomaster
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 02. Máj, 2011, 09:19
Ahojte ja len zo zvedavosti. Mal som moznost na jednom stretnuti sedet na tejto stolicke physix vitra.
Sedenie za tu chvilu pohodlne, stolicka vyzerala kvalitne tak som zo zvedavosti pozrel na net a ta cena ma celkom zarazila. Poznate ich niekto, je cenovka opodstatnena? Mozno v porovnani s konkurenciou v podovnej cene, ci je to zdrave sedenie a tak:)
Sedenie za tu chvilu pohodlne, stolicka vyzerala kvalitne tak som zo zvedavosti pozrel na net a ta cena ma celkom zarazila. Poznate ich niekto, je cenovka opodstatnena? Mozno v porovnani s konkurenciou v podovnej cene, ci je to zdrave sedenie a tak:)
- Andre
- TV & Audio expert
vpohode stolicka ak ti vyhovuje tvar operadla, kedze sa neda nastavit vyska bedrovej opierky ani operadla
pripadne ak robia rozne velkosti
pripadne ak robia rozne velkosti
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
tak som nakoniec zistil, ze to nie mechanika vrzga na X5 ale kolieska - ma niekto na tvrdy povrch, riesil to niekto ? neviem, ci tam pomoze namazanie
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
Tak šiel som včera na otočku do BA pozrieť tie stoličky naživo. Najprv som bol pozrieť to zdravesedenie.eu. Vyskúšal som Emagra X4, ktorú pán odporúčal, najmä kvôli výške a vravel ze 8/10 predaných je práve X4. So sedákom posunutým úplne dopredu to bola úplna paráda. Skúsil som aj THERAPIA iSUPERENERGY, tam to operadlo a opierka hlavy boli geniálne, ale ten sedák mi moc nevyhovoval. Každopádne prístup sa mi veľmi páčil - odborne všetko vysvetlené. Potom som pozrel aj kancelarskestolicky.com, tam som skúsil toho Ergohumana a to mi moc nevyhovovalo celkovo. Tiež aj DXRacer sériu Tank, no ale po sedení na tej Emagre to bolo strašné, brutálne tvrdá stolička. Mal som pocit akoby som na dvoch zbitých doskách sedel. Strašne hrubý vankúšik pod bedrá. Čiže nakoniec asi objednám tú Emagru X4. O prístupe v tom shope škoda hovoriť, lebo pani si tam len niečo ťukala do PC a tvárila sa strašne znudene a ani sa neopýtala, či nemôže s niečím pomôcť.
Tak dx tank je do 200kg tuším, to budú určite dve železobetónové platne potiahnuté koženkou
- Andre
- TV & Audio expert
FREE555 napísal:Tak šiel som včera na otočku do BA pozrieť tie stoličky naživo. Najprv som bol pozrieť to zdravesedenie.eu. Vyskúšal som Emagra X4, ktorú pán odporúčal, najmä kvôli výške a vravel ze 8/10 predaných je práve X4. So sedákom posunutým úplne dopredu to bola úplna paráda. Skúsil som aj THERAPIA iSUPERENERGY, tam to operadlo a opierka hlavy boli geniálne, ale ten sedák mi moc nevyhovoval. Každopádne prístup sa mi veľmi páčil - odborne všetko vysvetlené. Potom som pozrel aj kancelarskestolicky.com, tam som skúsil toho Ergohumana a to mi moc nevyhovovalo celkovo. Tiež aj DXRacer sériu Tank, no ale po sedení na tej Emagre to bolo strašné, brutálne tvrdá stolička. Mal som pocit akoby som na dvoch zbitých doskách sedel. Strašne hrubý vankúšik pod bedrá. Čiže nakoniec asi objednám tú Emagru X4. O prístupe v tom shope škoda hovoriť, lebo pani si tam len niečo ťukala do PC a tvárila sa strašne znudene a ani sa neopýtala, či nemôže s niečím pomôcť.