Ja uz mam amazonsku g403 wireless doma. Nechal som otvorenu branu /lebo ovladac.../ a retardovany kurier mi necha krabicu pri dverach bez toho aby zazvonil (bol som doma a krabicu som nasiel ked som siel von) ked uz mi beha po pozemku. Minule tam nechal 90 eurove granule pre psa, kkt.
Spat k mysi. Velkostou to aj tak nieje nic extra oproti proteus a ma horsi tvar. Kolecko pri rychlom scrolle aj tak pocut no konecne ovela kultivovanejsie ako to predtym a je pogumovane(!). Klik je tiez tichsi a oproti 502 nema taky tvrdy kabel. Tu zase tie plasty posobia ovela lacnejsie. Ale paci sa mi ako je lahka a lieta po Hire. Viac neskor.
Herná myš
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
Re: Herná myš
Znovu akcia na G403 Wireless - 72€
https://www.amazon.de/Logitech-kabelgeb ... 01KV61240/ .
https://www.amazon.de/Logitech-kabelgeb ... 01KV61240/ .
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
To uz nieje taky deal ako za 60 eur.
Inac fakt to vydrzi tolko ako je udavane tj. 30 hodin pri vypnutom svetle. Ale wireless je super.
Inac fakt to vydrzi tolko ako je udavane tj. 30 hodin pri vypnutom svetle. Ale wireless je super.
.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Našťastie stále je to viac ako 30€ zľava oproti našim obchodom. Ja osobne by som pokojne aj za 72 kúpil.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
A je to tu, 67€ bezdrátovka!
https://www.amazon.de/dp/B01KV61240/
https://www.amazon.de/dp/B01KV61240/
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Noo... budem aj ja špekulovať
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Nešpekuluj, len stlač to tlačidlo, nie je dôvod to neskúsiť, aj keby nebola bezchybná, tak tak komfortný a bezstrátový výmenný systém ako u Amazon-u inde nenájdeš (žiadne riešenie výmien a vracaní ako v obchodoch u nás).
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
Pošta zdarma (je to nad 39€), v prípade vrátky/výmeny to funguje asi takto:
- zistíš, že ti nešmakuje stav
- klikneš na objednávku, dáš return/replace
- napíšeš dôvod (úprimne, netreba klamať - treba napísať, že je vadná)
- ďalší pracovný deň pošlú novú (často expressom, no nie vždy)
- pokojne na ňu počkáš, keď príde, potestuješ, porovnáš - ak obe nebudú vyhovovať, tak zopakuješ kroky vyššie
- nakoniec len nevyhovujúce pošleš späť (najlepšie poštou + pravidlo je, že od zadania vrátky im myšku alebo produkt, o ktorý sa jedná dodáš do 30 dní), dodáš im podací lístok s menším prekladom a oni ti peniažky preplatia (myslím, že len do sumy 8,40€, čo je viac, než dosť, pošta pre takú krabicu je (doporučene, 1. trieda) okolo 5 éčok .
Bohužiaľ, to už hrozí pri všetkých, je to choroba tohoto veku, no komfortnejší proces výmien nikde inde nezažiješ, len u Amazonu.
Ja som osobne prvú myšku takto riešil, druhá je už podľa môjho gustafa.
- zistíš, že ti nešmakuje stav
- klikneš na objednávku, dáš return/replace
- napíšeš dôvod (úprimne, netreba klamať - treba napísať, že je vadná)
- ďalší pracovný deň pošlú novú (často expressom, no nie vždy)
- pokojne na ňu počkáš, keď príde, potestuješ, porovnáš - ak obe nebudú vyhovovať, tak zopakuješ kroky vyššie
- nakoniec len nevyhovujúce pošleš späť (najlepšie poštou + pravidlo je, že od zadania vrátky im myšku alebo produkt, o ktorý sa jedná dodáš do 30 dní), dodáš im podací lístok s menším prekladom a oni ti peniažky preplatia (myslím, že len do sumy 8,40€, čo je viac, než dosť, pošta pre takú krabicu je (doporučene, 1. trieda) okolo 5 éčok .
Bohužiaľ, to už hrozí pri všetkých, je to choroba tohoto veku, no komfortnejší proces výmien nikde inde nezažiješ, len u Amazonu.
Ja som osobne prvú myšku takto riešil, druhá je už podľa môjho gustafa.