Nový ventilátor na PSU
Re: Nový ventilátor na PSU
No jasne, nema to zmysel ak mas ostatne komponenty neumerne hlucne
Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.
Spoiler: ukázať
Mne ten hluk vadí najme v noci keď fan na GPU su vypnuté, na procesore ide len na malé otáčky čiže nič nepočuť a taktiež na bedni mám nastavené že pri malej záťaži idú len na nízke otáčky. a ten môj PSU si pekne ide svoje ako keby som hral hry ešte sa trocha pohrávam s myšlienkou ísť do nového zdroja Evga G2/3 keďže ta je celkom tichá.
Spoiler: ukázať
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
zdroj som ja osobne vyriesil bastarsky, nicméně funkcne : odcvakol som ventilatoru tych 12V co mal, pribil som mu 5V (samozrejme z toho isteho zdroja, ved ich tam mas kde len chces) a odvtedy o nom neviem. Kedze je to 14cm ventilator, neprehrieva sa, uz tak bezim dva alebo tri roky, zostava je G3258 ked zacali takze dlho. Trvalo to asi tri minuty. Keby sa ti 5V zdalo malo, tak mozes "vyrobit" sedem voltov : tam kde je zem pustit 5V, tam kde je 12V zostane 12V, rozdiel potencialov teda bude sedem a to bude efektivna voltaz na ktorej sa bude tocit. Tymto sposobom si vies "manualne natvrdo" zregulovat otacky a samozrejme nic ti nebrani vyviest si dratiky von a ci uz prepinacom alebo klasickymi regulatormi do 5.25" pozicie nahulvata regulovat aj zdroj popri inych vetrakoch podla potreby.
Absolutne ho nepocut v zavretej bedni o tretej v noci. Disky rachotia uplne neskutocne. Podobnu kulehu som vyviedol na CPUcku s boxovanym ventilatorom, tam som akurat nemusel nic strihat len som povytahoval piny z toho konektoru a prehadzal som ich a zavesil do vzduchu, takze tam kde ma byt 12V je proste 5V, tam kde ma byt 5V je vobec nic a jeden drat mi visi zaizolovany elektrikarskou paskou pri tom konektore. Toto trvalo asi minutu.
Absolutne ho nepocut v zavretej bedni o tretej v noci. Disky rachotia uplne neskutocne. Podobnu kulehu som vyviedol na CPUcku s boxovanym ventilatorom, tam som akurat nemusel nic strihat len som povytahoval piny z toho konektoru a prehadzal som ich a zavesil do vzduchu, takze tam kde ma byt 12V je proste 5V, tam kde ma byt 5V je vobec nic a jeden drat mi visi zaizolovany elektrikarskou paskou pri tom konektore. Toto trvalo asi minutu.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.