neverte heureke - recenziám a hviezdičkam
neverte heureke - recenziám a hviezdičkam
Top insider info - hviezdičky a pozitívne recenzie v heureke predávajú.
+ pol hviezdičky si heureka pýta ťažké tisíce.
+ overené zákazníkmi - tiež za poplatok
preto pri výbere eshopov na heureke hodnoteniam netreba absolútne veriť.
/
radšej verte prvým nereklamným výsledkom na Google. Ten na prvej strane zobrazí iba skutočne top kvalitné eshopy.
ps2
pamätáte tú aféru s fake eshopom na pneumatiky? tiež heureka...
ps3
vopred sa ospravedlňujem ,ak som topic otvoril v zlej časti fóra
+ pol hviezdičky si heureka pýta ťažké tisíce.
+ overené zákazníkmi - tiež za poplatok
preto pri výbere eshopov na heureke hodnoteniam netreba absolútne veriť.
/
radšej verte prvým nereklamným výsledkom na Google. Ten na prvej strane zobrazí iba skutočne top kvalitné eshopy.
ps2
pamätáte tú aféru s fake eshopom na pneumatiky? tiež heureka...
ps3
vopred sa ospravedlňujem ,ak som topic otvoril v zlej časti fóra
i7 7700k@5,1ghz, asus maximus 9 hero, GTX1080Ti Aorus extreme 2100/12000, 512 M.2 samsung pro, 32gb ddr4, 38" LG 38UC99 Curved Ultrawide
i9 10900k, RTX 3080Ti, 64gb ram
i9 10900k, RTX 3080Ti, 64gb ram
- 4D4M
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 21. Jún, 2008, 15:50
Re: neverte heureke - recenziám a hviezdičkam
diky za info, neraz som objednaval prave podla tych hodnoteni aj ked sa mi eshop nezdal... dnes fakt nemozno verit nikomu a nicomu
-
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 28. Feb, 2011, 11:49
tak hlavne sa hviezdicky davaju 10 dni po zakupeni tovaru, co realne vela toho nepovie, iba ci ti to doslo
main: 9950X + Noctua NH-D15 G2, ASUS STRIX B650E-F, Kingston 64gb DDR5 6000 CL30, 7900 GRE Nitro+, 990 Pro 4TB, ASUS STRIX Aura RGB 1000W, Fractal North XL + 4x Noctua A14x25 G2
Nakoniec tá alza predsa len mala pravdu keď odchádzala so slovami že heuréka nie je nezávislá .. ale veď v dnešnej dobe, nič nie je zadarmo, čo sa aj čudujem. A mať k tomu čo hovoríš nejaké dôkazy, tak to dám na preverenie nejakému tomu Orgánu (šak máme ich plno), veď to je v podstate zavádzanie zákazníka..
Tak keď používam heureku tak vyberám najlacnejši ale z tých čo poznám. Nezaujíma ma že to Jožko z garáže c.3 predáva o 3 eura lacnejšie. Mne je heureka nesympaticka od kedy mi praktický sama vyberá obchody a k ostatným aby sa človek preklikaval lebo tie zjavne zaplatili menej.
Alza od tial odišla lebo ma také obraty že sa na celú heureku môže vykašľať.
Smutné však je že stále veľa ľudí pozrie či obchod aspoň nejaké hodnotenie má a hurá do objednania. Ideálne aj platba vopred na účet veď je to obchod a nič sa nemôže stať.
Alza od tial odišla lebo ma také obraty že sa na celú heureku môže vykašľať.
Smutné však je že stále veľa ľudí pozrie či obchod aspoň nejaké hodnotenie má a hurá do objednania. Ideálne aj platba vopred na účet veď je to obchod a nič sa nemôže stať.
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: St 27. Apr, 2011, 11:16
a aj preto ze nikdy nemala najnizsie ceny, takze sa nenachadzala na prvych prieckach. A prave preto z toho mala slaby uzitok.
Som matematik... Vzrusuju ma cisla, napriklad 8300 na otackomeri alebo 2,15 baru z kompresora a este aj 1-12-5-8-3-10-6-7-2-11-4-9.
- loleqboleq
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 20. Okt, 2012, 22:20
To platilo v minulosti, no už dávno to neplatí, ešte aj keď boli na heuréke, tak už polovica produktov mala veľmi slušné ceny v porovnaní s inými shopmi.
CASE: Sliger Cerberus X PSU: Corsair SF750 MB: Ašuš Creator CPU: Rezeň 3900X GPU: RTX 3090 FE RAM: TridentZ 3600MHz@CL14 SSD: 970 EVO<--DEAD + Corsair MP600XT a MP600, Ťamťung 980 Pro Moňas: ♡ LG 48" C11 OLED ♡ Myš: G Pro Superlight Wire Klávka: Rôzne Audiofekália: Topping DX3 Pro, Hifiman Edition XS, Mr.Speakers Alpha Dog, JBL LSR305
Ako keby sa hodnoteniam na eshopoch verit dalo. Objavuje sa tu tepla voda.
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 11. Aug, 2009, 22:29
Stačí prečítať hodnotenia užívateľov napr. na Alze. Pri wifi routri za 25 € s 2,4 GHz a 100-Mbit portami uvedú medzi mínusy: nemá 5 GHz a Gigabitové porty. No jasne, že nemá ak si to potreboval, mal si kúpiť výrobok s týmito parametrami. Tie hodnotenia treba brať vždy s rezervou.
Tam ludia pisu do minusov aj platene parkovne. Tusim pri nejakej odhlucnovacej pene som to videl.
.
- molnart
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ut 19. Jún, 2012, 23:03
zasa aspon mas zaruku ze to pisu realni ludia a nie je to platena reklama inac pri alze je fakt platene parkovanie?
Naposledy upravil/-a molnart v Ut 23. Máj, 2017, 10:33, upravené celkom 1 krát.
Spoiler: ukázať
- MacTukahan
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 28. Aug, 2008, 15:36
U nas v TT neni, jedine ze si tam nad 3 hodiny
- Pronto
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 26. Nov, 2007, 08:00
v BA sa neplati na centrale
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Jan, 2014, 21:38
PS: Google nezobrazí na prvej strane top kvalitné šhopy, ale šhopy, ktoré majú kvalitnú webovú stránku a dobrý marketing(zdieľanie), to totižto vytvára pozíciu.
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
recenzie treba brat s rezervou, uz len fakt, ze niekto napise recenziu po par dnoch pouzivania je hlupost. To by sa malo volat prvy kontakt a nie recenzia. Ale to je tak skoro vsade. Ak niekto chce nejaku info o produkte, proste treba surfovat po nete a hladat.
Ceny na heureke su celkom OK, pouzivam ju na rychle porovnanie. To ze sa tam kupuju hviezdicky a plati sa miesto vyzsie, no a? Kazdy sudny clovek si vie z herureky zobrat to co treba, kvalitne informacie tiez.
Ceny na heureke su celkom OK, pouzivam ju na rychle porovnanie. To ze sa tam kupuju hviezdicky a plati sa miesto vyzsie, no a? Kazdy sudny clovek si vie z herureky zobrat to co treba, kvalitne informacie tiez.
NB: Asus ROG Strix G16 G614 + G Helper