World of Tanks (MMO)
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
Re: World of Tanks (MMO)
Tak som arty hater ale sem tam si zahram z pomsty aj ja
Raz za 3 mesiace si urobím den artin a prebehnem všetky co mám
Raz za 3 mesiace si urobím den artin a prebehnem všetky co mám
Spoiler: ukázať
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: So 09. Feb, 2013, 14:55
Nové light tenky sú... TEda... M41 T8 je Op jak sviňa... tú ak mi nerfnú nbudem požadovať s5 prašulky
Arty sú nula, nezábavné na hranie, tie dmg sú smiešne...
Arty sú nula, nezábavné na hranie, tie dmg sú smiešne...
uz som odisiel z klanu a prestal som to hrat uplne
ja ked som po roku a pol zapol WoT tak som zistil ze som velitel klanu
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
Ja som zatial celkom spokojny s hrou, uvidime, ako to pojde dalej. Aj arty ma bavi viac, aj ked hrajem 2 hry denne hned na zaciatku
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
To nabehol niekedy teraz ten novy update? Asi by som to mohol znovu raz vyskusat, hoci ta arty sa mi moc nepozdavala - ako moc otravne je to dostavat stun?
Uz zmenili ten system rotacie map, co kdesi v nejakom clanku slubovali, ci to este len pride?
Uz zmenili ten system rotacie map, co kdesi v nejakom clanku slubovali, ci to este len pride?
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Keď nehrám arty stun serie, ale IMHO ako herná mechanika je to o dosť lepšie - one-shoty sú už zriedkavé a damage je nižší, takže to slúži ako pripomienka že bacha arty, schovaj sa ak chceš prežiť. Keď hrám za arty mám zmiešané pocity, nižší damage mal vykompenzovať vyšší support damage, ale asi to hrám zle lebo som si vyšší support damage ako pred patchom zatiaľ nevšimol, zato nižší damage hej. Ani tá presnosť sa mi nezdá nejak výrazne lepšia, ale tak hrám SU-14-2 ktorá nikdy nebola nejak presná, ale tak spolu s väčším splashom častejšie spravím aspoň dačo aj keď v priemere o dosť menej.
Nový matchmaking je IMHO super, konečne sú preč časy keď som bol s heavy bottom tier spolu s jedným light tankom takže som prakticky nemal šancu spraviť dokopy nič lebo slabá pen a slabý armor proti +1 a +2 tier súperom, slabá mobilita na to aby som ich obišiel, slabý spotting lebo low tier heavy...
Mapy som si zatiaľ nejak extra nevšímal, ale za tých pár hier čo som hral som zatiaľ nemal presne tú istú 2x po sebe.
Nový matchmaking je IMHO super, konečne sú preč časy keď som bol s heavy bottom tier spolu s jedným light tankom takže som prakticky nemal šancu spraviť dokopy nič lebo slabá pen a slabý armor proti +1 a +2 tier súperom, slabá mobilita na to aby som ich obišiel, slabý spotting lebo low tier heavy...
Mapy som si zatiaľ nejak extra nevšímal, ale za tých pár hier čo som hral som zatiaľ nemal presne tú istú 2x po sebe.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
Mne sa paci to mm co robi ranked
Ak má 4x 3hviezdicky váš tím ma ich aj enemy, to isté 2 aj 1...
A nie 14x vn500 + 1500 vs 15xvn 3000 to tobi ten novy mm
Co je tam dobre fakt neviem
Videl som to uz velakrat a som sklamaný
Len skoda ze to elc amx mi tak pokazili
Arty mechanika je diskutabilná. Áno, síce nedáva oneshoty, ale nabíja rýchlejšie, triafa drtivú väčšinu striel a hlavne dáva stun. Pre heavy tanky a tanky s aspoň nejakým armorom je to rozhodne lepšie, ale pre papierové tanky je to horšie. V sta-2 mi tá britská deviatková artyna zadrbala za 940 aj zo stunom a taktiež ked som mal okolo 800 hp v borsigovi a dala mi oneshot. A ešte k tomu aby to nebolo málo, ak dostaneš stun a zároveň ti zrania člena posádky tak je to veľmi ťažké rozpoznať a vôbec to nie je vidieť, snáď to do ďaľšieho patchu opravia. Za mňa je to zmena určite k lepšiemu aj keď si myslím že stun time by mohli znížiť alebo limitovať artyny na max 2 v bitke. Čo bohužial stále zostáva broken na artynách je to že sa im nedá dať žiadny counterplay a nedá sa proti nim nijak inak brániť ako schovávaním sa trištvrte bitky za kameňom.
Naposledy upravil/-a Spacepen v Ut 09. Máj, 2017, 21:54, upravené celkom 1 krát.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
mno ja som možno druhú hru po upte takmer celú hru stál z t29 kôli stun a detrack, lebo 3xartina
osobne to vídím na 1 artinu v hre potom je už asik jedno aké budú
osobne to vídím na 1 artinu v hre potom je už asik jedno aké budú
No a teraz si predstav čo by sa stalo pred update... nestál by si celú hru, lebo už po prvej, max druhej dávke by si bol dead
- mArtinko5MB
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 04. Jan, 2012, 23:32
ha ? novy MM nema zakomponovany skill do teamu, ani nebude mat ... novy mm rozdeluje teamy iba podla classy tankov, zohladnuje caty a funguje podla predloh, vsetko je rozpisane v clanku tomu venovanemu;)dexterav napísal:Mne sa paci to mm co robi ranked
s arty akosi vobec nemam problem, kedze teraz sa snazia hittovat hlavne zgrupene tanky aby nahnali stun a asisst, staci ak si drzis odstup
It might make sense just to get some in case it catches on. If enough people think the same way, that becomes a self fulfilling prophecy.
- Satoshi Nakamoto
- Satoshi Nakamoto
- dexterav
- Sponzor fóra gold
Ja viem co robi a preto je to rovnako blbe ako to stare
A na koniec mozno aj horsie
Ranked je podla skillu 9.19
Aj ked podla skillu, tolko goldov sa fakt len tak nevidi
Trocha blba je momentalne ekonomika, zase furt minus...
Bez goldov a aj pri premku
Zase to nic az tak nemeni lebo su tam skoro furt natrepane 3
Zlepsili presnost, zvysili splash...
Menit to menia ale to k lepšiemu je fakt len zlomok celkovo
A na koniec mozno aj horsie
Ranked je podla skillu 9.19
Aj ked podla skillu, tolko goldov sa fakt len tak nevidi
Trocha blba je momentalne ekonomika, zase furt minus...
Bez goldov a aj pri premku
Zase to nic az tak nemeni lebo su tam skoro furt natrepane 3
Zlepsili presnost, zvysili splash...
Menit to menia ale to k lepšiemu je fakt len zlomok celkovo