KUPA TELEFONU Z CINY
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Po 19. Nov, 2012, 15:45
Re: KUPA TELEFONU Z CINY
Objednany ZUK Z2, kaslem design skaredy snapdragon 820 za 163 eur, zaplatim nejake dph a stale som do 200 eur s high end specs, good enough.
fakt nerozumiem to nahananie sa za vykonom.. fb,messenger, instagram zvladnu aj snapdragony 625 za úplne rovnaký čas.. pri značkach ktoré si potrpia na vyladený system dokonca aj rychlejšie ako tie zbuchance high-end hardweru
Nehovoriac o suciastkach ktoré sú len aby sa nepovedalo. Oni človek to zistí keď mu bude chrapcat repráky / mirkofon / slúchadlo. Prípadne keď niektoré z toho odíde a pod.
Toto pochopím pred 5-6 rokmi kde každý Mhz bol dobrý, ale teraz ? Či ti má 650/808/810/820/ korún / exynos... je úplne jedno, stačí že ti má 2GB+ a odladeny systém a je to použiteľné.
Toto pochopím pred 5-6 rokmi kde každý Mhz bol dobrý, ale teraz ? Či ti má 650/808/810/820/ korún / exynos... je úplne jedno, stačí že ti má 2GB+ a odladeny systém a je to použiteľné.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Stavim sa ze ani jeden z vas dvoch nema sajnu ani o taky telefon sa jedna, ale nepoznate ho tak flame
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
ZUK Z2 je super volba za tu cenu, ma len dve nevyhody: nema b20 a znacka konci takze updaty uz asi nebudu (ale pokial viem nougat este ma dostat alebo uz aj dostal), ale ziadne ta z toho ta trapit nemusi. Z2 Pro ma B20 ale stoji dvojnasobok. kazdopadne napis potom skusenosti, myslim si ze budes spoko.
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
zuk z2 je dobra volba za tie peniaze. To ze konci oficialna podpora je uplne bezpredmetne. Ten telefon ma dost velku neofiko podporu cez CM respektive LineageOS.
Jedine co zamrzi je ta nepodpora B20 pasma, ale da sa to prezit, hlavne vo vacsich mestach nie je problem
Pein: pozri si nejake recenzie na ten telefon. Urcite sa nejadna o cisnku hrcu zlepenu na linke
Jedine co zamrzi je ta nepodpora B20 pasma, ale da sa to prezit, hlavne vo vacsich mestach nie je problem
Pein: pozri si nejake recenzie na ten telefon. Urcite sa nejadna o cisnku hrcu zlepenu na linke
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Akurat rozmyslam ci priplatit za mi5 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_ ... html?wid=4 alebo zobrat redmi 4 http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_609478.html
Zaruka je 1 rok z gearbestu ?
Zaruka je 1 rok z gearbestu ?
Clovek kedysi zaplatil dajme tomu 400 € a mal featurky o ktorych sa druhym snivalo ... bluetooth , wifi , 5mpx fotak ci predna kamera
Za tieto fajnovky si clovek platil premium cenu ale dostal aj premium produkt .
Teraz naval 900€ lebo medved 5% tu 5% tam oproti predchodcovi ... a wuala ide sa predávať .
Coraz viac "inovacii" ktore skor pripominaju nepodareny vtip ako revoluciu v mobilnych zariadeniach ... 3D Tuch ? scan ritneho otvoru ? stvority fotak ?
Komu su na co tieto doslova kolotocariny ktorych vznik obhaji vyrobca len tym ze uz nic lepsie vymysliet nedokazal ...
Za tieto fajnovky si clovek platil premium cenu ale dostal aj premium produkt .
Teraz naval 900€ lebo medved 5% tu 5% tam oproti predchodcovi ... a wuala ide sa predávať .
Coraz viac "inovacii" ktore skor pripominaju nepodareny vtip ako revoluciu v mobilnych zariadeniach ... 3D Tuch ? scan ritneho otvoru ? stvority fotak ?
Komu su na co tieto doslova kolotocariny ktorych vznik obhaji vyrobca len tym ze uz nic lepsie vymysliet nedokazal ...
CPU: i7 10700KF @stock Cooler: Arctic Freezer 34 Esports Duo MOBO: MSi MEG Z490i Unify RAM: 2x32GB HyperX Fury @ 3200 CL16 GPU: GAINWARD RTX 4070Ti Phoenix, SSD: 2x Samsung 970 Evo 1TB nvme HDD: 3TB WD Blue PSU: Corsair SF750 CASE: CoolerMaster NR200P MONITOR: AOC 34" CU34G2/BK, PERIF: Corsair K65 LUX RGB, Logi MX Master 3S AUDIO: Beyerdynamics DT990
Ved co si nervozny ze nevies najst normalny telefon za 4 stovky... ferrari tiez nieje zadarmo.
.
