Fajcenie,prestavanie,skusenosti
Re: Fajcenie,prestavanie,skusenosti
daj si ciel, turisticky, sportovy, nieco co na cigaretach skrz plucka nedas. Pokojne fajci popri tréningu, ak si setnes dobry ciel a budes uz fakt blizko a bude ti chybat uz len prestat fajcit na to aby si sa posunul ďalej, urobíš to s radosťou a bez absťáku. Jednoducho si treba vybudovať zdrávú závislosť a suplovať s ňou tu nezdravú.
- geroswen
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 03. Jan, 2015, 23:54
https://youtu.be/D7Jsru0bQ2Yzedolsi napísal:alebo pôjdem na elektrošoky viacerý na to boli a že to fakt na čas pomohlo
Dell M4500 - i7-920xm @3.87Ghz, quadro 1800m
Vidím, že je tu viac zavislakov. Ja som na ecige, a to som uz nekuril pol rok, potom zase zacal, teraz som opat odstranil klasiky a som na ecige. Eciga preukazatelne skodi menej uz len z princípu horenia klasickej cigarety. CO, spaliny, a kopec jedov. To sa neda porovnat, mam aj astmu, ziadnu strasnu, a poviem je to riadny rozdiel oproti klasickej ciagarete. Mne sa zase stava ze sa predavkujem s ecigou skor ako s klasikou. Chlapci pevnu volu, aj ked sa to lahko hovori ze? Nehovorim, ze ecigi su neskodne, ale urcite je to menej skodlive ako horiaci tabak, hlavne co sa tyka mnozstva karcinogenov je to neporovnatelne. Samozrejme sa vyskumy este robia kedze dlhodobe vysledky este niesu. Je rozdiel para a dam ze ano.
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
ja vapujem už piaty rok a veselo sa chodím liečiť na Chopok a naposledy Štefanová chata jasné s pyro - cigaretou by to nešlo ,tak ak niekto chce prestať fajčiť tak lanovkou vyviesť hore bez cigariet iba s fľašou vody a dole pod kopcom sa človek môže spamätávať
k tej škodlivosti ak si porovnaš chleba s kauflandu a e cigaretu - čo je horšie ?
k tej škodlivosti ak si porovnaš chleba s kauflandu a e cigaretu - čo je horšie ?
Spoiler: ukázať
BigRoland napísal:a nemáš problém s tým že ti chýba nikotín ? keďže ho je menej ako v cigarete normálnejMarek125 napísal:Ja som prešiel tiež na El. Cigu, zatiaľ pohoda ako sem tam si dám dve za den ale to malo už mi to ani moc nechutí a hlavne smrdí, teraz si dám kvalitný Liqiud tak 3mg/ml nikotínu to stiahnem tak 2ml a som spoko.
Určite mi nechýba ten nikotín, skôr ten rituál že mám niečo medzi prstami ono dosť ťa zabavia aj rôzne chute toho Liqiudu atď. napríklad tento týždeň bafkam tak brutálny že nemám ani na cigu chuť.
BigRoland napísal:o tom či je zdravšia sa teraz celkom dosť hovorí pretože to mega veľa chémie v sebe ktoré sú horšie ako ten decht z cigariet ale chcel by som si prečítať nejaký oficiálny článok nejakého doktora že či je to pravda... ale ososbne si myslím že to asi bude "nezdravšie" ako normána cigareta
Skladá sa to z dvoch zložiek Monopropylenglykol a Glycerín, glycerol. Plus samozrejme daka aróma na chuť, Nikotín. Ja si to miešam doma sám do toho dáku arómu čo mi chuti.
Podľa mňa je škodlivé oboje, nebudem tu obhajovať ani jedno. Ale mne príde tá E-Ciga troška lepšia človek nesmrdi ako potkan nemá žlté nechty, prsty. Je na človeku čo si vyberie ale keď si človek zráta čo nieje dneska škodlivé tisnú do nás samé E-cka , kofeín, sladidlá umelo vytvorené všakovaké kraviny. Je to na zváženie.
A jasné že sa o tom hovorí ľuďom s tabakového priemyslu sa to asi moc nepáči že začína byť moderné nefajčít vôbec alebo El-Cigu.
no hej len keď to vezmem z tohto pohľadu čo do nás pchajú tak ani nemá zmysel prestať fajčiť
k tej motivácii, moja bola že som začal pravidelne plávať a tam som fakt pocítil keď som prestal fajčiť, no uvidíme čo bude dalej
k tej motivácii, moja bola že som začal pravidelne plávať a tam som fakt pocítil keď som prestal fajčiť, no uvidíme čo bude dalej
NTB ASUS Vivobook M3504YA AMD Ryzen 7 7730U, RAM 16GB, 1TB PHONE iPhone 13 PRO - 256GB Watch Series 7 (45mm)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
aj taketo veci pomahaju
https://1drv.ms/f/s!AvV6xW22pYeCg44zQ8PhOujOGc1Wlw
https://1drv.ms/f/s!AvV6xW22pYeCg44zQ8PhOujOGc1Wlw
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
ja som tiez cakal nieco ine
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
hladnemu sa o chlebe sniva
Lajny mate v podpisoch
Lajny mate v podpisoch
- BigRoland
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 14:44
Presne pre tie zuby a smrad som si to kúpil aj ja, ale po prvom víkende čo to používam cítim že aj keď tam je nejaký nikotín tak mi to akosi nestačí.Marek125 napísal:
Skladá sa to z dvoch zložiek Monopropylenglykol a Glycerín, glycerol. Plus samozrejme daka aróma na chuť, Nikotín. Ja si to miešam doma sám do toho dáku arómu čo mi chuti.
Podľa mňa je škodlivé oboje, nebudem tu obhajovať ani jedno. Ale mne príde tá E-Ciga troška lepšia človek nesmrdi ako potkan nemá žlté nechty, prsty. Je na človeku čo si vyberie ale keď si človek zráta čo nieje dneska škodlivé tisnú do nás samé E-cka , kofeín, sladidlá umelo vytvorené všakovaké kraviny. Je to na zváženie.
A jasné že sa o tom hovorí ľuďom s tabakového priemyslu sa to asi moc nepáči že začína byť moderné nefajčít vôbec alebo El-Cigu.
Z čoho a ako si to doma miešaš ?
Monopropylenglykol, Glycerín-glycerol a do toho nikotín. Ale s tým je už u nás problém a je to aj dosť nebezpečné sa baviť s tým nikotínom. Ale tie príchute sú bomba mám teraz také dobrotky.
Inak ak ti to nestačí tak pridaj nikotín, a tahas priamo do pľúc alebo ústa pľúca? Priamo do pľúc mne 12mg/ml vadilo, 6mg/ml je super. Ústa pľúca zasa 12mg/ml.
Inak ak ti to nestačí tak pridaj nikotín, a tahas priamo do pľúc alebo ústa pľúca? Priamo do pľúc mne 12mg/ml vadilo, 6mg/ml je super. Ústa pľúca zasa 12mg/ml.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
sak nestaci,tahat viac,..kamos sa takto z ecigi predavkoval nechtiac..mierna otrava
Preto sa odporúča dávať menšie dávky nikotinu, to aj ja sa niekedy pozabudnem teraz som mal Jablko-Citron som to nemohol prestať bafat. Potom sa mi už tiež troška hlava zatacila. Ale to sa ti zatočí aj s cigariet keď niekto valí 40 cigariet denne.