Creators Update
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Creators Update
tiez badam problem
Ked si dam vedla seba fve okna firefox a v jednom spustim video na youtube..tak skrolovanie v druhom okne neopekne seka..
nepomohli ani najnovsie ovladace
ked si spustim vidou v edge,tak sa okno s firefox neseka..bordel
Ked si dam vedla seba fve okna firefox a v jednom spustim video na youtube..tak skrolovanie v druhom okne neopekne seka..
nepomohli ani najnovsie ovladace
ked si spustim vidou v edge,tak sa okno s firefox neseka..bordel
je nejaka oficialna moznost dostat sa k ISO pre anniversary ci ake bolo to predchadzajuce vydanie ? jednoducho chcem spravit cistu instalacku ale mimo creators update kedze dnes ma rozculil do nepricetnosti.
Je potom aj nejaka moznost ako bloknut update na creators ?
Normalne aktualizacie ale chcem aby boli funkcne, len creators aby neupgradovalo (ani teraz, ani v buducnosti kym sam nebudem chciet)
Normalne aktualizacie ale chcem aby boli funkcne, len creators aby neupgradovalo (ani teraz, ani v buducnosti kym sam nebudem chciet)
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
Pozerám, že Creators Update si vyberá daň postupne na každom jedincovi
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ono hlavne ked to potom núka další update treba ho dať a nie bloknúť
mne ked niekto prinesie PC bez updatov bud mi to dovolí updatnúť alebo môže íst vedľa
mne ked niekto prinesie PC bez updatov bud mi to dovolí updatnúť alebo môže íst vedľa
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
Tak ja sa snažím vyhľadávať aktualizácie sám, 5x denne , nech mám to trápenie už za sebou..
"Vaše zariadenie je aktualizované."
"Vaše zariadenie je aktualizované."
nahodena cista instalacka anniversary + posledne updaty - dany creators update (privacy) som zakazal + odinstaloval - bez toho by ani creators upgrade nemal prejst.
za toto proste ms s win10 neznasam - robia si s nas jednoducho beta testerov, s win7 som mal za dlhu dobu pouzivania hadam len jediny problem s upadatmi aj to pani asi dok*** aby bfu presli na w10, ale pri w10 stale musim cosi riesit - chybajuce menu v sietach ktore tam doteraz nedorobili takze treba chodit cez registre, teraz tento update na co samozrejme nadväzuje kompatililita s ovladacmi (ich ne/funkcnost) co ma za nasledok predady fps v hrach a stale dokola nieco, pritom uz vydali hadam treti velky update a stale to niesu schopny dotiahnut...
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
ked nič iné v hrách ozaj problémy nemám, chvalabohu a ani nikde inde
aj ked prvý CU cez WU dopadol ako katastrofa
aj ked prvý CU cez WU dopadol ako katastrofa
To co je za hlupu otazku ? Jednoducho si štastlivec, bud rad.
Rozhodne niesom jediny co ma nejaky problem, a dokonca by som povedal že je to par desiatok percent s problémami podla zahraničných diskusií.
Tak ako aj anniversary update bol vyladeny po pol roku, cakam ze podobne bude aj CU.
Rozhodne niesom jediny co ma nejaky problem, a dokonca by som povedal že je to par desiatok percent s problémami podla zahraničných diskusií.
Tak ako aj anniversary update bol vyladeny po pol roku, cakam ze podobne bude aj CU.
-
- Pokročilý používateľ
Tie mašiny sa volajú počítače.. a ako písal Pein, buď rád, že to nemusíš riešiť.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
myslim ze opravili night mode v poslednom update
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 12. Aug, 2008, 12:16
Popravde, ja nemam tiez najmensi problem jediny problem bol nainstalovanie CU cez upgrade advisor , ale z toho podozrievam dualboot
inak hry, programy, nic nerobi problem instaloval som aj kamaratom a tam tiez bez problemu
inak hry, programy, nic nerobi problem instaloval som aj kamaratom a tam tiez bez problemu
CPU: AMD Phenom X3 720 BE 2,8 GHz @ 3,9 GHz 1,45V @@@ Phenom x4 3,6Ghz 1,375V (batch no. 0905 FPMW)CPU Cooler: Gelid Tranquillo rev.2 MB: Gigabyte 790XTA-UD4 RAM: 2x4GB ADATA Xtreme Series 2000 Mhz 8-7-6-15 tRC 11 CR 1T GPU: Asus EAH5850 DirectCU (985@5200MHz(1300MHz)) Monitory: 2x 24" LCD shit CRT HDD: WD 10EALS, ST Barracuda ST1000DM003 PSU:Seasonic M12II 620W 80Plus OS: Windows 7 Ultimate SP1 x64, Myš: nejaká Canyon Klávesnica : Microsoft Natural Elite, 3DMark Vantage : P16326 3DMark 06 : 21345