potrebujem sa trošku ubezpečiť od niekoho zbehlejšieho v sieťach. Mám následujúcu situáciu, mám 2 objekty v prvom objekte je wifi router v povalovom priestore (nieje to výhra ale iná možnosť nieje) a potrebujem dostať WiFi tak aby to bola rovnaká sieť do objektu s číslom dva, signál tam je ale je buď veľmi slabý alebo vypadne úplne.
Chcel by som to vyriešiť buď ešte jedným wifi routrom alebo prístupovým bodom (ak sa dá). Objekt číslo jedna mám prepojený s objektom číslo dva sieťovým káblom, teda na jednej strane ho viem pripojiť do routru v objekte číslo 1, na druhú stranu by som dal ako som spomínal buď wifi router alebo prístupový bod. Vytvoril by som wifi sieť s rovnakým názvom, heslom ako je to na routri číslo 1 - len na inom kanály. Požiadavka je taká aby išlo o jednu wifi sieť s tým, že pokiaľ ja budem pripojený k routru číslo jedna a tlačiareň bude pripojená k routru číslo 2 - aby bolo možné tlačiť a podobne.
Neviem či sa to takto dá, prípadne by som potreboval navrhnúť spôsob aby to takto fungovalo. Dík za odpovede.