univerzalny drziak na telefon do auta
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
univerzalny drziak na telefon do auta
Mate nejake odporucanie na osvedeceny drziak na telefon do auta? Taky ktory nemusi byt prilepeny na okne (lebo je to prilis daleko a odliepa sa), zaroven nebude zakryvat prieduchy vetrania, a nevypadne z neho telefon? v minulosti som mal origos nokia drziak, potom nejaky lacnu cinu a vsetky boli nahovno.
Spoiler: ukázať
- Odar
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 13. Okt, 2010, 17:10
Re: univerzalny drziak na telefon do auta
Mam tento www.alza.sk/iottie-easy-flex-2-d425559.htm a drzi na pristrojovke dobre.
Myslim ze toto je zrovna vec na ktorej je dobre usetrit. Ja mam napriklad z Aliexpressu sa to vola nejako Vpower 360 a nemyslim si ze bude o nieco horsi ako nejaky nie z Ali.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
hej, mam vyhliadnute toto https://www.banggood.com/Universal-Car- ... rmmds=cart, len som si spomenul ze doma sa mi vala este niekde taky "pavuk" tak si to musim vyskusat najprv
- DesRe
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 29. Mar, 2017, 19:43
ja mam v aute ten univerzálny štipec ale je tu aj niečo extra: sony xsp-n1bt
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
https://www.alza.sk/connect-it-ci-234-s ... 519716.htm
ja mam tento uz nejaky rok, pcham do neho note4ku, takze ho taham skoro do maxima. drzi jak pribity, ak sa aj odlepi staci pretret miesto a drziak mokrou handrou a zase je na nejaky dlhy cas pokoj. jaj, a mam ho na palubne doske, mam to ako keby nad fukarom a mam k nemu dobry dosah. aj na nerovnovnostnej ceste telefon netrasie a drzi.
ja mam tento uz nejaky rok, pcham do neho note4ku, takze ho taham skoro do maxima. drzi jak pribity, ak sa aj odlepi staci pretret miesto a drziak mokrou handrou a zase je na nejaky dlhy cas pokoj. jaj, a mam ho na palubne doske, mam to ako keby nad fukarom a mam k nemu dobry dosah. aj na nerovnovnostnej ceste telefon netrasie a drzi.
To co pises ze mas vyhladnute si myslim ze nebude zly krok. Fakt nevidim velmi vela dovodov preco takuto vec nekupovat z ciny kde to stoji milion krat menej.