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
Pini,
Oba budu smooth as fuck. mi5 je vlakova lod, samozrejme torchu vyssia rada od redmi. pozri si bend test, ja som ho preto nebral lebo ja sa nestaram o telefon zlomil by som ho.
redmi 4 velm ielegantny a HW staci zdaleka na vsetko tiez.
Dva prispevky nadomnou nechapem o com su
Oba budu smooth as fuck. mi5 je vlakova lod, samozrejme torchu vyssia rada od redmi. pozri si bend test, ja som ho preto nebral lebo ja sa nestaram o telefon zlomil by som ho.
redmi 4 velm ielegantny a HW staci zdaleka na vsetko tiez.
Dva prispevky nadomnou nechapem o com su
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
ale dnes nemusis vysolit 400e za telefon, doba je lepsia ako pred par rokmi. dnes sa da solidny telefon zohnat okolo hranice 300e, ak ratam aj cinu tak este za menej. Ked sa spomina doba ze 400e stal TOP telefon. No neviem, ked este ficali komunikatory od nokie, ericson m600i, nebol problem za novy telefon vyvalit 20 000 - 30 000.
Hlupa 3310 stala neviem presne ale bolo to niekolko tisic. Mobily boli volakedy podstatne drahsie ako su teraz, len momentalne bezi trend cim vyzsia cena, tym lepsi mobil
Hlupa 3310 stala neviem presne ale bolo to niekolko tisic. Mobily boli volakedy podstatne drahsie ako su teraz, len momentalne bezi trend cim vyzsia cena, tym lepsi mobil
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
3310 stala 7 000 SK a to uz v dobe ked mala zoapr rokov za sebou. len si pamatam tu cenu, ze rovnako draha ako PS1
Ten bend test na Mi5 som videl, aj preto som ho vyradil z vyberu. Je este nieco dobre na vyber okolo tych 200€ okrem Xiaomi redmi 4 a Lenovo moto G5 ? (len dual sim )
- Jednoduska
- Sponzor fóra silver
ZUK Z2 doma, paradicka. sice som dojebal obe ochranne folie takze bude na holaka (jednu som puko lako som lepil, druha mala miernu bublinku, to je jedno).
neviem ci zuk z2 dual sim ak ano tak je dobry adept.
je to dual sim. je to dobry adept
neviem ci zuk z2 dual sim ak ano tak je dobry adept.
je to dual sim. je to dobry adept
- m2fizy
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 04. Mar, 2008, 14:00
... pridam trochu tych info o telefoniku co som asi pred pol rokom zadovazil z ciny (spain) ...
objednany : 09.02.2017
dorazil : +/- cca tyzden (aj menej).
dnes : 20.10.2017
telefonik funguje stale skvelo ... a stale nieje "zabugovany" ako mu tu niektory predpokladali (= je stale rychlejsi ako spominany, zaplneny SGS4). Zatial sa nic nekazi a ani "neuvolnuje" telefon stale perfektne dolieha. Bateria v poriadku silna ... ako bola "deklarovana" vyrobcom/predajcom.
to je asi tak vsetko ...
... pol roka po kupe telefon stale v 100% stave bez komplikacii.
objednany : 09.02.2017
dorazil : +/- cca tyzden (aj menej).
dnes : 20.10.2017
telefonik funguje stale skvelo ... a stale nieje "zabugovany" ako mu tu niektory predpokladali (= je stale rychlejsi ako spominany, zaplneny SGS4). Zatial sa nic nekazi a ani "neuvolnuje" telefon stale perfektne dolieha. Bateria v poriadku silna ... ako bola "deklarovana" vyrobcom/predajcom.
to je asi tak vsetko ...
... pol roka po kupe telefon stale v 100% stave bez komplikacii.
PC: CPU: Core i7 3770K (3.5GHz, in 2D @ 1600MHz) + NOCTUA NH-D14 + Noctua NF P-12, MB: MSI® Z77A-GD65, GPU: MSI GTX 1080 ARMOR 8G OC (1657-1797/10010), RAM: 2*(2*4)GB 2400MHz DDR3 KHX PREDATOR SERIES, SSD/HDD: 2x 250GB (RAID0 - 840EVO) + 2x 500GB (RAID1 - WD5003ABYZ) +1TB (WD1003FZEX) + 2TB (WD20EARX), CASE: NZXT TEMPEST 410 ELITE + 5x Noctua NF P-12, FAN REG: BITFENIX Recon, PSU: ENERMAX PLATIMAX 600W 89-94%, Monitor: 43" LG 43UD79 4k UHD, Repro: Creative Inspire 5100, Slúchadlá: KOSS R45 + HYPERX CLOUD, MOUSE: Microsoft SW + Logitech G403 PROTEUS CORE, KEYBOARD: Genius GX Gaming Imperator PRO, PODLOŽKA: ROCCAT TAITO 3mm + Tt eSPORTS CONKOR, OS: WIN7 ULTIMATE 64bit.
https://www.speedtest.net/result/8503311762
...
https://www.speedtest.net/result/8503311762
...