reconnect myši usb
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Jan, 2010, 16:52
reconnect myši usb
Zdravím, mám taký problém asi 3 dni dozadu mi začala myš robiť také problémy že sa z ničoho nič zasekne, systém vydá taký ten zvuk ako keď pripojíte/odpojíte usb a znovu funguje ďalej, niekedy to spraví aj 20x za pol hodinu niekedy 3 hodiny a nič. Skúsil som myš pripojiť do druhého USB portu aj v nastavení napájania zakázať odpájanie usb. Predtým to nikdy nerobilo
Spoiler: ukázať
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
Re: reconnect myši usb
robi to na inom pc tiez?
ak hej je vadna
ak nie, mas problem vo svojom pc.
ak hej je vadna
ak nie, mas problem vo svojom pc.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Používateľ
No, nakoľko myš doteraz fungovala bezproblémovo tak predpokladám že problém nastal niekde v pc, teraz mi ešte spravilo to že mi zamrzol celý pc a preblikávalo mi podsvietenie na klavesnici aj na myške, potrebný až reset. Tak mi napadlo nemôže to byť nejako spojené s prehrievaním? konkrétne Platform Controller Hubu ? neviem z akého dôvodu mi stúpli na nom teploty až na 75stupňov, myslím že práve tam je usb radič, nie ?
-
- Používateľ
Tak nič, nakoniec som pripojil inú myš a pohoda, len nechápem to zamrzanie ešte. Každopádne potrebujem novú myš